Kızlar banada yardım edin ne olur kilomu kontrol edemiyorum, yeme hissimi bastıramıyorum, sürekli birşey yemek geliyor içimden bir ara çok güzel vermiştim ama şimdi yine aynıyım, deli gibi ekmek yiyorum, ne güzel adını bile unutmuştum , ne yapayım yardım edin regl dönemimdeyim resmen çikolatalara saldırıyorum, gözüm dönüyor, benimde ellerimden tutun :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ya zayoflarken sarkmalarla nası basedıyorsunuz
Puanlama yöntemini yazar mısınız arkadaşlar ben bilmiyorum
ya o sıkılasma derdı bendede var yemıcem ıcmıcem ama zatı kılo alıp vermekten lacka oldu daha da kotu olur dıye kokuyorum
Buraya kopyalasan olmazmı aybisim yerimseniben bu arada simit bölgesi olayı bende de var hiç bişekilde gitmiyor oturarak çalıştığım için sanırım. Sen nasıl erittin canım bilmiyorumkismile
benim hiç öyle bir problemim olmadı.sanırım bu çok kilolu olup da zayıflayanlar da ha çok oluyor.en kilolu halim 120kg falandısempatiksalakcinni
63 kg ile hamile kalıp 120 ye kadar çıkmıştım.ama doğumdan 2 hafta sonra 76 kg ya indim.8 ay sonra yine 63 olmuştum.sanırım hamilelikte aşırı kilom tansiyonumla alakalı olduğu için kilo verdiğimde sarkma vs.yaşamadım.
ama vücudun sıkı olması daha çok kalıtsal bir özellik bana göre.benim ne çatlağım var ne de selülitim.
benim asıl sorunum kilodan ziyade simit tabir edilen bölgede ki fazlalık geçen yıl
8 cm.incelmiştim.umarım yine başarabilirim.
aynen kilo alıp vermekten hafiften sarkmalar başladı ki
hemen sporla önlem almaya başladım gittikçe vücuttaki
yağ oranı artmaya başlıyo napıp edip son kez kilo vermek ve hep sabit
kalmak istiyorum umarım bu defa sabit kalmayı başarabilirim
kızlar pilates yapın 2 haftada göreceksnz nasıl sıkı sıkı olduğunuzu..
bende spor yapıyorum ama artık cok gec sanırım yumasacık oldum bı kere
plates felan nası toplarkı o sarkan iç bacagı hıc anlamıyorum. daha zayıflamaya korkuyorum bıle. ya ole sarkar durursam dıye. asırı degıl ama elleyınce eskıdem sıksıkı dururdu sımdı yumasamıs tabı yasta 27 bu yasta bole olursa 40 dusunemıyorum
bende spor yapıyorum ama artık cok gec sanırım yumasacık oldum bı kere
plates felan nası toplarkı o sarkan iç bacagı hıc anlamıyorum. daha zayıflamaya korkuyorum bıle. ya ole sarkar durursam dıye. asırı degıl ama elleyınce eskıdem sıksıkı dururdu sımdı yumasamıs tabı yasta 27 bu yasta bole olursa 40 dusunemıyorum
tatlım bak ben sana ne yaptığımı söyliyim azcık pamuk durumundayım bunun
sebebide kilo alıp vermem bu hafta 3 gün tempolu hoplaya hoplaya yürüyüş ki
yağlar bi oynasın yerinden ve 1 kezde ev cadısının dediği gibi plates yaptım
1 günümüde nivea bodye ayırmayı düşünüyorum inan 1 ayda farkı göreceksin
ben geçen yıl bu tempoyla 1 ayda kalçadan 10 cm bacaktan 8 cm inceldim a.s
bakalım cumartesi kaçar cm gitmiş olacak
anladım bende salonda hem kardıyo hewm aıtlık calısıyorum 2 haftadır ara verdım bugun gene gıdcem sımdı.pek umudum yok ama elımden gelenı yapıyorum artık yaza kadar s beden olabılırsem super olcak
of ya sinirlerim tepemde
pazartesiye acaip odaklandım ama şimdiden de ne de olsa pzt başlicam demedim ve dikkat etmeye başladım
benim iş çok düzensiz. sabah kahvaltı falan yapmam imkansız. ben de hep tost falan söylüyordum
bu sabah hiçbişey yemedim, öğlene doğru bir iki yulaflı bisküvi yedim öğlen de biraz çiftlik kebabı (sebzeleri yapmışlar birarada işte) biraz da kereviz yedim
akşamüstü allah kerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?