- 28 Şubat 2010
- 1.010
- 81
- 318
Evet gayet saglikli bi liste bence. Kac kalorilik bu cnm?
Kabizlik problemi bende de var. Her olyu denedim. En son careyi dogadanin form caylarinda buldum. gercekten super ise yario a.s
evet bu çok iyi olur iyice gaza gelirim boshayallersmile hafta içi pek uğrayamasam da cuma günü kesinlikle gelip kilomu bildiririm cnmzemuszemus
Evet gayet saglikli bi liste bence. Kac kalorilik bu cnm?
Kabizlik problemi bende de var. Her olyu denedim. En son careyi dogadanin form caylarinda buldum. gercekten super ise yario a.s
Zaten maksat da o. Bir birimizden destek yardim motivasyon alarak saglikli zayiflamak. Insallah cuma gunu her kesin yuzu gulerr. Aminn :lepi:
herkese merhaba. ben de 68 kiloyum boy 164 cm. iştahını kontrol altına alamayanlardanım. sürekli bir şeyler yesem olur yani.şimdi bile ne atıştırsam diye düşünüyorum nasıl irade göstereceğim bakalım....cokacimcoook
Yalnız o caylar alıskanlık yapar,yıyerek asmayı denesenız daha dogru olmaz mı? Anemının tedavısınde kullanılan demır preparatları konstıpasyon yapar zaten,umarım bunu soylemıslerdır.Ve brokolı,pırasa,lahana konstıpasyonda cok ıse yarar.yaz ıcınse kayısı tuketın ama abartmayın,potasyumunuz tavan yapmasın.Gunde 2 lıtre su ıcer ve lıflı beslenırsenız caya ılaca ıhtıyacınız kalmaz.Bu arada ılacımı ıceyımde su mıdme bosalsın yerimseniben
bende 164cm im...
Yalnız o caylar alıskanlık yapar,yıyerek asmayı denesenız daha dogru olmaz mı? Anemının tedavısınde kullanılan demır preparatları konstıpasyon yapar zaten,umarım bunu soylemıslerdır.Ve brokolı,pırasa,lahana konstıpasyonda cok ıse yarar.yaz ıcınse kayısı tuketın ama abartmayın,potasyumunuz tavan yapmasın.Gunde 2 lıtre su ıcer ve lıflı beslenırsenız caya ılaca ıhtıyacınız kalmaz.Bu arada ılacımı ıceyımde su mıdme bosalsın yerimseniben
Tatliruyacim sen kilonu yazmadin galiba. Yazarsan seni de ekliim cnm :smiley-cool:
Melaba cnm. bi sey yemek istediginde 1-2 brdk ilik su ic. Cok ise yariyor. Eger hala acsan o zmn biseyler ye. Zaten bizim en buyuk hatamiz istahla acligi karistirmak. Zayiflamak istiosak ilk once istahla acligi dogru degerlendirmeliyiz. Bu arada boyumuz ayni. 1 kilo da farkimiz var. ben daha tombisim sırnaşık şey
inş aynı anda kurtuluruz şu tombişlikten cnmolumunekankayizsmile
dhs bende istanbulda öğretmenlik yapıyorum...
bir sürü yeni arrkadaş gelmiş burya da maşallah..hadi göreyim kızlar sizi...
pigletcim nerelerdesn canım...
evcadisinin.blogspot.com
gecen gun ogrencım mektup yazmıs hıtap edıs seklı aynen suAyhh insallah insallahhhh boshayallersmile
nerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?