kızlar zayıflama hapı kullanmadan önce "bir rüya için ağıt" filmini izleyin derimeyvahedigeldismile
o ne yaffffbilmiyorumkismile
canım düzeltmek istedim ukalalık gibi olmasında.bi kg yağ 7000 kalori diye biliyorum.her gun 500 azaltsak normal olarak haftada yarım kilo diyolar spor fılan yapınca da kilo kaybı artıyo tabi.kızlar ben burda yazmış mıydım bilmiyorum..
1 kilo vermek için 3500 kalori yakmak gerekir mesela hareketsizken bile ortalama 1400 yaktığımızı 500 de hareletten yaktığımızı düşünelim günde 1900..hergün 1400 kalorilik yersek 500 kalori açık kalır bu da hafta 3500 kalori yani 1 kilo yapar..ama 2 lokma şundan 3 lokma bundan diye farketmeden fazladan kalori alıp ancak kilomuzu koruyo olabiliriz ben bi ara öyle bi yanlışlık yapıyordum birde diyetisyenler 1 kilo sebze yemeğini 1 kaşık yağ ile pişirin diyorlar..
excity haklısın cnm bnde guvenmıyorum o haplara nolursa olsun doğal olmayan bir şey karaciğere yük hep bu kimyasallar.inanmamak gerekiyo ne kadar kalori alma o kadar zayıfla hepsi bu boğazımızı tutsak kafi.önceden böle ilaçlar mı vardıı naniknanikkızlar ya ben o ürünlere hiç güvenmiyorum ve zararlı olduğunu düşünüyorum. hiç bi ürün "ye iç ver kiloları" olamaz. akannehir onlarda da yediklerimize içtiklerimize dikkat etmemiz gerekir.
ya şu biber hapı felan diyolar onlardan mı alsak napsak yeter artık yani bende aç gezmekten sıkıldım artık kötükedihüso
Ben sizin gibi düşünmüyorum. Vafers hiç ara vermedi spora sürekli diyete de devam ediyor. Kilo veremiyor ama. Bir takviye ürüne ihtiyacı olabilir. Keza ben normalde bi kebap salata ve bol ekmekle üstüne de tatlı ve 2 bardak kola tüketirken de sabitti kilom şimdi açlık sınırındayım ve hareketsiz değilim 1 grm oynamadı son 1 aydır. Doktor tavsiyesinde kullanılan bir "diyete yardımcı ürünün" hemen karaciğeri bozacağına inanmıyorum. O etkiler uzun süreli kullanımda oluyor. Yani ayrıca günlük yediklerimizin yüzde yüz doğal vucuda sıfır zararlı olduğunu da kimse ispat edemez. Vucudun yağlı olduğu sürecede zaten kalp krizi tarzı bir çok soruna davetiye çıkıyor :1closedeyes:
Selam kızlar bende dünü şöyle bi özetliyim
Akşam 1 kase çorba ve 1 dilim ekmek
Gece 1 danette ve 15 dk egzersiz yaptım
Veeee aç karına sabah ilk işim tartılmak oldu 59,7 kiloyum (2,6 kilo gitmiş) sositososito
Bu sabah kahvaltı için 1 tane muz yedim
kızlar zayıflama hapı kullanmadan önce "bir rüya için ağıt" filmini izleyin derimeyvahedigeldismile
bebem sen gene vermişin ben napam aman ağlanmak bi işe yaramıo işte sinirlendim annem keşkek yapmış iki tabak edim ohhhh az öncede bi tabak ıspanak yedim yoğurtlu açım aççç napim neyseki börek çörek yoktu sinirlendiğimde yaaa nolcak yaaa yağ koymadım haşlama tavuk ve buğday var içinde çok kalori almışmıyımdır aman neyse olan oldu zatiii mirmirmirmir
yaaa varya şöle kilo verenlere nasıl imreniyom bi yandanda kıskanıom ben nie veremiom die yok yok o lahanayı ne olursa olsun içecemguclubacismile
Selam kızlar bende dünü şöyle bi özetliyim
Akşam 1 kase çorba ve 1 dilim ekmek
Gece 1 danette ve 15 dk egzersiz yaptım
Veeee aç karına sabah ilk işim tartılmak oldu 59,7 kiloyum (2,6 kilo gitmiş) sositososito
Bu sabah kahvaltı için 1 tane muz yedim
canım tebrik ederim
benim tartılma günüm pazar ama ben de bu sabah tartıldım 1 kg. daha gitmiş.65 kg.olmuşum.kaydirigubbakcemile5
dün şirket çok gergindi o yüzden sadece yazılarınızı okumakla geçirdim günü.
sabah yine geç kaldığım için dün yanımda birşey getirememiştim.o yüzden mecburen öğlen de tost yedim.akşam da 3 kaşık makarna ve 3 kaşık nohut yemeği.
dün akşam evde temizlik yaptım.bol çamaşır suyu kokusundan fenalık geldi içime o yüzden gece 24:00 te küçük bir kutu çilekli yoğurt yiyip yattım.:kedi:
al işte sende vermişsin ne güzel tek veremeyen benim herhale kafamçokkarıştı
bilmiyorumkismileağlamak istiyorum sayın seyirciler sabah kahvaltım 2 dilin incekepek ekmek 3 zeytin yarım lorlu yumurta şekersiz limonlu çay:Saruboceq:
hiçbişey yemek istemiom çok sinir oldum ya zaten boğazımda acıo şiştimi noldu lahanayla beslencem yaından itibaren ve kilo verinceye kadar ağlanmıcam moralimi bozmıcam ben bu kiloları verecem yaaaaalkisalkisalkis
bilmiyorumkismileağlamak istiyorum sayın seyirciler sabah kahvaltım 2 dilin incekepek ekmek 3 zeytin yarım lorlu yumurta şekersiz limonlu çay:Saruboceq:
hiçbişey yemek istemiom çok sinir oldum ya zaten boğazımda acıo şiştimi noldu lahanayla beslencem yaından itibaren ve kilo verinceye kadar ağlanmıcam moralimi bozmıcam ben bu kiloları verecem yaaaaalkisalkisalkis
bende açımmm pizza yemek isityorum.ohaoldumsmile
benim de geçen yıl 2-3 hafta kilo vermem durmuştu.ki ben neredeyse hiç birşey yemiyordum.sonra ben de biraz vücudu şaırtmak için farklı bişeyler yapmaya karar verdim.mesela şekersiz kahve kesinlikle adrenalini yükseltiyor.ve soda+su m.suyu ki ben meyve suyunu hiç sevmem.ama sanırım 2 gün sadece sıvı beslenmiştim.artık ne bulursam.sanırım bu bir nevi detox oldu.sonra yine kilo verdim.
aaybisim hoşgeldin sende a.s. iş yerini takma hangimizinkinde huzur var ki zaten :1no2: haftasonu gelsin diye iple çekiyor herkes. Sıvı detoks yaptığında soda+meyve suyumu içtin canım sadece. Bende yeşilçay nesacafe dışında pek bişey içemiyorum. Ama alternatif içecek düşünüp denicem saol canım :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?