60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım süper tebrikler alkisalkisalkis alkisalkisalkis neler yaptın bize de anlat :enbuyukkk:

canım teşekkür ederim. kısa mesafeleri hep yürüdüm. yediklerime dikkat ettim. özellikle geç saatlerde yememeye çalıştım. gözüm doyuncaya kadar değil de karnım doyuncaya kadar yedim:)

kızlar ya açken insanın canı herşeyden çekiyor. saydım canımın çektiklerini ve içinden diyete en uygun olanını sectim.zaten ben ne görsem canım çeker:) etiform kraker görsem onu bile çeker:)
daha nice kiloları beraber vereceğiz inşallaholumunekankayizsmileolumunekankayizsmile:
:enbuyukkk:

mrb bende 65 kiloyum kızlar doğum sonrası kalan kilom 55 inmek istiyorum çok geçmişi okuyamadım neler yiyosunuz örnek menü mü var yoksa erkes kendi mi bişeyler yapıyo sirkeli ballı su içmeye başladım yürüyüyüş yapmak istiyorum havanın müsait olduğugünleri kızımla tabi ne kadar olursa

gunaydın kızlar benın yemek duzenım cok bozudu.dun canım kahvalatı etmek ıstemıydu. portakal yıdım oglende gevrek peynır felan yedım. aksam ustude portakal yedım. ay sonrası bır mıdem bozuldu anlatamam . ozeur dıleyerek belırtıyorum. sureklı ıshal oldum karnıma kramplar eve gıttım halen ıshal durumu. ıcım dısıma cıktı. aksam evde 2 kasım bal bı parca ekmek 1 bardak meyve suyu ıctım kendımı toğarlayım dıye aahh. cok kotuydu

bugunse 2 yumurta kırdım. 2 dılım ekmek 3 zeytın 2 kasık bal attımda geldım . umarım aynı seyler olmaz of cok fena.

bu arada kızlar. dıyet yapmak ısteyıpte nası yapacagını bılmeyenlere yardımcı olabılırım. dıyetısyenle bır donem 10 kılo verıdm. saglıklı kılo verme hakkında ıı sayılırım. yardım ısteyen olursa seve seve yardım ederım.

Kızlarrr günaydınnnn. Bu sabah tartıldım 66 çıktım yuppiii :)) azar azar veriyorum gerçi ama olsun. Kalıcı olur inş. Sabah yine sirkeli ballı ılık su ile başladım güne. Yarım saat sonrasında 2 büyük bardak sıcak su. Kızlar bişi söylicem ama gülmeyin :) Her lavaboya gittiğimde ben azcık egzersiz yapıyorum hehehe. lavabo büyük allahtan :) Azcık asena kıvırması, azcık koşu gibi :) napayım sürekli oturarak çalıştıgım için fırsatları değerlendiriyorum. Hepinizi çok öptüm kolay gelsin hepinize a.s.

sabah kahvaltıda 1 dilim kepek ekmeği 1 çay kaşığı kadar tereyağ peynir elma yiyecem birazdan

:sinifsinif:günaydın arkadaşlar ben şuan 70 kilodayım..ama 2 gündür detoks yapıyorum inşallah pazartesi sizin gruba gelicem....bu arada ben sıcak ve sirkeli suya başlayacam haftasonu sirkeli su..pazartesiden itibaren sıcak su..bakalım neler olucak herkese kolay gelsin.

Selam herkese kilo verenleri tebrik ediyorum.
Diyetler süper gidiyo bakıyorumda...
benimde 7. günüm malum yarın tartı günüm(duymayan kalmadı :roflol:) umarım üzülmem.

Şuana kadar yaptıklarım
Dün 35 dk. koştum
Kahvaltı
2 dilim ekmek
peynir,zeytin.çay

Ara yapmıycam bugün öğlen 1/2 pide yemeyi düşünüyorum

Şimdilik bu kadar güzel bir cuma diliyorum hepinize a.s.

günaydın kızlar..
bende 3 gündür ebru şallının netten 11 şubatta yaptırdığı pilatesi yapıyorum :)) sadece bacak ve kalçaya çalışmış ogün tam bana göre..belden vermek istemiyorum çünkü.. 600 gr daha vermişim sabah çok sevindim :))
benim klasik yeme şeklim..
sabah:1 dilim ekmek ,peynir,(salatalık,domates yemiyorum hormonlu )
öğlen sebze yemeği yoğurt ,1 dilim ekmek,salata
akşam:haşlama ya da ızgara et,salata,yoğurt,1 dilim ekmek ya da 4 kaşık pilav ya da makarna
aralarda 1 meyva
19. günüm 2 kilo vermişim ayda 3 kilo versem yavaş ve kalıcı veririm diye düşünüyorum hem de bol kalça,bacak hareketi yağ yakmama yardımcı olur umarım :))

bende seni gördüğüme çok sevindim bigudi.kilon kaçtı senin
birlikte geçicez bi alt gruba tamam mı ortakvereliniortak
ben 66 65 arası geziniyorum cnm:)

28 beden miiie benimm hayalimdeki kot bedenii harikasın cnm cok tebrık ettım devam et cnm cok ıyı gıdıyosun:lepi:

cnm hiç bi fırsatı kacırmıyosun masallah sırnaşık şey

cnm hiç bi fırsatı kacırmıyosun masallah sırnaşık şey[/QUOTE]

Napayım be bacım kaydirigubbakcemile3 Ya ben az az kilo veriyorum sorun yokta. İnceliyorumdur dimi bu durumda. Dün akşam ölçtüm ben ölçülerimi ilk kez :)))) Söylesem mi :))) Çok abuk ölçüler yahu bunlar. Ayva mı desem elma mı armut mu desem tipime bilemedim.

Ölçülerim göğüs 87, bel 90, kalça 100. Her tarafım bir olmuş valla ( İlk evlendiğimde ince belli gelin diye çağırırlardı. Şimdi bel mel kalmamış resmen kalçayla bir olmuş akannehir umarım incelirim...

vafers canım aramızda en gayretli giden sensin varmı bi gelişme tartıldın mı? Fark gören arkadaşlar sonuçları söyleyelim moral olsun hepimize zemuszemus

piglet ben napıorum bilimiyorum yaaa ahada bugün tartıldım ya grm oynamıo tamamincelme var yağlar kasa dönüşüo eyvallah ama nie kilo veremiom delierecem yaaa sabah tartıyı fırlatıp atacaktım kızlar ben çökmüş durumdayım yarın doğruuuuuu pazara ve enbüyüğünden lahana alıom ypıom bi tencere bakalım ozamanda gitmezse bu ödemmidir yağmıdır nedir valla diyetisyene gitçem ulan yüz kilomuyum ben alt tarafı 5 kilo vercem offfffffffffffffffffffffffff valla çok sinir oluom nasıl veremiom yaaa kızlarrrrrrrr bana yarıdm edin neden neden nedensenağlama

kızlar tam 1 hafta oldu diyete başlayalı ve 67'den 65.2'ye indim:lepi: yupppy!!!!!:içelim:

ya excity napıon Allah aşkına banada anlat yaaa nasıl bir haftada kilo verdin aha benim 3 hafta grm oynamıo valla ağlıcam yaaa nerde yanlış yapıomsenağlama

cnm geçenlerde tv de çıktı bi diyetisyen..yemiyorum ama kilo vermiyorum diyenler için..
mesela salata yiyorum diyosunuz ama içinde ki sosu ve malzemeleri çok kalorili yapabiliyo salatayı diyoo..bende baştaa sebze yemeği az ekmek yiyorum diyordum ama yemeğin içine koyduğum yağ eski orandaydı hala onu azalttım mesela..diyetisyen öyle deyince tamam aç kalıyoruz az yiyoruz ama bazen farkına varmadan az ama kalorili yiyoruz böyle bişey olabilir mi seninkide...??

bilgi için saol canım bende o yayının tarihini bulmaya çalışıyodum a.s.
ayrıca tebrikler gitsin kilolar bakalım :lepi:

ilginç 3 haftadır kilo vermemende bi tuhaflık var aldığın besinle
yaktığın kalori eşit demek ki canım başka bi açıklama bulamıyorm
birde düzenli spor yapıyosun yani CADIARZU umarım yarın tartıldığımda
vermiş olurum yoksa tartının benden çekeceği var kaydirigubbakcemile3

ayyy bilmiyorum yaaa ya hadi onu geç eskiden yediklerinin yarısını yesen yine kilo veririsin bende yemiom işteee neden anlamıyorum ya su tutuo vücudum ya hormonlarda bi problem var ya hakketten farkında değilim rejim yaptığımı sanıom ama yiyom ya yedikleirmi yazıom işte bu sabah ballı sirkeli sıcak suyumu içtim yarım saat sonra kepekli bir dilim ekmek sahanda damla yağlı yumurta 4 zeytin peynir yağsız domates yeşil çay limonlu ne bu şimdi içimde bir filmi var gözükmeyenbilmiyorumkismile
şimdide mesela yine yeşil çay içtim bir kaç fındıkla ne yiyom ben yaaabenneyaptımki

aynen gulgulmez şaşılası bi durum yarın lahana çorbası yapayımda ben aslında hiç içemedim bi kere yaptım çöpe döktüm kokudan bayıldım ama şimdi valla zehir olsa içecem hırs yaptım yaa çıldıracam nasıl veremem kilo

kızlar ben burda yazmış mıydım bilmiyorum..
1 kilo vermek için 3500 kalori yakmak gerekir mesela hareketsizken bile ortalama 1400 yaktığımızı 500 de hareletten yaktığımızı düşünelim günde 1900..hergün 1400 kalorilik yersek 500 kalori açık kalır bu da hafta 3500 kalori yani 1 kilo yapar..ama 2 lokma şundan 3 lokma bundan diye farketmeden fazladan kalori alıp ancak kilomuzu koruyo olabiliriz ben bi ara öyle bi yanlışlık yapıyordum birde diyetisyenler 1 kilo sebze yemeğini 1 kaşık yağ ile pişirin diyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…