60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar zayıflama hapı kullanmadan önce "bir rüya için ağıt" filmini izleyin derimeyvahedigeldismile

canım düzeltmek istedim ukalalık gibi olmasında.bi kg yağ 7000 kalori diye biliyorum.her gun 500 azaltsak normal olarak haftada yarım kilo diyolar spor fılan yapınca da kilo kaybı artıyo tabi.

kızlar ya ben o ürünlere hiç güvenmiyorum ve zararlı olduğunu düşünüyorum. hiç bi ürün "ye iç ver kiloları" olamaz. akannehir onlarda da yediklerimize içtiklerimize dikkat etmemiz gerekir.
excity haklısın cnm bnde guvenmıyorum o haplara nolursa olsun doğal olmayan bir şey karaciğere yük hep bu kimyasallar.inanmamak gerekiyo ne kadar kalori alma o kadar zayıfla hepsi bu boğazımızı tutsak kafi.önceden böle ilaçlar mı vardıı naniknanik

Ben sizin gibi düşünmüyorum. Vafers hiç ara vermedi spora sürekli diyete de devam ediyor. Kilo veremiyor ama. Bir takviye ürüne ihtiyacı olabilir. Keza ben normalde bi kebap salata ve bol ekmekle üstüne de tatlı ve 2 bardak kola tüketirken de sabitti kilom şimdi açlık sınırındayım ve hareketsiz değilim 1 grm oynamadı son 1 aydır. Doktor tavsiyesinde kullanılan bir "diyete yardımcı ürünün" hemen karaciğeri bozacağına inanmıyorum. O etkiler uzun süreli kullanımda oluyor. Yani ayrıca günlük yediklerimizin yüzde yüz doğal vucuda sıfır zararlı olduğunu da kimse ispat edemez. Vucudun yağlı olduğu sürecede zaten kalp krizi tarzı bir çok soruna davetiye çıkıyor :1closedeyes:

ya şu biber hapı felan diyolar onlardan mı alsak napsak yeter artık yani bende aç gezmekten sıkıldım artık kötükedihüso

canım benim neden aç geziyorsunuz ki? ben günde 8 öğün yapıyorum,hiiiç acıkmıyorum baya da güzel yiyorum çok dengeli,her öğünümde bütün yiyecek çeşitlerinden oluyor, ve çatır çatır veriyorum kiloları. sık sık yiyin kararında yiyin.spor da ekleyin buna tamamdır. aç aç ömür geçer mi. yemek yemek de çok keyifli ayrıca,kendinizi bu zevkten mahrum etmeyin.

canım az yiyorsanız ,ara öğün yapmıyorsanız metabolizma yavaşlıyor işte, devamı gelmeyecek zannediyor ve harcamıyor enerji, vücüdunuzun psikolojisi bozulmuştur,kıtlıkta zannediyordur belki kendini. bence sık sık yemeyi deneyin,şaşırtın bakalım metabolizmanızı ne olacak,denemenizde fayda var

Chemes canım bende hiç umut yok. Bak yazim sana yaptıklarımı;

-sabah 5 zeytin tuzsuz bir dilim yağsız beyaz peynir 2 dilim çavdar ekmeği,yeşil çay (şekersiz)

-ara 2 kayısı+1 ceviz içi

-öğlen yeşil salata üzerine haşlanmış tavuk (avuç içi kadar)(veya tavuk yerine peynir), yeşil çay,yağsız yoğurt+1 dilim çavdar ekmeği
ya da
yarım prosiyon sebze yemeği+ yeşil çay,yağsız yoğurt +1 dilim çavdar ekmeği

-ara elma

akşam yoğurt yağsız +elma+yeşil çay (bazı akşamlarda hiçbişey)
(akşam 6 dan sonra yeşil çaydan başka hiçbişey tüketmedim )

kilo verme durunca metabolizmayı şaşırt deniliyor ya daha bundan şoku nasıl olur diyetin bilmiyorum. Resmen eski yaşantıma göre aç yaşıyorum. Hergün tatlı yiyordum çikolata mutlaka en az 2 çeşit 1 litreye yakın kola içiyodum ve bol beyaz ekmek. Yani bunlardan vazgeçip bu düzene girip verdim 6 kilo ama son 1 aydır tık yok. O yüzden dedim bende vafersa denesek mi napsak diye :1no2: Bu dönemi nasıl aştıklarını yazanda yok. Sanırım herkes paylaşmak istemiyor saol canım ilgilenmişsin çok teşekkür ederim. Umarım bizde senin gibi görürüz 50' li li kiloları :1hug: a.s. :enbuyukkk:

Son düzenleme:
Selam kızlar bende dünü şöyle bi özetliyim
Akşam 1 kase çorba ve 1 dilim ekmek
Gece 1 danette ve 15 dk egzersiz yaptım

Veeee aç karına sabah ilk işim tartılmak oldu 59,7 kiloyum (2,6 kilo gitmiş) sositososito
Bu sabah kahvaltı için 1 tane muz yedim

canım tebrik ederim

benim tartılma günüm pazar ama ben de bu sabah tartıldım 1 kg. daha gitmiş.65 kg.olmuşum.kaydirigubbakcemile5
dün şirket çok gergindi o yüzden sadece yazılarınızı okumakla geçirdim günü.
sabah yine geç kaldığım için dün yanımda birşey getirememiştim.o yüzden mecburen öğlen de tost yedim.akşam da 3 kaşık makarna ve 3 kaşık nohut yemeği.
dün akşam evde temizlik yaptım.bol çamaşır suyu kokusundan fenalık geldi içime o yüzden gece 24:00 te küçük bir kutu çilekli yoğurt yiyip yattım.:kedi:

kızlar zayıflama hapı kullanmadan önce "bir rüya için ağıt" filmini izleyin derimeyvahedigeldismile

o filme hayranım.acayip seviyorum.tek kelimeyle muhteşem.ama canım orada annenin kullandığı ilaç zayıflama ürünü ve uyku ilaçlarıydı.ama tabiiki dikkatli olmak en azından doktor tavsiyesi almak gerek diye düşünüyorum ben de.daha hepimiz genç sayılırız,vücut kimyamızı bozmadan dengeli bir beslenme ile kilo vermek en doğrusu tabiibayanssulusmile

bende açımmm pizza yemek isityorum.ohaoldumsmile

benim de geçen yıl 2-3 hafta kilo vermem durmuştu.ki ben neredeyse hiç birşey yemiyordum.sonra ben de biraz vücudu şaırtmak için farklı bişeyler yapmaya karar verdim.mesela şekersiz kahve kesinlikle adrenalini yükseltiyor.ve soda+su m.suyu ki ben meyve suyunu hiç sevmem.ama sanırım 2 gün sadece sıvı beslenmiştim.artık ne bulursam.sanırım bu bir nevi detox oldu.sonra yine kilo verdim.

al işte sende vermişsin ne güzel tek veremeyen benim herhale kafamçokkarıştı

bilmiyorumkismileağlamak istiyorum sayın seyirciler sabah kahvaltım 2 dilin incekepek ekmek 3 zeytin yarım lorlu yumurta şekersiz limonlu çay:Saruboceq:
hiçbişey yemek istemiom çok sinir oldum ya zaten boğazımda acıo şiştimi noldu lahanayla beslencem yaından itibaren ve kilo verinceye kadar ağlanmıcam moralimi bozmıcam ben bu kiloları verecem yaaaaalkisalkisalkis

teşekkür ederim aaybis senide tebrik ederim alkisalkisalkis umarım vermeye
devam ederiz temizlik deyince bugünde benim temizlik günüm :sm_confused:
al işte sende vermişsin ne güzel tek veremeyen benim herhale kafamçokkarıştı

canım moral bozmak falan yok sana nacizane tavsiyem devamlı pilates
yapmaman en azından 3 gün pilates 3 gün yürüyüş şeklinde yapmalısın ben bu hafta
2 kez pilates yaptım mesela ...birde mideyi sık sık doldurman lazım ben 5-6 öğün
yiyorum aç kalmamak gerekiyo aksi halde vücuda uyarı gidiyor ve yağlar depolanıyomuş

Canım hoşgeldin nerelerdesin :1hug: bak aaybis yol göstermiş acaba öylemi yapsak 2 gün sadece sıvı ilemi beslensek uyar diyosan bu öğlenden başlayalım haftasonu nasılsa pazartesi öğlene kadar etkisi olurmu acaba ne diyosun bilmiyorumkismile

aaybisim hoşgeldin sende a.s. iş yerini takma hangimizinkinde huzur var ki zaten :1no2: haftasonu gelsin diye iple çekiyor herkes. Sıvı detoks yaptığında soda+meyve suyumu içtin canım sadece. Bende yeşilçay nesacafe dışında pek bişey içemiyorum. Ama alternatif içecek düşünüp denicem saol canım :1hug:

Aynen öyle şekerim.moral bozmak yok,en büyük etken motivasyon,inanırsan yaparsın.geçen yıl tam 45 gün,kızımın 3 yaş gününü finish olarak düşünmüştüm.ve cidden 10 kg verdim .hatta dolabımda bayağ bir temizlık yapmıştım.36 beden etekler elbiselerkaydirigubbakcemile3
şimdi kendime çok kızıyorum,tekrar kilo aldığım için.:gitme:işin kötü tarafı doılabımı öyle bir boşaltmışım ki şimdi de giyecek bişey bulamıyorum,sürekli tayt giyiyorum.yok yok benim bir an önce kilo vermem lazım,yoksa cüzdanım da çok büyük delikler açılacak:kedi:

hoşbulduk canıma.s.

ben zaten tam bir kafein bağımlısıyım,o yüzden çok fazla kahve içiyorum(sade şekersiz ve sert)doğal olarak kahve bana çok fazla su içittiriyor,sade soda içtim ve sulandırılmış meyve suyu.Yeşil çay geçen yıldan beri çekmecem de duRuyor ama içemiyorum onu yaa midemi bulandırıyor.canım benim biraz tansiyon problemim var,dolayısıyla da ödem bu yüzden maalesef sodayı da dilediğimce içemiyorum,günde 1 şişe sade,meyve suyunuda normalde sevmiyorum çok tatlı geliyor oyüzden bol bol sulandırıp içtim.bir de diet cola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…