- 23 Mart 2009
- 1.326
- 500
- 363
başla başla şekerim zaten motivasyon için burdayız hadi hayırlısı inşallah a.s.
canım hoşgeldin ben de aynı senin gibiyim.ama inş hep birlikte zayıflıcaz kk sayesinde hihoyyytArkadaşlar merhaba,
epeydir kk takip ediyorum. ama üye olmıştım. pazartesiden beri diyet yapıyorum. sağlıklı ve yeterli kalori içeren bir program. yarın sabah tartılacağım umarım kilo verebilmişimdir. 168 boy 64 kiloyum. ideal kilom 57-58. uzun zaman ideal kiloma ulaşmayı denedim ama hep şu pzt başlayıp salı biten diyetlerden oldu. sizinde desteğinizle bu sefer başaracağıma inanıyorum.
arkadaşlar şişkinlik sorunu olanlara rezene çayı tavsiye ediyorum. ben her akşam içiyorum. oldukça faydalı.. şu elma sirkeli suyu da deneyeceğim. çook acıktım ne zaman akşam olacak :bbo:
Ya kızlar şişe birşey soracağım diyet piskolojisi galiba canım sürekli birşeyler aıştırmak istiyor sizede oluyormu oluyorsa ne yapıyorsunuz bu durumda bilmiyorumkismile
selam kızlar nsl gidiyor diyet benim aynı tam gaz ilerlioruz ama kiloda pek oynama yok regl günümde yaklaştı şiştim.geçen gün dijital tartı aldım bundan sonra ne kadar vermiş olduğumu daha iyi takip etcem.
İnş. diyetisyenın verdiği listeye bugun başlıyorum boy ve kıloyu net yazarım sizlerle birlikte motıve olarak verırım inş.
hoşgeldin canım aramızaa.s. bekliyoruz boyunu kilonu... ve diyet listeni...diyetisyenin faydalı olacağına eminim. burası sayesinde de motive olacaksın emin ol. kolay gelsin şeker....
hoşbulduk canım daha önce yazmıştım ama tekrar yazayım boyum 1,65 67 kiloyum 55 olmak istiyorum 1 sene o kilodaydım evlenince şiştim şimdi inş. sizlerle birlikte vereceğim.
merhaba arkadaşlar şu an itibariyle zayıflamaya karar vermiş bulunuyorum bakalım neler olucak tartıya çıkma cesaretini bulamıyorum.bakalım kaç olmuşum eskiden girerdim bu topiğe vermiştim inş gene veririm
Excity canım yani bunu diye diye benim dilimde tüy bitti. Kızlar sanırım ben bu grubun demirbaşı olarak kalıcam son umudum Aaybisin detoks önerisi o da olmazsa bırakıcam diyet olayını olmuyorsa olmuyor moduna girmem an meselesi. Haftada 5 kilo veren var ben 100gr veremiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?