saol cnm bu sefer bende kararlıyım zaten yaza cok az bı beden kucuk alıyorum kıyafetlerımı hep 15 kılo fazlam var tez zamanda gider inş reglin bitmesini bekle hatta hiçç tartılma bence cunku bakıyosun veremedıgını gorunce getırın poaca boregı yıyecem dıyosun nasılsa olmuyo ama ole değil su topluyo vucut hatta bu donemde vucut daha cok kalori yakıyomus bu avantajı degerlendir bence cnm kolay gelsin sana da.Bigudim evet bitanem yeni arkadaşlar geldi. Hoşgeldiler.. Ben iyiyim canım çok şükür. Sende iyisin değil mi? kaydirigubbakcemile5 Kızım feci üşütmüş malum okulda koştur koştur. Havalarda bir sıcak bir soğuk. İnsan şaşırıyor. İyileşir inş. bi an önce değilse ben hasta olucam bu gidişle valla :sm_confused: Evet devam ediyorum elimden geldiğince. Ama hala 68 çıkıyorum ne hikmetse. Regl oldugumdan beri 68 çıkıyor. Sinir olmakla birlikte devam ediyorum. Ya bırakmak istemiyorum ilk kez bu kadar kararlıyım. Hepimize kolay gelsin. Aman canım toparla kendini sende. Cidden kilo problem oluyor. Seni 70-79 topiğinde görmek istemiyorum ben yok olmaz :umursamaz: ... Hadi bakalım yine yine yeniden... a.s.a.s.
evet cnm herkes cok hevesli inş. hepimiz kiloları atıccaz.Slm kizlarrrrrr oooo bakiyorum gecen seneden kalan fistiklar tek tek düsmeye basladik yine kilolari geri almisiz kis sezonunda :umursamaz:
ama olsun yine veririz 5 kg degilmi
kendimi tanitiyim
gecen yil burada 3 ayda 14 kg verdim süper motive olmustum fazla vermisim sonradan bide 4 kilogr almak zorunda kaldim
iste yine 5 kg fazlamla aranizdayim umarim motivasyon dolu günlerle yaza girmeden yine incecik oluruz
[/ url]
ben bişi sormak istiyorum bu makarna pilav yememeyi ekmeği kesmeyi bnde cok denıyorum ama sureklı yapamıyorum.altı ayda sonuclar senin nasıl daha mı hızlı verılıyo kilolar bazıları ye dıyo kımısı yemeyın ekmek dıyo kafam karısttı deneyimli birine sorayım dedima.sBakalım işte canım çok çabalıyorum inan olsun...
bilmiyorumkismile
Yani etlerim çok gevşekti önce onları sıkılaştırmakla uğraştım.
Karnım düzlendi şimdi iyice sıkılaşıp kilomu sabitleyeceğim inşallah...
Dikkat etmeye çalışıyorum inanın 6 aydır ana yemeğin yanında makarna-pilav yemiyorum, öğle ve akşam ekmek yemiyorum...
kafamçokkarıştı
ikbalcim meraba tanıdık birilerini görmek güzel hoşgeldin:1hug:selam arkadaşlar
ben bir üst gruptan buraya geldim
amacım bi alt gruba gitmekkkk :dance:
yaa arkadaslar ben diyete baslayali 7 gun oldu ama regl oldum 3.gunum tartildim dayanamayip ama hala 64 geldim yaa morelim bozuldu acaba regl oldugum icinmi ama 3 gun oldu regl olali hic vermedimmi acaba:ecrin_bebek::umursamaz:senağlama
nbr fıstıklar;
dehşet uykum geldi.klavyedeki rakamları seçemez oldum esnemekten yaa...
şöyle bir bahçeye çıktım ama yok soğuk bugün burası.
bu arada kızlar ben bu gün henüz hiçbirşey yiyemedim.ve hiç yiyesim de yok ama ya akşam fazla kaçırırsam.:sinifsinif:
yanımda şu hazır fincan çorbalardan var.yapsam mı acaba ?
ayy yok böyle birşey zorla kendime yemek yemeği telkin ediyorum bugüncokacimcoook
al benden de o kadar sadece çorba içtim öğlen ve canım hiçbirşey
istemiyo küçüldü galiba miğdeler :lepi:
stepper ne?
ben şimdi kivi yedim 1 tane
akşam da eve gidip tartılcam
net hesaba ona göre bakcam sonradan oooooooooof
ayy inşallah canım yaa...
benim sorunum bu zaten ya hiç yiyemiyorum ya çok yiyorum...
bu günü böyle geçireceğiz herhalde... evde biraz kıymalı patatesim var artık akşam onu çatallarım biraz:)kaydirigubbakcemile5
stepper güzel bir alet canım kalça yada bacak sorunun varsa tavsiye ederim.
offff laya offfflaya beni de oflattın vallakaydirigubbakcemile3
slm kızlarr bakıyorum aramıza yeni yeni 36-38 beden adayları gelmiş hoşgeldiniz arkidişlerŞeniz
bugünkü menüm sabah yine ballı sirkeli sıcak suyumu içtim ardından kepekli tost 5 zeytin yedim
ardından pilatesimi yaptım öğlende iki tane peynirli börek yedim bir kaçta dolma valla napim arkadaşım geldi duramadım yedim ama çok yağlı değildi ben yaptımşutarafagitti
bir kaçta çay içtim haliyle tek şeker ve şuanda açım elma falan yicem akşamada yoğurtlu kereviz salatası yicem zaten bende regli olucam kendimi dizginlemem lazım yavaş yavaş kuru incir falan yiyeyim ki nutella krizlerim tutmasın:Saruboceq:
burada spor olmadan olmuo kızlar muhakkak bişeyler yapın pilates hem sakin hemde etkili bir spor yani ölee şakır şakır terlemiosunuz ama çok güzel sıkılaşma ve incelme oluyor harika yani ama istikrarlı olmak gerek devamlı yapılması gerekiyor yoksa balon gibi önce sıkılaşır sonra yine sönersiniz:kedi:
yaa arkadaslar ben diyete baslayali 7 gun oldu ama regl oldum 3.gunum tartildim dayanamayip ama hala 64 geldim yaa morelim bozuldu acaba regl oldugum icinmi ama 3 gun oldu regl olali hic vermedimmi acaba:ecrin_bebek::umursamaz:senağlama
ekledim ama birbirine çok yakın çıkmış
bu diyette yiyeceklerin birim puanları var.günde 45-55 ünite tüketirsen haftada 4 kiloya kadar verebiliyorsun
ama dediğim gibi daha çok prıtein ağırlıklı.nitekim kabızlık problemi olanlara çok önermiyorum.
selam arkadaşlar
ben bir üst gruptan buraya geldim
amacım bi alt gruba gitmekkkk :dance:
kızlar tam 1 hafta oldu diyete başlayalı ve 67'den 65.2'ye indim:lepi: yupppy!!!!!:içelim:
kızlar merhaba.bu sabah 61,6 çıktım:lepi:.ben sizin gibi özel ya da sıkı bı dıyet yapmıyorum emzırmeye devam ettiğim için ama herşeyden azalttım ufak ufak.bi de 10 gundur pilates yapıyorum ve bugun eskı kotumun içine girrdim 28 beden.c.tesi de 38 beden eskı eteğime girdim:)) motıve oluyo valla ınsan.kotun diüğmesı zor kapandı ama olsun giydım valla.
kızlar tam 1 hafta oldu diyete başlayalı ve 67'den 65.2'ye indim:lepi: yupppy!!!!!:içelim:
süper canım tebrikler alkisalkisalkis bakalım bende cumartesi tartılıcam 1. haftamı
dolduruyorum umarım senin gibi güzel bir sonuç almışımdır. sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?