canım süper tebrikler alkisalkisalkis alkisalkisalkis neler yaptın bize de anlat :enbuyukkk:
ben 66 65 arası geziniyorum cnm:)bende seni gördüğüme çok sevindim bigudi.kilon kaçtı senin
birlikte geçicez bi alt gruba tamam mı ortakvereliniortak
28 beden miiie benimm hayalimdeki kot bedenii harikasın cnm cok tebrık ettım devam et cnm cok ıyı gıdıyosun:lepi:kızlar merhaba.bu sabah 61,6 çıktım:lepi:.ben sizin gibi özel ya da sıkı bı dıyet yapmıyorum emzırmeye devam ettiğim için ama herşeyden azalttım ufak ufak.bi de 10 gundur pilates yapıyorum ve bugun eskı kotumun içine girrdim 28 beden.c.tesi de 38 beden eskı eteğime girdim:)) motıve oluyo valla ınsan.kotun diüğmesı zor kapandı ama olsun giydım valla.
cnm hiç bi fırsatı kacırmıyosun masallah sırnaşık şeyKızlarrr günaydınnnn. Bu sabah tartıldım 66 çıktım yuppiii :)) azar azar veriyorum gerçi ama olsun. Kalıcı olur inş. Sabah yine sirkeli ballı ılık su ile başladım güne. Yarım saat sonrasında 2 büyük bardak sıcak su. Kızlar bişi söylicem ama gülmeyin :) Her lavaboya gittiğimde ben azcık egzersiz yapıyorum hehehe. lavabo büyük allahtan :) Azcık asena kıvırması, azcık koşu gibi :) napayım sürekli oturarak çalıştıgım için fırsatları değerlendiriyorum. Hepinizi çok öptüm kolay gelsin hepinize a.s.
vafers canım aramızda en gayretli giden sensin varmı bi gelişme tartıldın mı? Fark gören arkadaşlar sonuçları söyleyelim moral olsun hepimize zemuszemus
kızlar tam 1 hafta oldu diyete başlayalı ve 67'den 65.2'ye indim:lepi: yupppy!!!!!:içelim:
piglet ben napıorum bilimiyorum yaaa ahada bugün tartıldım ya grm oynamıo tamamincelme var yağlar kasa dönüşüo eyvallah ama nie kilo veremiom delierecem yaaa sabah tartıyı fırlatıp atacaktım kızlar ben çökmüş durumdayım yarın doğruuuuuu pazara ve enbüyüğünden lahana alıom ypıom bi tencere bakalım ozamanda gitmezse bu ödemmidir yağmıdır nedir valla diyetisyene gitçem ulan yüz kilomuyum ben alt tarafı 5 kilo vercem offfffffffffffffffffffffffff valla çok sinir oluom nasıl veremiom yaaa kızlarrrrrrrr bana yarıdm edin neden neden nedensenağlama
günaydın kızlar..
bende 3 gündür ebru şallının netten 11 şubatta yaptırdığı pilatesi yapıyorum :)) sadece bacak ve kalçaya çalışmış ogün tam bana göre..belden vermek istemiyorum çünkü.. 600 gr daha vermişim sabah çok sevindim :))
benim klasik yeme şeklim..
sabah:1 dilim ekmek ,peynir,(salatalık,domates yemiyorum hormonlu)
öğlen sebze yemeği yoğurt ,1 dilim ekmek,salata
akşam:haşlama ya da ızgara et,salata,yoğurt,1 dilim ekmek ya da 4 kaşık pilav ya da makarna
aralarda 1 meyva
19. günüm 2 kilo vermişim ayda 3 kilo versem yavaş ve kalıcı veririm diye düşünüyorum hem de bol kalça,bacak hareketi yağ yakmama yardımcı olur umarım :))
piglet ben napıorum bilimiyorum yaaa ahada bugün tartıldım ya grm oynamıo tamamincelme var yağlar kasa dönüşüo eyvallah ama nie kilo veremiom delierecem yaaa sabah tartıyı fırlatıp atacaktım kızlar ben çökmüş durumdayım yarın doğruuuuuu pazara ve enbüyüğünden lahana alıom ypıom bi tencere bakalım ozamanda gitmezse bu ödemmidir yağmıdır nedir valla diyetisyene gitçem ulan yüz kilomuyum ben alt tarafı 5 kilo vercem offfffffffffffffffffffffffff valla çok sinir oluom nasıl veremiom yaaa kızlarrrrrrrr bana yarıdm edin neden neden nedensenağlama
cnm geçenlerde tv de çıktı bi diyetisyen..yemiyorum ama kilo vermiyorum diyenler için..
mesela salata yiyorum diyosunuz ama içinde ki sosu ve malzemeleri çok kalorili yapabiliyo salatayı diyoo..bende baştaa sebze yemeği az ekmek yiyorum diyordum ama yemeğin içine koyduğum yağ eski orandaydı hala onu azalttım mesela..diyetisyen öyle deyince tamam aç kalıyoruz az yiyoruz ama bazen farkına varmadan az ama kalorili yiyoruz böyle bişey olabilir mi seninkide...??
ilginç 3 haftadır kilo vermemende bi tuhaflık var aldığın besinle
yaktığın kalori eşit demek ki canım başka bi açıklama bulamıyorm
birde düzenli spor yapıyosun yani CADIARZU umarım yarın tartıldığımda
vermiş olurum yoksa tartının benden çekeceği var kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?