60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aaybis ben denicem bakalım dayanabilirsem en kötü uyurum açlığı bastırmak için. Bi şekilde kırmak lazım bu direnci umarım işe yarar bilmiyorumkismile

ayy biliyorum ben bu gün çok yazdımsempatiksalakcinniama geçen yıl bu topik okadar kalabalık oluyordu ki sabah ilk yazımı yazmadan önce en az 5-6 sayfa okuyordum:sinifsinif:

Yarın benim serbest günüm kızlar deli gibi diyet yaparım ama pazarlarımı kendime ayırırım.mesela canım pizza mı istiyor,bütün hafta kendimi tutar pazar günü 1 dilim yerimcokacimcoookya da kahvaltıda ekmek yerim2 yada 3 dilim.ama 2 şeyi asla yapmam diyetim bitene kadar
1 asla tatlı yemem(çayımın içine 1 şeker bile koymam)
2 asla kola içmem(ki çok sever karşı koyamazdım.)

şimdi diet içiyorum içine 1 dilim limon ve biraz sade soda ekliyorumo baygın tadı hafiflesin diye:lepi:

Evet canım grupta çok motivasyon kalmadı zayıflayanlarda gidince diğer gruba sessizleşti buralar. Paylaşım olmadan motivasyon çok iyi sağlanamıyor

Evet canım grupta çok motivasyon kalmadı zayıflayanlarda gidince diğer gruba sessizleşti buralar. Paylaşım olmadan motivasyon çok iyi sağlanamıyor

evet canım cidden motivasyon çok önemli

geçen yıl burada bir kare as vardı..Topraksu,Hcer35,Moonserrose ve Sabun..cidden çok desteklediler beni ve tabii diğer arkadaşlarıopuyorumnanaktan

kızlar ya bu sabah 65.6 çıktım. aslında bir hafta dolmadan tartılmıyordum ama bu sabah bi zayıf hissettim kendimi tartıya çıktım 400gr fazla çıktım. normal mi sizce??? perşembe sabah 65.2ydim.

yediklerimi yazıyorum kızlar
sabah: yarım simit , 1 üçgen peynir , 1 fincan şekersiz ama kremalı kahve

tebrikler canım:lepi: gururumuzsun! hem sağlıklı besleniyorsun hem de kilo veriyorsun inş. bizde böyle devam ederizhihoyyythihoyyyt

biz de zayıflayacağız moral bozmak yok kızlar!!!! kötükedihüso bi alt guruba geçmemiz lazım bizim de:)

Excity canım yani bunu diye diye benim dilimde tüy bitti. Kızlar sanırım ben bu grubun demirbaşı olarak kalıcam son umudum Aaybisin detoks önerisi o da olmazsa bırakıcam diyet olayını olmuyorsa olmuyor moduna girmem an meselesi. Haftada 5 kilo veren var ben 100gr veremiyom

aa valla benden başka yazan yok bana görede bilemiyorum :dilcikar:
geçen yılda bu gruptaydım dediğiniz gibi daha canlıydı hakkaten :dance:
tebrikler canım:lepi: gururumuzsun! hem sağlıklı besleniyorsun hem de kilo veriyorsun inş. bizde böyle devam ederizhihoyyythihoyyyt

teşekkürler canıımmm çok mutlu ettin beni a.s. ya birde alt gruba
geçsem mi geçmesem mi düşünüyorum ama karar veremedim vallahi
neyse burası iyi ya :1hug:

kızlar bende rapor vereceğim bundan sonra yediklerimi içtiklerimi beraber vereceğiz kiloları. detoks hakkında fikri olanları dinleyebilir miyiz?

aaa olmaz öyle pes etmek yokkkkkaydirigubbakcemile

hafta sonu sıvı alımı olayını bir dene ,olmadı başka bişeyler buluruz senin için.etrafızmızda çeşitli yöntemler deneyip kilo verebilen bir sürü insan var.önce güzel motive olalaım,sonra da başka yöntemler deneriz.

benim kilo verebilmemin 2 yöntemi var.şeker ve hamurişini kesmek.
aslında şekerli şeyleri sevmiyorum ama dediğim gibi cola seviyorum:)bu ikiliyi kesince kilo veriyorum.

kızlar ben diyete başlayalı tam 14 gün oldu 5 kg verdim.sanırım giden ilk 3 kilo kadar vücudumda ki ödemdi.ama kesinlikle inceldim.:enbuyukkk:

Merhaba bende bu guruba katılmak istiyorum 67 ile 65 arası gidip geliyorum uzun zamandır formu takip ediyorum ama başarılı olamıyorum benide alırmısınız aranıza :Saruboceq:

Merhaba bende bu guruba katılmak istiyorum 67 ile 65 arası gidip geliyorum uzun zamandır formu takip ediyorum ama başarılı olamıyorum benide alırmısınız aranıza :Saruboceq:

a.s.hoşgeldin canım.biz de başarılı olabilmek için herşeyi yapıyoruz.umarım birlikte başarabiliriz:enbuyukkk:

Arkadaşlar merhaba,
epeydir kk takip ediyorum. ama üye olmıştım. pazartesiden beri diyet yapıyorum. sağlıklı ve yeterli kalori içeren bir program. yarın sabah tartılacağım umarım kilo verebilmişimdir. 168 boy 64 kiloyum. ideal kilom 57-58. uzun zaman ideal kiloma ulaşmayı denedim ama hep şu pzt başlayıp salı biten diyetlerden oldu. sizinde desteğinizle bu sefer başaracağıma inanıyorum.

canım 14 günde 5 kilo süper ama dediğin gibi bunun rahat 2 kiilosu
sudur , kalan 14 günde 2 kilo daha versen 6 kilo eder bu da çok sağlıklı a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…