yaaaa oofff o kadar hareketı yapamamkııııısenağlama senağlama senağlama
yaaaa oofff o kadar hareketı yapamamkııııısenağlama senağlama senağlama
kızlar kilolarla aranız nasıllll
aslında biz artıkın vedalaşmak istiyoruz ama onlar bırakmıyor bizi yani başımız onlarla belada hemde yağlı bela delikafadulden
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet yağlı bela yaaaa kolay kolay çıkmıyo temizlenmiyo bi çırpıda . . .
Slm kızlar ben de aranıza yeni katıldım tabii kabul ederseniz mirmirmirmir Ben 21 yaşındayım boyum 1.60 zayıflama çalışmalarına yeni başladım sayılır 1 Mart'ta başladım da. 61,5 kiloyum inşallah 50 kilo olacağım :Saruboceq: Ben yürüyüş yapıyorum peki sizlerin nasıl gidiyor zayıflama çalışmaları umarım her şey yolundadır hihoyyyt
Ya arkadaşlar bende ptesi başladım diyete.Ama iş yerinde iki gündür tatlı çıkıyor tutamıyorum kendimi.Yemeklerimi her zamankinden az yiyorum.Birde şeker almayayım diye çay bile içmiyorum.Çünkü şekersiz içemem.Ama Ptesi sütlacı,Salıda kadayıfı yedim.Kadayıfın üstünden tırtıkladım ama ağdalı kısmına inmedim..Birde akşamları mısır patlatıyolar ikidir yiyorum hemde kocaman bir kase...
Aslında her akşam çekirdek yada cips yanında mutlaka kola içerdim ben.Bunları kullanmıyorum.
Kepek ekmeği yiyorum.Her öğünde 1 dilim. Porsiyonlarımı azalttım.
Birde akşam bir kaşık pilavın üzerine biraz kavurma koyup yedim.kafamçokkarıştı.
Benimki pek diyet gibi değil.Sanırım sadece porsiyonlrı küçültme,koladan uzak durma denilebilir.
4 kilo fazlalığım var.Boyum 1.75 kilom 59kg
Sizce çokmu vahim durumum:uhm:
kızlarbende maki yim 158 boy 65 de kilo nasıl vereceğiz bu kiloları bilmiyorum
difenyet yapıyorum verdiğim kiloları sonra geri alıyorum bana yardım edin depresyona giriyoru lüt
Boyum 1.75 kilom 59kg :1shok: canım bence bi uzmana görünmen gerek 4 kg fazlalığın olduğu fikrine nereden kapıldın ?
Ben normalde 55-54-53 'ler de gezerdim.Ama kullandığım bir ilacında etkisiyle 59 kiloya çıktım.Şimdi alıştığım kiloya dönmek istiyorum.Uzmana gözükecek bir durumum yok yani
şekerim sen bizle dalgamı geçiyorsun? gayet normal kilodasın hele yediklerine göre, ben senin gibi beslensem enim boyum bir olmuştu cips yemeyeli 3-4 sene olmuştur heralde.Ya arkadaşlar bende ptesi başladım diyete.Ama iş yerinde iki gündür tatlı çıkıyor tutamıyorum kendimi.Yemeklerimi her zamankinden az yiyorum.Birde şeker almayayım diye çay bile içmiyorum.Çünkü şekersiz içemem.Ama Ptesi sütlacı,Salıda kadayıfı yedim.Kadayıfın üstünden tırtıkladım ama ağdalı kısmına inmedim..Birde akşamları mısır patlatıyolar ikidir yiyorum hemde kocaman bir kase...
Aslında her akşam çekirdek yada cips yanında mutlaka kola içerdim ben.Bunları kullanmıyorum.
Kepek ekmeği yiyorum.Her öğünde 1 dilim. Porsiyonlarımı azalttım.
Birde akşam bir kaşık pilavın üzerine biraz kavurma koyup yedim.kafamçokkarıştı.
Benimki pek diyet gibi değil.Sanırım sadece porsiyonlrı küçültme,koladan uzak durma denilebilir.
4 kilo fazlalığım var.Boyum 1.75 kilom 59kg
Sizce çokmu vahim durumum:uhm:
şekerim sen bizle dalgamı geçiyorsun? gayet normal kilodasın hele yediklerine göre, ben senin gibi beslensem enim boyum bir olmuştu cips yemeyeli 3-4 sene olmuştur heralde.
mavi denizciğim ben iyiyim de kilolarımda iyi sağolsunlar beni çok sevdiler iki haftadır gr veremedim.sen ne haldesin canım?
Slm kızlar ;
Nasılsınız ,nasıl gidiyor diyetler?
Keyifler iyidir umarım.
Ben akşamı da firesiz atlattım bir kase çorba içtim sadece.:lepi:
Sabah 7:30 da yine klasik gevrekli kahvaltımla açtım günü.
Sanırım 3 gün oldu,öğlen birşey yiyemiyorum
sabah kahvaltısı ve akşam yediklerim yetiyor.Sizler neler yapıyorsunuz?
Acaba bende mi bir sorun var diyetten mi kesildi iştahım?:uhm:
Moonserose cnm ben iyi sayılırım işte valla 2 haftadır bende durgunluk söz konusu idi ianan hgün be gün ne yedigimi yazmmak bile sıkmıştı beni ruh halim işte..zayıflama takımındanda geçici süreligine ayrıldım ....aşılama sonrasın beklemedeyim 2 gündür sadece 2 kere pembe akıntı geldi bugün de kahverengi doktorum erkene aldı randevumu..akaşama gidecem neden böyle oldu bakacak işte gebe miyim degilmiyim onu bile anlamadım..sende sık görünmüyorsun..ben giriyorum ama genelde kızların yazdıklarını okuyorum maşşallah iyi gidiyorlar..sende veremiyormuşsun ..bi degişiklik yap metabolizmanı şaşrıt duraklama dönemlerinde yapmak gerekir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?