• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün 60,1 çıktım.
Hemen değiştiriyorum tickerımı. En düşüğü gördüğüm an değiştiriyorum, bazen ileriki günlerde inip çıkabiliyor ama...

aynene canım bende senın yaptıgın gibi yapıyorum en düşügü görünce çizelgemi değiştiriyorum arada dediğin gibi oynamalar inişler cıkışlar oluyor ama olsun yınede o kiloyu görüyorsun:74:

günaydın hanımlar
Bugün ilk günüm
Kahvaltı
Yarım domates
az peynir (kibrit kutusu kadardır)
dilim ekmek
2 çay bardağı 1 şekerli çay
4 tane zeytin
bide ekmeğimi ikikere bala bandırdım İnşaallah fazla değildir :1:

Şimdi çalışmaya başladım bir kupa çay aldım tek şekerli dah su içmeye başlamadım
öğlende görüşmek üzere.. sağlıklı günler :46: :46: :46:

afiyet olsun canım çok iyi gidiyorsun,ancaaaaaaaaaaakk çayını şekersiz içmeye çalış emin ol 1 hafta sonra şekerli içmek istemeyeceksin ,tadını seveceksin yani şekersiz çayın,olabildiğince şekerden uzak dur,biz meyveden karşılamaya çalışıyoruz şeker ihtiyacımızı,ancak ödül haettiğine inanırsan birkaç tatlı kaşığı sütlü tatlı yiyebirsin.ama şekeri kesersen hem iştehında açık olmaz

bu sabah ac karınla dr gittim 4 tüp kan verdim 45 dk kadar yürümüş oldum daha kahvaltı yapmadım eşimde uykuda kalmıştı o da yapamadı birazdan gelir gelince yazarım kahvaltı mı :56:

bu sabah ac karınla dr gittim 4 tüp kan verdim 45 dk kadar yürümüş oldum daha kahvaltı yapmadım eşimde uykuda kalmıştı o da yapamadı birazdan gelir gelince yazarım kahvaltı mı :56:

geçmiş olsun tosticim :71::70:

kahvaltım

1 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 tk tahin-pekmez
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
2 ceviz
2 kuru kayısı
1 domates
1 yeşil biber
250 ml şekersiz çay

Afiyet olsun kardan kadınnn:nazar::16::1::1:

canım afiyet olsun, gayet renkli olmuş :))

bu arada herkese günaydıııııııııınlaaaaaaaaaarr

havalar çok soğudu, aman kızlar dikkat, hasta olmayalım

kahvaltımı yazayım hemencik

tabi öncesinde 1i elma sirkeli olmak üzere 2 bardak su içtim

1 dilim ekmek ( zor bitirdim )
1 bardak portakal-greyfurt suyu
4 zeytin
3 yk lorlu salata
1 salatalık
1 çk bal
2 çk tahin pekmez

Canımm afiyet olsun çok güzel olmuş bugünnnn:16::nazar::nazar::13:

dışarıda hala lapa lapa kar yağıyor bu gidişle yarın burada okullar kar tatili nedeniyle kapanırsa şaşırmam :9: çizelgem

manzaraya uyum sağladı

Evetttt tam sizin balkondan görünen cadde gibi :16::1:

Günaydın herkese,
Kahvaltım;
1 bardak su
kıymalı yumurta (1 yk yağsız kıyma,1 yumurta,1tk zeytinyağı)
1 kk beyaz peynir
1 sivri biber
1,5 dilim çok tahıllı ekmek
1 yk tahin-pekmez
1 kupa yeşil çay

Gece kızımı emzirmeye kalktıkça mutlaka susar 1 bardak su içerim.Bu gece 1 kuru kayısı de yedim. 2 kere mi yedim 3 mü hatırlamıyorum :)

Afiyet olsun, her zamanki gibi renkli ve sağlıklı.

Afiyet olsun prıenecim seninki de gökkuşağı olmuş çok güzel bir kahvaltı bence:16::nazar:

günaydıınnn kızlaarrrrrrr
herkes iyidir umarımmmm hava çok soğuk ama sadece soğuk ve yağmurlu
şu istanbula lapa lapa bi kar yağamadı gtti...yağsada kardan adam yapıp kartopu oynasak:1::1::8:
kahvaltım
1 kupa şekersiz çay
1.5 dilim kepekli ekmek
2 çeri domates
1 yeşil biber
1 tutam maydonoz
1 tutam dere otu
1 tutam taza nane
4 mink zeytn
1kk köy peyniri
1 tk çörek otlu tulum peyniri
2 kaşık yoğurt
1 haşlanmış yumurta
baya bi rengarenk gökkuşağınıda geçti sanırım:1:boyacı kataloğu gibi:1:oldu. pilatesi bekliycem kızlar sonra burdayımmm inş..:54:
:60::60:evet boyacı katoloğu da super oldu bence afiyet olsun canım ve de kolay gelsin:16::nazar:

günaydın hanımlar
Bugün ilk günüm
Kahvaltı
Yarım domates
dilim ekmek
4 tane zeytin

Şimdi çalışmaya başladım bir kupa çay aldım tek şekerli dah su içmeye başlamadım

Canım afiyet olsun bence başlangıç için gayet iyi ayrıca okadarcık bal hepimiz yiyioruz gayet kararında ve güzel çayı da tarçınla içmeni önerebilirim şkere ihtiyaç duymayabilirsin zaten 1 şekerli içiyomuşsun kolay bırakırsın bence zamanla:16:

herkese günaydınnnnn
dünkü menümü yazayım hemen parrça parça olunca bişey anlamıyorum ben,toptan yazmam lazım ki neyi fazla veya eksik yapmışım bana yerdım edin dimi ama:34:

sabah
1çk çökelek
1 yumurta
2zeytin
maydanoz
nane
2 dlm kepek ekemği

ara
2mandalina

öğle
5-6 çk nohut yemeği
1,5 çk pirinç pilavı
1 dlm kepek ekemği
4-5 dlm salatalık turşusu

akşam
2 adet baget(yağsız tavada)
salata
1 kase yoğurt
yarım portakal
7 badem

ara
yarım kase yoğurt
yarım portakal

spor:45 dk 5.4 temposunda yürüyüş:66:
yorum plssssssssssssssssss

:65::65::66::66::46::46::nazar::nazar::16::16: ben çok beğendim herşey kararında ve sağlıklı afiyet olsun famirim:16: ayrıca spor da vaaaaaaaaaaar:nazar::nazar::nazar::8::8::13::13:gidecek kalır mı bu fazlalıklar hem spor hem sağlıklı beslenme :nazar::13:

Herkese bu soğuk havalarda sıcacık bir gün diliyorum:16:sağlıklı,mutlu,huzurlu inşallah ve tabii ki daha hafif daha ince:16::13::nazar:

Kalkınca 1 bardak su 1 çk bal

kahvaltı

1,5 dilim tam buğday ekmeği

1kk yağsız beyaz peynir

1 adet lıght üçgen peynir

yarım ince dilim hindi salam

yarım domates

2 salatalık

1 büyük yeşil köy biberi

şimdi de demleme,çubuk tarçınlı,top karabiberli,karanfilli yeşil çayımı içiyorum:68:

Herkesin kahvaltısı çok güzel olmuş bugün tekrar afiyet olsun hepimize yağlar gitttsiiiiiiin incecik fit fıstıklar olalım inşallah:16::nazar:

Son düzenleme:
kahvaltım

1 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 tk tahin-pekmez
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
2 ceviz
2 kuru kayısı
1 domates
1 yeşil biber
250 ml şekersiz çay
afiyet olsun cnm çok güzel

canım afiyet olsun, gayet renkli olmuş :))

bu arada herkese günaydıııııııııınlaaaaaaaaaarr

havalar çok soğudu, aman kızlar dikkat, hasta olmayalım

kahvaltımı yazayım hemencik

tabi öncesinde 1i elma sirkeli olmak üzere 2 bardak su içtim

1 dilim ekmek ( zor bitirdim )
1 bardak portakal-greyfurt suyu
4 zeytin
3 yk lorlu salata
1 salatalık
1 çk bal
2 çk tahin pekmez
oooh afiyet olsun çok güzel.:nazar:dün akşam puding yemişsinn oohh süper olmuş afiyet olsun:56: hiç suçluluk hissetme sonuçta sütlü masum bi tatlı 5 kase yeymişsin ya.geçen bi diyetsyen analtıodu tv de hastasına acıktığında aralarda kepekli büsküvi ye demiş oda bi arada 6 paket yemiş.:53::53::36::36:onun gibi abartmadan kararında yeriz biz öğrendik bu işi dengeleriz hemen:34:

Günaydın herkese,
Kahvaltım;
1 bardak su
kıymalı yumurta (1 yk yağsız kıyma,1 yumurta,1tk zeytinyağı)
1 kk beyaz peynir
1 sivri biber
1,5 dilim çok tahıllı ekmek
1 yk tahin-pekmez
1 kupa yeşil çay

Gece kızımı emzirmeye kalktıkça mutlaka susar 1 bardak su içerim.Bu gece 1 kuru kayısı de yedim. 2 kere mi yedim 3 mü hatırlamıyorum :)

Afiyet olsun, her zamanki gibi renkli ve sağlıklı.
afiyet olsun prienecim

canım afiyet olsun, gayet güzel

kız maşallah evde ne varsa 1er kaşık eklemişsin kavhaltıya ve süper olmuş
boyacı kataloğu da yeni tabirimiz olsun artık :9::9::9::9::9::9:
valla artık benm kahvaltılarım böle sizde öğrendiniz:1: böle rengarenk olmayınca sanki doymamışım gibi gelio hazır metabolizma hızlı çalışoken sabah yiorum akşama kdar erisin gtsin:34:

günaydın hanımlar
Bugün ilk günüm
Kahvaltı
Yarım domates
dilim ekmek
4 tane zeytin

afiyet olsun cnm kahvaltın güzel bal 1-2 çay kaşığı yiyebilriz.dierlerinden de biraz daha yiyebilrdn yarım yerine 1 domates. yeşillk salatalık yumurta az yağlı yoğurt süt gibi.kolay gelsn

Afiyet olsun, çok güzel kahvaltı yine.
saol cnm
herkese günaydınnnnn
dünkü menümü yazayım hemen parrça parça olunca bişey anlamıyorum ben,toptan yazmam lazım ki neyi fazla veya eksik yapmışım bana yerdım edin dimi ama:34:

sabah
1çk çökelek
1 yumurta
2zeytin
maydanoz
nane
2 dlm kepek ekemği

ara
2mandalina

öğle
5-6 çk nohut yemeği
1,5 çk pirinç pilavı
1 dlm kepek ekemği
4-5 dlm salatalık turşusu

akşam
2 adet baget(yağsız tavada)
salata
1 kase yoğurt
yarım portakal
7 badem

ara
yarım kase yoğurt
yarım portakal

spor:45 dk 5.4 temposunda yürüyüş:66:
yorum plssssssssssssssssss
afiyet olsun cnm çok güzel.sıfır kaçamak meyve var yoğurt var bakliyat var tavuk var artıııııııııı spor var bence harika cnm çok güzel gidiosun.maşallaaahhh:nazar::65::65::65::46::46::46:

geçmiş olsun cnm sporunda çok güzel.

kızlar pilatesimi yaptım ohh esnedik.streching yaptık.ben ekstra göbek kalça basen hareketleride yaptım.iyi oldu şimdi bulaşık yıkıycam evi süprcem sonra baya bi ütü var akşama kadar yaparım heralde.:43:

afiyet olsun canım
bende muzu cok severim fakat pek yıyemıyorum kabızklık yapıyor hemen bende:14:

evet muz peklik yapar
vücudumun direnci düşmesin biraz dikkat edeyim kendime.
dün haftanın ilk günü olması sebebiyle okul o kadar soğuktu ki anlatamam
bir de okulda nöbetçiydim öğleden sonraki derslere montumla girdim ama nafile sabahtan kat nöbetçisi olduğum halde bahçeye de çıktım incecik beyaz önlüğümle bir de arabanın bagajındaki sütü içtim o da çok soğuktu hapı tam yutmasam da yutmak üzere oldum
böbreklerim ağrıdı eve gelince evde sıcağı görünce vücudum depoladığı soğuğu dışarı vurdu . ben zaten okuldan gelir gelmez 1 elma 2 portakal yemiştim baya da işe yaradı . bugün de okulumun olmaması iyi denk geldi adaçayı , portakal ve dinlenmeyle çabucak toparlanırım.hiç ilaç kulanmıyorum ,kendiliğinden beslenme dinlenmeyle geçiririm hayırlısıyla bakalım...:9:

Afiyet olsun kardan kadınnn:nazar::16::1::1:

Canımm afiyet olsun çok güzel olmuş bugünnnn:16::nazar::nazar::13:

Evetttt tam sizin balkondan görünen cadde gibi :16::1:

Afiyet olsun prıenecim seninki de gökkuşağı olmuş çok güzel bir kahvaltı bence:16::nazar:

:60::60:evet boyacı katoloğu da super oldu bence afiyet olsun canım ve de kolay gelsin:16::nazar:

Canım afiyet olsun bence başlangıç için gayet iyi ayrıca okadarcık bal hepimiz yiyioruz gayet kararında ve güzel çayı da tarçınla içmeni önerebilirim şkere ihtiyaç duymayabilirsin zaten 1 şekerli içiyomuşsun kolay bırakırsın bence zamanla:16:

:65::65::66::66::46::46::nazar::nazar::16::16: ben çok beğendim herşey kararında ve sağlıklı afiyet olsun famirim:16: ayrıca spor da vaaaaaaaaaaar:nazar::nazar::nazar::8::8::13::13:gidecek kalır mı bu fazlalıklar hem spor hem sağlıklı beslenme :nazar::13:

sağol nerudacımmmmmmmmmmmmm:54::16:umarım hepimizin bir an önce gider,spor yapmak süper bişeymiş,insan kendinegeliyor vallahi,ahhh bir de kızım rahat bıraksa tam süper olacak ama:61:

Herkese bu soğuk havalarda sıcacık bir gün diliyorum:16:sağlıklı,mutlu,huzurlu inşallah ve tabii ki daha hafif daha ince:16::13::nazar:

Kalkınca 1 bardak su 1 çk bal

kahvaltı

1,5 dilim tam buğday ekmeği

1kk yağsız beyaz peynir

1 adet lıght üçgen peynir

yarım ince dilim hindi salam

yarım domates

2 salatalık

1 büyük yeşil köy biberi

şimdi de demleme,çubuk tarçınlı,top karabiberli,karanfilli yeşil çayımı içiyorum:68:

Herkesin kahvaltısı çok güzel olmuş bugün tekrar afiyet olsun hepimize yağlar gitttsiiiiiiin incecik fit fıstıklar olalım inşallah:16::nazar:
inşallah canım güzel dileklerine katılıyorum hep beraber inşallah daha sağlıklı ve fit
kahvaltı harika olmuş
Afiyet olsun farmasiciğim güzel bir ara öğün olmuş:16:

sağol bitanem:16:

birde kızlar unutmadan akşamları kocişim varken girmiorum ya ben yedklerimide yazamıorum.
ama yazmıorum die de öle hapur hupur yemiorum yinede yazayım dedim size dün akşam yemekten 1 saat sonra
2 çay bardağı şekersiz çay
yanında 2 jöleli lokum:26:(eşim özellkle sen bunu seviosun die aldım dedi.ayy yok ben yemiyim diemedim doğal olarak teşkkür ettim öptüm bi güzelde yedim:1::1:)
yarım kk kadarfındıklı çikolata

saat 10 gibi
yarım elma
yarım portakal
yarımdan az mandalina
çeyrek muz
çeyrek ayva

genelde meyve bu şeklde yiorum her akşam .gündüz hiç yememiştim mesela meyve.gündüz yediğim zaman akşam daha az meyve yiorum.birde çikolata lokum vs.her akşam olmuo tabi onların yerine 6-7 tane kuru yemiş alıorum bazen eşime koyuorum o da ağzıma verio bi kaç tane.tabi gündüz kuru yemiş yememişsem yine.yemişsem yemiorum kuru yemiş. ne dersiniz ?

Back
X