ya excity napıon Allah aşkına banada anlat yaaa nasıl bir haftada kilo verdin aha benim 3 hafta grm oynamıo valla ağlıcam yaaa nerde yanlış yapıomsenağlama
canım ben kısa mesafeleri yürüdüm, az yedim ve aksamları yememeye dikkat ettim. diyete başlamadan önce cips pasta börek ne varsa yutuyordum.cokacimcoook şimdi hamur işi ve tatlı özellikle cips yemiyorum. ama geçen sene spora giderken ilk zamanlar hiç kilo vermemiştim 1-2ay kadar.ama incelmiştim. sen spor falan yapıyor musun? bide cnm diyetisyene mi gitsen acaba?
piglet ben napıorum bilimiyorum yaaa ahada bugün tartıldım ya grm oynamıo tamamincelme var yağlar kasa dönüşüo eyvallah ama nie kilo veremiom delierecem yaaa sabah tartıyı fırlatıp atacaktım kızlar ben çökmüş durumdayım yarın doğruuuuuu pazara ve enbüyüğünden lahana alıom ypıom bi tencere bakalım ozamanda gitmezse bu ödemmidir yağmıdır nedir valla diyetisyene gitçem ulan yüz kilomuyum ben alt tarafı 5 kilo vercem offfffffffffffffffffffffffff valla çok sinir oluom nasıl veremiom yaaa kızlarrrrrrrr bana yarıdm edin neden neden nedensenağlama
Tatlım üzülme olumunekankayizsmile Benim aklıma 2 ihtimal geliyor spordan dolayı kas kütlen arttı yağ kütlen azaldı. Kaslar daha ağır çektiği için yağ kaybın yansımıyor tartıya. Zaten hep denir ya diyetin ileri safhasında spor yapın diye. Bende diyet ve sporu beraber yaptığım zaman şişiyordum. Göbekteki kaslar üzerindeki yağ azalmadan şiştiği için daha şiş duruyordum hatta :1no2: İkinci ihtimal ise daha sert bir mücadele lazım. O da en çok işe yarayan KOŞMAK!!!!Koşamıyorsanda düzenli yürüyüş. Koşmanın kilo kaybı yaratmaması imkansız. Pilatesi ben vucut şekillendirme olarak görüyorum. Hiç çevremde pilatesle 10 kilo vereni duymadım. Bence birde böyle dene. Motivasyonunu sakın düşürme söz verdik gidicez bu kilolar olumunekankayizsmile :enbuyukkk:
vafersım aslında benimde durumum kötü takılı kaldım 1 ayı geçti tık yok sırf motivasyon bozulmasın diye koyvermiyorum kendimi :1no2: olmuyor yani ilk bir ayda giden gitti nasıl bu direnci kırıcaz bilmiyorum. Ya da böyle kilo vermesi duran arkadaşlar var mı ne kadar süre böyle kalıp yeniden başlıyor kilo vermek? :çok üzgünüm:
ya ben yürüme özürlüyüm biliom zaten yürümeyi sevmiom nasıl kendime sevdircem ama hergün cumartesi pazar dahil pilates yapıom bide su içme özürüm var sanki yağ içiom nie sevmio suyu offff şimdi öğlende kereviz salatası yaptım sarımsaklı yoğurtlu bi kaşık ıspanak 4 tanede lahana dolması yarım dilim kepek ekmek yedim bunuda yemiimmi ölimmi acımdan:1no2:
ya şu biber hapı felan diyolar onlardan mı alsak napsak yeter artık yani bende aç gezmekten sıkıldım artık kötükedihüso
cnm pilates sıkılaştırdı herhalde seni. ne güzel. ama tatlım pilates kilo verdirmiyor. bende yapmıştım ve hiç kilo vermedim. kilo vermek için en azından yürüyüş yapman lazım. su içme konusunda bende öyeyim. hiç sorma onu yenmemiz lazım. kilo vermenn dışında sağlık için de.neyse bundan sonra en azından günde 2lt su içelim. senin hayat hareketsizse daha çok dikkat etmen gerek yediklerine vaferscimm.[/QUOTE
evet canım haklısın ee tabi bütün gün oturuo hele bu ara ders çalışıom hepten mıhlanıom yerime ya ben yürüyeyim die neler yaptım kalkmıo bu küfekaydirigubbakcemile
mp3 çalar aldım hani dinleye dinleye gezerim die ama dur sen şu havalar biraz ısınsın yada pazartesiden itibaren en hareketli şarkıları yüklim atıım kendimi yollara bide üstüne lahana çorbası ya hayaldemi kalcak bu zayıflık yumoş yumoşmu gezcezlmaz:
aynen şekerim acı biber değilde benim bi arkadaş kullanmıştı baya vermişti bi ayda 6 kilo falan yani metabolizmayı hızlandırıo harbiden bi araştıralımcokacimcoook
cnm pilates sıkılaştırdı herhalde seni. ne güzel. ama tatlım pilates kilo verdirmiyor. bende yapmıştım ve hiç kilo vermedim. kilo vermek için en azından yürüyüş yapman lazım. su içme konusunda bende öyeyim. hiç sorma onu yenmemiz lazım. kilo vermenn dışında sağlık için de.neyse bundan sonra en azından günde 2lt su içelim. senin hayat hareketsizse daha çok dikkat etmen gerek yediklerine vaferscimm.[/QUOTE
evet canım haklısın ee tabi bütün gün oturuo hele bu ara ders çalışıom hepten mıhlanıom yerime ya ben yürüyeyim die neler yaptım kalkmıo bu küfekaydirigubbakcemile
mp3 çalar aldım hani dinleye dinleye gezerim die ama dur sen şu havalar biraz ısınsın yada pazartesiden itibaren en hareketli şarkıları yüklim atıım kendimi yollara bide üstüne lahana çorbası ya hayaldemi kalcak bu zayıflık yumoş yumoşmu gezcezlmaz:
canım lahana çorbası yerine lahanayı çiğ yesek nasıl olur:uhm::uhm::uhm:
zayıflama desteği ürünlerin forumu kapalı bi okuyup araştırabilseydik bulurduk kesin uygun bişey napıcaz ya bişey yapmamız lazım olmuyo böyle aç aç gez dur nereye kadar bilmiyorumkismile
zayıflama desteği ürünlerin forumu kapalı bi okuyup araştırabilseydik bulurduk kesin uygun bişey napıcaz ya bişey yapmamız lazım olmuyo böyle aç aç gez dur nereye kadar bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?