Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hugocuuummmm hu huuuuyazdıklarımı iyice okumuyosun bitanemmm karbonhidrat almamamız imkansız sadece et ve yumurta yiyemeyiz dimii
e bunların dışındaki herşey karbonhidrat olduquna göre demekki karbonhidratı FAZLASIYLA almış oluyoruz inşallah bu sefer anlamışsındır
bu arada arkadaşlar ben çıkıyorum gezmeye gidicem hadi görüşürüz![]()
doğumda çok killo aldım .doğum yaptıktansonra 68 kiloydum şimdi 58 kiloyum ama artık zayıflayamıyorum bebeğim emiyor 7 aylık nasıl zayıflayacam ben yoksa böylemi kalcam(((((((((((((????????????
kızlar ben bi doktora gidip geleyim evde ilaç kalmamış antibiyot,k verir heralde. allahtan çok halsiz değilim
harika cnm afiyet olsun.bugün neler yaptım yazayım
Kalkınca 1 tk tere tohumu 1çk bal 1 bardak su
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta
1 kk lıght üçgen peynir
2 dilim çavdar ekmeği
1 yeşil zeytin
domates-salatalık-yeşil biber
Kahvaltı sonrası yeşil çaylı bitki çayı karışımım
1. ara: 1 elma yarım çay bardağı beyaz leblebi
Öğlen de şöyle olacak
6yk nohutlu kabak yemeği
3yk prinçli ıspanak yemeği (prinç çokk az ama 2 dilim ekmeten sayıyorum yine de)
1 dilim çavdar ekmeği
1 kase yoğurt
Yeşillik (maydonoz-dereotu-yeşil biber-pırasa)
katılıorum haklısın cnmburad verilen yanlış bilgilere karşıyım arkadaş.yani herkesin yapamayacağı yani çalışan var çalışmayan var,işlerinin dışarıda olmsaı nedeniyleayaküstü birşeyler yemek zorunda olanlar var,emziren anneler var.herkeste aynı besim alımının olması imkansızyani uzmanlar bunu söylüyor,gündemi takip et gibi söylemelri doğru bulmuyorum.istediğimi istediğim ölçülerde yiyorumiyiyoruz zaten sağol!!!
kesnlkle katılıorum cnm haklısıntelevizyondan duyduklarını uyguladığın için ve bilgili bir diyetisyenle çalışmadığın için bence asıl sen tam olarak ifade edmiyorsun.hiçbirimizin algılamasında problem yok çok şükür,anlaşılamayan sensin bence
bunada katılıorumCanım boşver sonuçta herkesin kendine göre bir algısı var bilgisi var, aslında söylenenler çok farklı değil arkadaşımız protein karbonhidrat aynı öğünde almıyor ama sonuçta heposini gün içinde alıyor biz de her öğünde hepsinden dengeli alıyoruz tercih meselesi hepimiz aynı fikirde olucaz diye bir şart yok ama üslup özellikle yazışırken önemli tabii tahriklere gelmemek lazımboşver tatlım
sonuçta sağlıklı beslendiğimizi uzmanların önerilerini uyguladığımızı biliyoruz sağlıkla kilo da veriyoruz di mi
:13: önemli olan da bu yoksa herkes kendi doğrusunu savunur uygular bu tercih meselesi kendimize bakalım doğru muyuz? EVET
o zaman sorun yokk:13:
![]()
afiyet olsun cnmkahvaltım
2bardak su
1yumurta
1kkyagsız peynir
2dilim sucuk
1lokma küçük helva
2,3çatal salatalık
4,5çatalda domates
şekersiz çay
bencede cnm ömür boyu ayryştr dur ne gerek var normal yiyerek de kilo verilioken nie uğraşayımkikizlar bende ayni düsünüyorum..besinleri ayirarak beslensek hem saglikli olmaz..hem insani mutsuz eder...sürekli onami kafa yoracagiz..yok bu bununla yenilmez su sununla yenilmez diye bir ömür gecmez.cok yorar insani..sadece fazla yagdan 3 beyazlardan uzak dursak yeterli...ve herseyin basi spor...spor insanin hayatinda her zaman olmali...bazen fazla veya agir yenildigi zaman bile spor düzenler dengeyi
afiyet olsun cnm çok güzelöğle yemeğim
1,5 kepçe türlü patatesini bıraktım yemedim
turşu
3 yk yoğurt
2 dilim kepek ekmek
Merhaba kızlar bugünkü yiyip içtiğim yaptıklarımı paylaşayım sonra geçmişi okucam birikmiş çok hareketlendi bu topic![]()
9 gibi sabah kahvaltımı yaptım ; 1 ince dilim kepek ekmeği , yarım kibrit kutusundan azcık fazla kaşar peyniri, bir katı yumurta , 2 yeşil 2 siyah zeytin , birer tane domates , salatalık , havuç yarım biber , birer tutam maydonoz ve dereotu (sizlerin menülerinde görünce bende yer oldum) bir kupa şekersiz açık ve limonlu çay içtim.
ara öğünümde birşey yoktu bugün yumurta tok tuttu zaten.bol su içtim.
şimdi ise öğlen yemeğimi yemekteyim ;
bir kepçe şehriye çorbası , havuç salatası , bir kase yoğurt , 1,5 yk yumurtalı turp :44: ( turpu ilk defa yiyorum yumurtada olunca içinde tadına bakmak istedim ) yarım yemek tabağı patlıcan yemeği , bir ince dilim kepek ekmeği.
ara öğünde yeşil çay içicem.
sabah temel egzersizlerimi yaptım birde ebru hanfendi ile pilates yaptım 20 dk pardon yapmaya çalıştımlastik ile bacak hareketleri süper yalnız .daha çok yeni başladım pilatese.hergün yapıcam artık.doğru nefes almayı öğrenmem lazım dakikayı da arttırırım git gide.
açık havada 1 saat tempolu yürüdüm. daha gün bitmedi yapacaklarım var.
bugün bi hayli hareketliyim
birileri birsey yazsin da uygulamaya geçelim arkadaslar
inanamiyorum yaa...bu grupta oldugumda inanamiyorum
ben ki hem 55 en fazla 58 olan...
mahfetti bu evlilik beni yaa ama derhal rejime girmeliyim 3 ayda 10 kilo alirsam gerisini siz dusunun
ne olurrrr guzel rejim bilenler yazsinnnn
canım ben ekmek yemiyom canım belki yanlıştırama yıllardıranca ekmegi ksersem veriyorum ama patasimi makarnamı filan yiyorum haşlama bulgurda öyle
güle güle canım
bende yaptım odiyeti ayırma işini kiloverliyo bunda yanlış yok sadce ögünlereyagıyo oda dogru buda dogru bende 28 kilo vermiştim ayırarak kimne istiyosa onuyapsın şimdi ayırmıyorum sonuç da veriyoruz herkese başırılar
Afiyet olsun nugyacığımöğle yemeğim
1,5 kepçe türlü patatesini bıraktım yemedim
turşu
3 yk yoğurt
2 dilim kepek ekmek
Merhaba kızlar bugünkü yiyip içtiğim yaptıklarımı paylaşayım sonra geçmişi okucam birikmiş çok hareketlendi bu topic![]()
9 gibi sabah kahvaltımı yaptım ; 1 ince dilim kepek ekmeği , yarım kibrit kutusundan azcık fazla kaşar peyniri, bir katı yumurta , 2 yeşil 2 siyah zeytin , birer tane domates , salatalık , havuç yarım biber , birer tutam maydonoz ve dereotu (sizlerin menülerinde görünce bende yer oldum) bir kupa şekersiz açık ve limonlu çay içtim.
ara öğünümde birşey yoktu bugün yumurta tok tuttu zaten.bol su içtim.
şimdi ise öğlen yemeğimi yemekteyim ;
bir kepçe şehriye çorbası , havuç salatası , bir kase yoğurt , 1,5 yk yumurtalı turp :44: ( turpu ilk defa yiyorum yumurtada olunca içinde tadına bakmak istedim ) yarım yemek tabağı patlıcan yemeği , bir ince dilim kepek ekmeği.
ara öğünde yeşil çay içicem.
sabah temel egzersizlerimi yaptım birde ebru hanfendi ile pilates yaptım 20 dk pardon yapmaya çalıştımlastik ile bacak hareketleri süper yalnız .daha çok yeni başladım pilatese.hergün yapıcam artık.doğru nefes almayı öğrenmem lazım dakikayı da arttırırım git gide.
açık havada 1 saat tempolu yürüdüm. daha gün bitmedi yapacaklarım var.
bugün bi hayli hareketliyim
Yok tatlım sen de hiçbiiiir sorun yok arkadaş kendince bir sistem tutturmuş kendi bilir tabii ama ben de her şeyden kararında her öğünde yemekten yanayım ve öğle de yapıyorum çokşükür sağlıklakilo da veriyorum hepimiz öyle çokşükürhasta olduğum için heralde algılama problemi yaşıyorum ondandırsen et ve yumurta yemiyosun anladım şimdi
harika cnm afiyet olsun.
katılıorum haklısın cnm
kesnlkle katılıorum cnm haklısın
bunada katılıorum
afiyet olsun cnm
bencede cnm ömür boyu ayryştr dur ne gerek var normal yiyerek de kilo verilioken nie uğraşayımki
afiyet olsun cnm çok güzel
afiyet olsun cnm çok iyi gidiosunyoğurt ve sütünüde eksik etme
benmde öğle yemeğim
1 kepçe bamya çorbası(yöresel)
4 kaşık bulgurlu havuçlu ıspanak yemeği
2 kaşık yoğurt
1 dilim ekmekten az ekmek( ıspanak da bulgur olduğu için)
hiç canım istemedi ama zorla yedim.çok canım sıkkın:85::85::85:bugün ya hiç bişi yapasım yok leslie m var bugün inş. toparlanırda onu yaparım:85::85::85::85::85::18::97:
bugün erken ayrılıyorum aranızdan,halletmem gereken işlerim var bayanlar
şu ana kadar yedikelrimi yazıp çıkayım
sabah
1 dlm kepek ekmeği
1 kk beyaz peynir
1zeytin
ara
4kuru kayısı
öğle
2 çk et(orman keabının içindeydi)
1 dlm kepek ekmek
1 kase domates çorbası
1 kase salata
öpüyorum hepinizi,bugun fazla stresliyim galiba.yarına düzelir gelirim inş![]()
geldim kızlar ilaçlarımı aldım faranjitmiş
afiyet olsun cnm görüşmek üzerebugün erken ayrılıyorum aranızdan,halletmem gereken işlerim var bayanlar
şu ana kadar yedikelrimi yazıp çıkayım
sabah
1 dlm kepek ekmeği
1 kk beyaz peynir
1zeytin
ara
4kuru kayısı
öğle
2 çk et(orman keabının içindeydi)
1 dlm kepek ekmek
1 kase domates çorbası
1 kase salata
öpüyorum hepinizi,bugun fazla stresliyim galiba.yarına düzelir gelirim inş![]()
cnm hoşgeldin evlilik sonrası kilolar meşhurdur.buraya gelmekle çok iyi yapmışsın.hergün yediklerini içtiklerini yaptığın sporun varsa buraya yaz düzenli olarak birbirimzie yardımcı olumaya çalşıoruz cnm.hedefini belirle kendine inan ve işe başla:)ben en fazla 55 oluyordum evlilik beni maf etti nişanımda 52 kiloydum 11 ay sonra düğünüm oldu düğünde 57 kiloydum evleneli 9 ay oldu ve üzülerek sölüyorum 64 kilo olmuşum ne yapıcam arkadaşlar ben zayıflamak istiyorum kendimi tanıyamıyorum moralim çok bozuluyor
merhabalar kızlar
yine sayfalar almış başını gitmiş walla :))
ben öğleyin yine kahvaltı yaptım
hemen yazayım yediklerimi
1 yumurtadan omlet
2 çarliston
2 dilim çavdar ekmeği(dilimlerden biri baya küçüktü)
salatalık
2 çay kaşığı bal
1 kk light peynir
sende bizim gibi zayıflayarak düzelirsin canım üzülme yeterki iste gayret et çabala gerisi gelirben en fazla 55 oluyordum evlilik beni maf etti nişanımda 52 kiloydum 11 ay sonra düğünüm oldu düğünde 57 kiloydum evleneli 9 ay oldu ve üzülerek sölüyorum 64 kilo olmuşum ne yapıcam arkadaşlar ben zayıflamak istiyorum kendimi tanıyamıyorum moralim çok bozuluyor
geçmiş olsun canım
antibiotik verdi dimi?
ben bu kez gitmedim doktora, evdeki ilaçlardan içiyorum
doktorun vereceği de antibiotik zaten
merhabalar kızlar
yine sayfalar almış başını gitmiş walla :))
ben öğleyin yine kahvaltı yaptım
hemen yazayım yediklerimi
1 yumurtadan omlet
2 çarliston
2 dilim çavdar ekmeği(dilimlerden biri baya küçüktü)
salatalık
2 çay kaşığı bal
1 kk light peynir
Evet aslında ben seviyorum vücut tipimi ama kilolu olunca vücut nasıl olursa olsun hoş olmuyo bele olan pantolon basene olmuyo basene olan bele bol geliyo :2: ama inşallah ben de fıstık gibi bir kum saati olucam55 ben daha önce oldum çok da güzeldi bu kez spor da yapıyorum daha fit olurum 55 olunca inşallah
ben edebiyat okudum ama şuan öğretmenlik yapmıyorum özel sektördeydim çeşitli firmalarda eğitimler veriyodum iletişim-müşteri ilşkileri-satış pazarlama v.b gibi ama şuan evdeyim biraz ara verdim gibi:26: inşallah istediğin gibi fit fıstık bir öğretmen olucaksın tatlım yavaş da olsa gidecek hepsi meraketme yete rki buradan ayrılma ve yediklerini düzenli takip et uyarılara önerilere kulak ver ben çokk faydasını görüyorumki sen 2 ay zaten başarmışsın daha da yaparsın 2 olmuş 10 kilo gitmiş daha ne olsun
devamı da olur:13:
![]()
merhaba hanımlar sağlıklı mutlu huzurlu bir güne merhaba deriz inşallah
bugün ölçtüm göğüs bel basen bölgemi ve şöyle
öncekiler 88 70 94
şimdi 86 70 93
Benimki Nesfit tam tahıllı vitamin&demirli. En sevdiğim bu. Başka bir marka almıştım hiç yiyemedim onu, taneleri minik minikti. Nesfitinkiler daha irice ve sıcak sütle bile kıtır kalabiliyor.
Meyvalılar bana tatlı geliyor,sabah sabah içimi bayıyor.Kendim az pekmez ve ceviz koyuyorum.Hiç çikolatalısını denemedim.
Soğuk sütle sevmiyorum, sıcak sütle daha bir kahvaltı gibi geliyor bana.
:92:
5 yk makarnayı azaltıp yerine ekmek yiyebilirdin.bu durumdada 2.5 dilim ekmek yemişsin neyse arada olacak böyle şeyler.evet canım ilk zamanlar çok çabuk kilo veriliyor ama zamanla yavaşlıyor şu anda bend olduğu gibi çok çok yavaş gidiyorama hiçde moralimi bozmuyorum.yola devam :92:
pilates süperdi kızlar.maxi plus yaptık.hareket geçişleri daha hızlıydı.hatta ebru da kardiyo gibi oldu bugün kardiyo yapmayablrsiniz dedi güldüler.ama süper çalıştı valla çok mutluyum özellkle göbek kalça ve bacakyapmayanlarda başlasın bence kızlar eğer çok fazla fazlalıkğınız yoksa.çok güzel açılıo vücut ve kaslar çalışıo
afiyet olsun cnm çok iyi gidiosunyoğurt ve sütünüde eksik etme
benmde öğle yemeğim
1 kepçe bamya çorbası(yöresel)
4 kaşık bulgurlu havuçlu ıspanak yemeği
2 kaşık yoğurt
1 dilim ekmekten az ekmek( ıspanak da bulgur olduğu için)
hiç canım istemedi ama zorla yedim.çok canım sıkkın:85::85::85:bugün ya hiç bişi yapasım yok leslie m var bugün inş. toparlanırda onu yaparım:85::85::85::85::85::18::97: