Evet canım grupta çok motivasyon kalmadı zayıflayanlarda gidince diğer gruba sessizleşti buralar. Paylaşım olmadan motivasyon çok iyi sağlanamıyor
Selam kızlar bende dünü şöyle bi özetliyim
Akşam 1 kase çorba ve 1 dilim ekmek
Gece 1 danette ve 15 dk egzersiz yaptım
Veeee aç karına sabah ilk işim tartılmak oldu 59,7 kiloyum (2,6 kilo gitmiş) sositososito
Bu sabah kahvaltı için 1 tane muz yedim
Evet canım grupta çok motivasyon kalmadı zayıflayanlarda gidince diğer gruba sessizleşti buralar. Paylaşım olmadan motivasyon çok iyi sağlanamıyor
tebrikler canım:lepi: gururumuzsun! hem sağlıklı besleniyorsun hem de kilo veriyorsun inş. bizde böyle devam ederizhihoyyythihoyyyt
Excity canım yani bunu diye diye benim dilimde tüy bitti. Kızlar sanırım ben bu grubun demirbaşı olarak kalıcam son umudum Aaybisin detoks önerisi o da olmazsa bırakıcam diyet olayını olmuyorsa olmuyor moduna girmem an meselesi. Haftada 5 kilo veren var ben 100gr veremiyom
hedefine az kalmış cnm, şimdi oraya alışman zor olur. kal bizimle sen:)Şeniz
Merhaba bende bu guruba katılmak istiyorum 67 ile 65 arası gidip geliyorum uzun zamandır formu takip ediyorum ama başarılı olamıyorum benide alırmısınız aranıza :Saruboceq:
İnş. diyetisyenın verdiği listeye bugun başlıyorum boy ve kıloyu net yazarım sizlerle birlikte motıve olarak verırım inş.
aaa olmaz öyle pes etmek yokkkkkaydirigubbakcemile
hafta sonu sıvı alımı olayını bir dene ,olmadı başka bişeyler buluruz senin için.etrafızmızda çeşitli yöntemler deneyip kilo verebilen bir sürü insan var.önce güzel motive olalaım,sonra da başka yöntemler deneriz.
benim kilo verebilmemin 2 yöntemi var.şeker ve hamurişini kesmek.
aslında şekerli şeyleri sevmiyorum ama dediğim gibi cola seviyorum:)bu ikiliyi kesince kilo veriyorum.
kızlar ben diyete başlayalı tam 14 gün oldu 5 kg verdim.sanırım giden ilk 3 kilo kadar vücudumda ki ödemdi.ama kesinlikle inceldim.:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?