60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

saol cnm bu sefer bende kararlıyım zaten yaza cok az bı beden kucuk alıyorum kıyafetlerımı hep 15 kılo fazlam var tez zamanda gider inş reglin bitmesini bekle hatta hiçç tartılma bence cunku bakıyosun veremedıgını gorunce getırın poaca boregı yıyecem dıyosun nasılsa olmuyo ama ole değil su topluyo vucut hatta bu donemde vucut daha cok kalori yakıyomus bu avantajı degerlendir bence cnm kolay gelsin sana da.

evet cnm herkes cok hevesli inş. hepimiz kiloları atıccaz.

ben bişi sormak istiyorum bu makarna pilav yememeyi ekmeği kesmeyi bnde cok denıyorum ama sureklı yapamıyorum.altı ayda sonuclar senin nasıl daha mı hızlı verılıyo kilolar bazıları ye dıyo kımısı yemeyın ekmek dıyo kafam karısttı deneyimli birine sorayım dedima.s

selam arkadaşlar
ben bir üst gruptan buraya geldim
amacım bi alt gruba gitmekkkk :dance:
ikbalcim meraba tanıdık birilerini görmek güzel hoşgeldin:1hug:

yaa arkadaslar ben diyete baslayali 7 gun oldu ama regl oldum 3.gunum tartildim dayanamayip ama hala 64 geldim yaa morelim bozuldu acaba regl oldugum icinmi ama 3 gun oldu regl olali hic vermedimmi acaba:ecrin_bebek::umursamaz:senağlama

cnm sıkma canını reglın bıtmesını bekle hatta bı kac gun gecsın ole tartıl

slm kızlarr bakıyorum aramıza yeni yeni 36-38 beden adayları gelmiş hoşgeldiniz arkidişlerŞeniz
bugünkü menüm sabah yine ballı sirkeli sıcak suyumu içtim ardından kepekli tost 5 zeytin yedim
ardından pilatesimi yaptım öğlende iki tane peynirli börek yedim bir kaçta dolma valla napim arkadaşım geldi duramadım yedim ama çok yağlı değildi ben yaptımşutarafagitti
bir kaçta çay içtim haliyle tek şeker ve şuanda açım elma falan yicem akşamada yoğurtlu kereviz salatası yicem zaten bende regli olucam kendimi dizginlemem lazım yavaş yavaş kuru incir falan yiyeyim ki nutella krizlerim tutmasın:Saruboceq:
burada spor olmadan olmuo kızlar muhakkak bişeyler yapın pilates hem sakin hemde etkili bir spor yani ölee şakır şakır terlemiosunuz ama çok güzel sıkılaşma ve incelme oluyor harika yani ama istikrarlı olmak gerek devamlı yapılması gerekiyor yoksa balon gibi önce sıkılaşır sonra yine sönersiniz:kedi:

nbr fıstıklar;

dehşet uykum geldi.klavyedeki rakamları seçemez oldum esnemekten yaa...

şöyle bir bahçeye çıktım ama yok soğuk bugün burası.
bu arada kızlar ben bu gün henüz hiçbirşey yiyemedim.ve hiç yiyesim de yok ama ya akşam fazla kaçırırsam.:sinifsinif:
yanımda şu hazır fincan çorbalardan var.yapsam mı acaba ?
ayy yok böyle birşey zorla kendime yemek yemeği telkin ediyorum bugüncokacimcoook

al benden de o kadar sadece çorba içtim öğlen ve canım hiçbirşey
istemiyo küçüldü galiba miğdeler :lepi:

al benden de o kadar sadece çorba içtim öğlen ve canım hiçbirşey
istemiyo küçüldü galiba miğdeler :lepi:

ayy inşallah canım yaa...
benim sorunum bu zaten ya hiç yiyemiyorum ya çok yiyorum...
bu günü böyle geçireceğiz herhalde... evde biraz kıymalı patatesim var artık akşam onu çatallarım biraz:)kaydirigubbakcemile5

valla öyle görünüyo sende benim gibisin
kapandı mı tam kapanıyo açıldı mı allah ne verdiyse kaydirigubbakcemile3

stepper güzel bir alet canım kalça yada bacak sorunun varsa tavsiye ederim.

offff laya offfflaya beni de oflattın vallakaydirigubbakcemile3

ondan bende de var ama bu yıl yürüyüş bandını kuma
aldım üzerine dönüp baktığım yok yazık arada yoklıyım onuda

vafers canım aramızda en gayretli giden sensin varmı bi gelişme tartıldın mı? Fark gören arkadaşlar sonuçları söyleyelim moral olsun hepimize zemuszemus

yaa arkadaslar ben diyete baslayali 7 gun oldu ama regl oldum 3.gunum tartildim dayanamayip ama hala 64 geldim yaa morelim bozuldu acaba regl oldugum icinmi ama 3 gun oldu regl olali hic vermedimmi acaba:ecrin_bebek::umursamaz:senağlama

E ne güzelişte canım kilo almıyorsun demekki yerimseniben regl dönemi hep artış olur sende olmamış. Regl bitince demek 1-2 kilo eksik çıkıcan :teytey:

Canım liste baya uzunmuş teşekkürler eklediğin için bunu nasıl kullanıcaz acaba faydalı bir yönteme benziyor kalori kısıtlaması için :1rolleyes:

kızlar merhaba.bu sabah 61,6 çıktım:lepi:.ben sizin gibi özel ya da sıkı bı dıyet yapmıyorum emzırmeye devam ettiğim için ama herşeyden azalttım ufak ufak.bi de 10 gundur pilates yapıyorum ve bugun eskı kotumun içine girrdim 28 beden.c.tesi de 38 beden eskı eteğime girdim:)) motıve oluyo valla ınsan.kotun diüğmesı zor kapandı ama olsun giydım valla.

canım reglyken tartılma ya, moral falan kalmaz sonra tekrar başlarsın yemeğe, en iyisi sen aynen rejime devam et tam 1 hafta sonra tartıl 2haftada kaç kilo verdiğine bak. bozma moralleri, zaten regl zamanında insan 1-2kilo fazla çıkıyor.

kızlar tam 1 hafta oldu diyete başlayalı ve 67'den 65.2'ye indim:lepi: yupppy!!!!!:içelim:

süper canım tebrikler alkisalkisalkis bakalım bende cumartesi tartılıcam 1. haftamı
dolduruyorum umarım senin gibi güzel bir sonuç almışımdır. sositososito

:lepi: tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…