merhaba hanımlar nasılsınız? nasıl gidiyor?
hugocuk sen nasılsın?
iyiyim canım teşekkür ederim devam ediyorum sen nasılsın. beslenmeni düzene sokabildinmi. tezin nasıl gidiyor canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba hanımlar nasılsınız? nasıl gidiyor?
hugocuk sen nasılsın?
selam kızlarr,
ögle yemeğinden geldim az önce, aralarımla beraber menümü yaziiim.
ara 09.15 : 1 kaç tane fındık fıstık, bir yeşilçay
ara :10.45 1 portakal
ara : 11:00 formçayı, az fındık fıstık
öğle 12.20
7-8 yk sebze çorbası bol patates vardı içinde
4 kaşık bulgur pilavı
çok çok bol salata az yag ile
4/3 oranında rulo köfte dilimi
patates püreside vardı almadım.
bugün aralarım doyurucu olduğu için ögle yemeğine kurt gibi inmedim. nasıl güzel olmuş mu ? :26::26::26::26:
selam kızlarr,
öğle 12.20
4 kaşık bulgur pilavı
bugün aralarım doyurucu olduğu için ögle yemeğine kurt gibi inmedim. nasıl güzel olmuş mu ? :26::26::26::26:
kızlar gene uğrarım inşallah şimdilik hoşça ve de sağlıklı kalın çok öptümmmmmmmmmmmmmm![]()
saba hiç bişi yememişin :44:[/QUOTE
olur mu canım sabah kahvaltısını 07.30 da yaptım ve o zaman yazdım![]()
son zamanlarda canın bişeye sıkkındır ondandır hayırdır niye kızdın bebem
canım pirinç pilavı olmadığı için bulgurdan biraz daha aldım çünkü ekmek yemedim karbonhidrat lazımdı.bulgurda pirince nazaran daha faydalı.pilav çok olmuş galiba... onun haricinde güzel bence..
bide form çayı içiyorum içim temizleniyo diyen sen miydin canım..
neymiş o çay bi desene..
selam kızlarr,
öğle 12.20
4 kaşık bulgur pilavı
ay canım allah razı olsun onu dmek istemedim kız hani 11,5 vermişinya ben 1 kilokaldı ama daha sana yetiemiyom senin maşşlahın vardemek istedim
canım pirinç pilavı olmadığı için bulgurdan biraz daha aldım çünkü ekmek yemedim karbonhidrat lazımdı.bulgurda pirince nazaran daha faydalı.
form çayı bimdeki greenwood da olur ama ben bu ara dogadan form tüketiyorum. içince içim temizleniyo diyen ben değilim ama benim de temizleniyor denebilir. ama ben gün aşırı ve sadece bi tane içiyorum çünkü içinde sinameki otu var ve bagırsaklardan su emilimine engel olup seni çır çır yapıyor. buda aslında çok sık olduğunda iyi birşey değil sık tüketmemek lazım birde bünye alışır.
bir gün form çayı bir gün keten tohumlu yogurt tüketiyorum. bu ara her allahın günü azda olsa dışarı çıkıyorum. ayrıca kuru kayısı da faydalı
afiyet olsun canım gayet şık olmuşyemeğimi yedim
3 çk et kavurma
salata(yağsız tuzsuz)
2 dlm kepek ekmeği
arada 1 elma yerim çok acıkıram 1 mandalina daha yiyebilirm,akşamları meyve yemiyorum genelde gün içinde tüketeyim bari![]()
:18::18:pişmanlık var gözlerinde................görmemem mi lazımmmmmmmmmmm![]()
selam kızlarr,
öğle 12.20
4 kaşık bulgur pilavı
kızzzzzz ilahi
ne demek istedin sen diyen oldu muyki tatlım benim
ben sana karşı içimden geçenleri yazdım sen bekle de bana kilo al de ben senin hatrın için alırım senin hatrına dağlar dayanmaz dedim kızzzzzzzzzz yanlış birşey yok ikimizin yazdığında daseni çok seviyorum ben cincanım
![]()
yemeğimi yedim
3 çk et kavurma
salata(yağsız tuzsuz)
2 dlm kepek ekmeği
arada 1 elma yerim çok acıkıram 1 mandalina daha yiyebilirm,akşamları meyve yemiyorum genelde gün içinde tüketeyim bari![]()
ah canım alma sen kilovermek koaly degil hiç kimse almasın canım benim bende seni çok seviyorum![]()
ohhhhhhhhhhh beeeeeeee nihayet anlaştık yok yok sen al de ben senin için alırım bak kimseye demem bunu kıymetini bil çok öpüyorum seni yerim ben![]()