60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Öğle
1/2 kase yağsız çorba
2 dilim ekmek
yoğurtlu havuç salatası

Ara
1 dilim ıspanaklı börek

canım hoşgeldin ben de aynı senin gibiyim.ama inş hep birlikte zayıflıcaz kk sayesinde hihoyyyt
gülgülmez tebrik ederim seni bebişim
bu arada kızlar motıvasyon olmuyo demıssınız ama bn burayı cok sevıyorum bı gun gırmesem duramıyorum ve sızlerın yazdıkları sayesınde dıyetıme devam edıyorum ki bi sürü zayıf adayı var her hafta bakıyorum biraz daha inceliyolar:)gecen seneyı bılmıyurum ama bu sene de ıyı burası ben gayet memnunum
inş hep beraber bi alt gruba geçeriz ıncecık oluruz kızlar ben cok umutluyumolumunekankayizsmile öptüm hepinizi

kızlar ben yanlıslıkla biz evde 2 kısıyız o arkadasın hesabından girmişim bi oncekı mesaj bana aitti hee kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar şişkinlik sorunu olanlara rezene çayı tavsiye ediyorum. ben her akşam içiyorum. oldukça faydalı.. şu elma sirkeli suyu da deneyeceğim. çook acıktım ne zaman akşam olacak :bbo:

Son düzenleme:
slm kızlar bende 4 ay once dogum yaptım 58 kilo ile hamile kaldım 70 kilo ile doğuma girdim suan sabahları 60 kiloyum aslında kiloda degil problemim bebegim küçük oldugu için dısarı cıkıp yuruyus falan yapamamak kendimi cok paspal hissediyorum eski kıyafetlerime giriyorum ama gobek kısımları sıkıyor ve yanlarımdan simitler cıkıyor evde oturmaktan oldu sanırım ayrıca beden egitimi mezunuyum :)) hiçbir zaman kilolu olmadım hep iyiydi goruntum ama o simitler ve gobus canımı cok sıkıyo hiç kimse kilolusun demiyor ama ben esksi gibi olmak fit gorunmek istiyorum
emzirdiğim için diet yapamam ama dikkat edicem 3 gundur spor yapıyorum evde ölçülerimi aldım her hafta ölçücem inş. incelebilirim motivasyonumu artırmak için burdayım
benim gibi emziren anneler varmı spor yada diet yapan

bu arada
boy :163
kilo:60
hedeflediğim kilo en az 55 :)
ama dediğim gibi benim için önemli olan sıkılasmak

herkese kolay gelsinnn

Son düzenleme:
arkadaşlar şişkinlik sorunu olanlara rezene çayı tavsiye ediyorum. ben her akşam içiyorum. oldukça faydalı.. şu elma sirkeli suyu da deneyeceğim. çook acıktım ne zaman akşam olacak :bbo:

slm ben süt olsun diye hergun rezene içiyorum en az 1 bardak ama bu hazır sallama caylardan sen demliyomusun yoksa hazır mı kullanıyorsun

Ya kızlar şişe birşey soracağım diyet piskolojisi galiba canım sürekli birşeyler aıştırmak istiyor sizede oluyormu oluyorsa ne yapıyorsunuz bu durumda bilmiyorumkismile

3.5 aylık kızım var. 73 kilo idim doğumdan önce şimdi 61 kiloyum. hamile kalmadan önce 53 kilo idim. şimdi 55 olsam yeter diyorum. zira bütün kıyafetlerim 36 beden ve hiç birşey giyemiyorum. 40 beden alıp bana normal gelmeye başlar diye yenilerini de almıyorum.
Aç kalarak zayıflanmayacağı aşikar. bence normal yeme düzenin dışında şunu ye bunu ye zayıfla demekle olmuyor. yağı şekeri azaltarak ve kalori miktarını bilerek yemek ve biraz hareket yeterli.
sağlıklı kilo vermeler.. sevgiler

Ya kızlar şişe birşey soracağım diyet piskolojisi galiba canım sürekli birşeyler aıştırmak istiyor sizede oluyormu oluyorsa ne yapıyorsunuz bu durumda bilmiyorumkismile

bendede benzer durum olduğu için diyetteyim demiyorum... yoksa canının istemediği şeyleri bile yemek istiyorsun.

selam kızlar nsl gidiyor diyet benim aynı tam gaz ilerlioruz ama kiloda pek oynama yok regl günümde yaklaştı şiştim.geçen gün dijital tartı aldım bundan sonra ne kadar vermiş olduğumu daha iyi takip etcem.

selam kızlar nsl gidiyor diyet benim aynı tam gaz ilerlioruz ama kiloda pek oynama yok regl günümde yaklaştı şiştim.geçen gün dijital tartı aldım bundan sonra ne kadar vermiş olduğumu daha iyi takip etcem.

ben dijital tartı aldığımda onun hevesine 2 kg vermiştim:))lülülülülülü

İnş. diyetisyenın verdiği listeye bugun başlıyorum boy ve kıloyu net yazarım sizlerle birlikte motıve olarak verırım inş.

hoşgeldin canım aramızaa.s. bekliyoruz boyunu kilonu... ve diyet listeni...diyetisyenin faydalı olacağına eminim. burası sayesinde de motive olacaksın emin ol. kolay gelsin şeker....

hoşgeldin canım aramızaa.s. bekliyoruz boyunu kilonu... ve diyet listeni...diyetisyenin faydalı olacağına eminim. burası sayesinde de motive olacaksın emin ol. kolay gelsin şeker....

hoşbulduk canım daha önce yazmıştım ama tekrar yazayım boyum 1,65 67 kiloyum 55 olmak istiyorum 1 sene o kilodaydım evlenince şiştim şimdi inş. sizlerle birlikte vereceğim.

merhaba arkadaşlar şu an itibariyle zayıflamaya karar vermiş bulunuyorum bakalım neler olucak tartıya çıkma cesaretini bulamıyorum. bakalım kaç olmuşum eskiden girerdim bu topiğe vermiştim inş gene veririm

hoşbulduk canım daha önce yazmıştım ama tekrar yazayım boyum 1,65 67 kiloyum 55 olmak istiyorum 1 sene o kilodaydım evlenince şiştim şimdi inş. sizlerle birlikte vereceğim.

inş. cnm. aynı sayılırız senle, benim de amacım 55'e inmek beraber başaracağızguclubacismile daha önce diyetisyene gitmiştim işe yaramıştı tabi sonra tekrar saldım. diyet listesini merak ediyorum. doktor bana klasik birşey önermişti ama kaybetmişim şimdi bulamıyorum. bulsam uygulayacaktım tekrar:)) şimdi senden destek alırım:))

ya piglet sen nie böle yapıon yaaa zatennnnn motivasyonumuz taban yaptı:1no2:
offffff bilmiyorum sadece kahveylede kanımız kurur be ben bu sıvı detoksunu bi araştırıcam bakim sadecce kahve meyve suyu zaten çok zararlı taze sıkma içmek gerek şöle olur portakal elma havuç domates suyu bu şekilde olur bak bi gün mesela duramazsınki zaten mesela üç gün detoksu var bende hayvansal gıda yemiosun sadece sebze meyve peynir süt yumurta et işte hayvansal gıda yok oda çok iimiş onuda yapalım pigletim üzme benide yılmak yok bak bende veremiom işte seninle başarıcaz kırıcaz bu şeytanın bacağınıkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…