60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yeni arklari da ekledim :

Chiglet - 61,5
Sidelya - 66
dardanel ton - 69
aaybis - 65
Piglet - 63
Gülgülmez - 59,7
Vafers - 63
Aylademir - 67
Sidelya79 - 66
HayyaL - -61,5
Kenyaa - 60,5
excity - 65,2
bequiet - 67
cancerwarrior - 63
dhs - 67,5
selensu82 - 64
izmirim_ - 68

Evet gayet saglikli bi liste bence. Kac kalorilik bu cnm?
Kabizlik problemi bende de var. Her olyu denedim. En son careyi dogadanin form caylarinda buldum. gercekten super ise yario a.s

ben dogadan form u 2 3 senedır kullanıyorum bı de bekinuks _sanırım dogru yazdım_diye bı ılac vardı cok yogun kabızlıklarda onu kullanıyordum 1300 kalori yakıyorsun dedı doktor ama bu kac kalorilik bilmiyorum ama gıttıgımde sorarım ben tek basıma yasıyorum o yuzden rahatlıkla ıstedıgım gıbı yapıyorum yemeklerımı cogu zaman da yagsız ve cok az tuzlu yapıyorum bı de ıkı ana ogunde de sebze yerıne bırınde etı sade olarak tuketıyorum etlı sebze sevmem pek carsambayı sabırsızlıkla beklıyorum

evet bu çok iyi olur iyice gaza gelirim boshayallersmile hafta içi pek uğrayamasam da cuma günü kesinlikle gelip kilomu bildiririm cnmzemuszemus

Zaten maksat da o. Bir birimizden destek yardim motivasyon alarak saglikli zayiflamak. Insallah cuma gunu her kesin yuzu gulerr. Aminn :lepi:

Evet gayet saglikli bi liste bence. Kac kalorilik bu cnm?
Kabizlik problemi bende de var. Her olyu denedim. En son careyi dogadanin form caylarinda buldum. gercekten super ise yario a.s

Yalnız o caylar alıskanlık yapar,yıyerek asmayı denesenız daha dogru olmaz mı? Anemının tedavısınde kullanılan demır preparatları konstıpasyon yapar zaten,umarım bunu soylemıslerdır.Ve brokolı,pırasa,lahana konstıpasyonda cok ıse yarar.yaz ıcınse kayısı tuketın ama abartmayın,potasyumunuz tavan yapmasın.Gunde 2 lıtre su ıcer ve lıflı beslenırsenız caya ılaca ıhtıyacınız kalmaz.Bu arada ılacımı ıceyımde su mıdme bosalsın yerimseniben

Melaba cnm. bi sey yemek istediginde 1-2 brdk ilik su ic. Cok ise yariyor. Eger hala acsan o zmn biseyler ye. Zaten bizim en buyuk hatamiz istahla acligi karistirmak. Zayiflamak istiosak ilk once istahla acligi dogru degerlendirmeliyiz. Bu arada boyumuz ayni. 1 kilo da farkimiz var. ben daha tombisim sırnaşık şey

Canim ben gercektenher yolu denedim. Bol su ictim, bol sebze tukettim, kuru kayisi, incir yedim, elma sirkesi, zeytin yagi, doktor tedavisi ve s. Ama inan hic biri ise yaramadi. Bu caylardan baska bi yolum yok. Artik tadina da alistim.ii gelio :)

evet alıskanlık yapıyor. doktorun bana hergun form cayı tavsıye etmesıne ragmen 3 4 gunde anca ıcıyorum sabah kayısı uzerıne su ve gun ıcınde en az 2 lt su ıspanak lahana vb de cok fayda edıyor

inş aynı anda kurtuluruz şu tombişlikten cnmolumunekankayizsmile

tbrk ederim taliruyacim :)

Chiglet - 61,5
Sidelya - 66
dardanel ton - 69
aaybis - 65
Piglet - 63
Gülgülmez - 59,7
Vafers - 63
Aylademir - 67
Sidelya79 - 66
HayyaL - -61,5
Kenyaa - 60,5
excity - 65,2
bequiet - 67
cancerwarrior - 63
dhs - 67,5
selensu82 - 64
izmirim_ - 68
tatliruya - 63

bir sürü yeni arrkadaş gelmiş burya da maşallah..hadi göreyim kızlar sizi...
pigletcim nerelerdesn canım...

evcadisinin.blogspot.com

ev cadısıııııııı :1hug: giremedim gündüz canımmm. sen gittin motive düştü bende bilmiyorumkismile tartıda grm oynamıyor inat :umursamaz: beklemeye aldım kendimi bi grm insem hemen ilan edicem

bide seni görmek çok güzel oldu :1rolleyes: bi yeşilçay içim kalkıp motive oldum kaydirigubbakcemile3

Imkanınız varsa en ıyı spor bence,yüzmek,kılo verırken sıkıslamayıda saglar.Ben yuzemem su fobımde var ama yenıden yuzme kursuna gıdıcem, öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…