60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kaydirigubbakcemile3 Insallah bi kac ay sonra bunu komik bi ani olarak hatirlayip tekrar guleriz zayif halimizle :) Benim de ole bi kac anim olcak:) lisedeyken arklarla resim cektirioduk. Sakalastigim bi ark resim cektirirken dedi ki birakin o yalniz cekilsin. Anca sigar sırnaşık şey

18 yasımdayken banada bır cocuk teyze demıstı, o zaman obezdımde bıraz ama halen unutmuyorum, os sozu. fotograflarıma bakıp guluyorum,kımse obez olduguma ınanmıyor,eskı fotoları sakladıgım yerden cıkarıp gururlanıyorum

delikafadulden aa ne ayıp lmaz: sempatiksalakcinni daha önce diyet deneyimlerin oldu mu peki?

kızlar diyete yeni mi başladınız?

Mesela ben bu gun basladim. Tesadufen mart 1e denk geldi hem de pazartesi. tamamen tesaduf. onceleri hep iste pazartesinden basliyorum diodum ama bozuodum . simdi hic ole pazartesi gunu basliim illa ayin 1i olsun felan gibi bi niyetim yoktu.Tesadufen gelisti :) Dun karar verdim yeniden baslamaya ve bu kez son olcak ins. aslinda bole daha iyi oldu. Ins bu yolulukda her kes istedigi yere ulasir . Aminn :lepi:

sen bayağı kilo vermişsin sanırımaklinialirimsmile nasıl yaptın paylaşırmısın bizimle? boshayallersmile

Helal cnm :lepi: darisi bizim basimiza. Bana da her kes oldugumdan 4-5 yas buyuk verio.

Eskı kımlıgımde obez bır fotom vardı,uzun yola gıdıp gelırken bır ara cok kımlık kontrolu oluyordu ,bı kımlıge bır bana bakıyorlardı.En son 3 sene evvel yıne uzun yoldan gelıyorum otobusu durdurup kımlıklerı topladılar,tekrar dagııtırken eleman baktı baktı ısmımı soyledım ınanmadı foto bana benzemıyor,ablamın resmını yapıstırıdm dedım,asker ıyıce suphelendı ya dedım o zaman 30 kg daha agırdım. Ilk fırsatta kımlıgımı degıstırdım basıma bela almadan.

vaavvvvv tebrikler 30 kilo süperrr:lepi:

ilk günün biraz zor geçiyordur....2-3 gün zorlanmıltım...sonra alıştım...bende diyete cuma günü başlamıştım....

delikafadulden aa ne ayıp lmaz: sempatiksalakcinni daha önce diyet deneyimlerin oldu mu peki?

Olmaz mi. hep baslayip bi kac gun devam ettim. Sonra pes ediodum iste. En son 2009un agustos ayi denedim. hem diyet hem spor yapiodum.her sey guzel gidiyordu, 69.5dan 66.5a ine bilmistim. ama regl donemi oncesi tartilinca kilom fazla cikti. Tabi moral ve motivasyon 0a indi. biraktim. yemeye saldirdim :1no2:
ama bu defa son ins :)

tebrikler....a.s.

Helal cnm :lepi: darisi bizim basimiza. Bana da her kes oldugumdan 4-5 yas buyuk verio.

Ben yaslandıkca guzellesıyormusum,hey allahım sısman ve mutluyum mu hah ,zugurt tesellısı.Bır magazaya gıttgınde gıysı sorarsın soyle yukarıdan asagı suzerler sıze gore mı,yok derler

Bu arada bır onerım daha olacak,sakın bol rahat gıysıler gıymeyı alıskanlık edınmeyın,ınsnankılo aldıgını farketmıyor rahat rahat yıyor.Vucudunuzdakı degısımı anlayamıyorsunuz.

wowwwww gercekten :sm_cool: en tecrubelimiz sensin ozmn. Bize yardimci olursan , onerilerde bulunursan cok seviniriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…