kolay gelsin canım afiyet olsun
teşekkürler cnm saol evt gerçekten çokk kolay gelsin banaa:97:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kolay gelsin canım afiyet olsun
Benide aranıza alabilirmisinizzz martta spora baslayıp hazirana kadar sadece 4 kilo veren onuda oğustosa kadar geri alıp üstüne 3 kilo geri alan biri olarak artık dur demeye baslamalıyımm![]()
hoşgeldin cnm tabikidealırız. neden aldın acaba geriye kiloları?:44:
kilo verdim die sevinip şımarıpeski yeme düzenine mi döndün. kiloları verdkten sonra ölçüsüz bi şeklde yersek cnm geri gelir kilolar.
ama kiloları verdikten sonra ölçülü yemeye devam edersen gelmez cnm. burda bizimle takılırsan hem kilo verirsin sonrada kilonu korursun.
boyun yaşın kilon evlimsn?tanıt kendini cnm yardımcı olalım![]()
Benide aranıza alabilirmisinizzz martta spora baslayıp hazirana kadar sadece 4 kilo veren onuda oğustosa kadar geri alıp üstüne 3 kilo geri alan biri olarak artık dur demeye baslamalıyımm![]()
ben geldiiimm aaaa
kimswcikler kalmamışş yoksam sizindemi işiniz çoook.ben nihayet evleri sildim süpürdüm tozunu aldım çocukların çamaşırlarını makinaya attım çocukları yyıkadım onlar anaannesiyle uyumaya gittiler.bende sizlere bakim dadim ama kimse yohhh.çok yoruldum birazdan pilatesimi yapıcamçöğle yemeğine ne yiycem bilemedim.
sen 20 yaşındasın eşin 31 yaşında. çevremde aralarında 10 yaş ve üzeri olan eşler var. hatta bir arkadaşım vardı mardin de eşi 10 yaş büyüktü kendisinden. eşi kadına el bebek gül bebek davranıyordu.. bende hep düşünürdüm galiba kadın erkekten 10 yaş küçük olduğu için eşi böyle şefkat gösteriyor diye ..
bulgur pilavını domatesli değilde normal bulyonlu yani sade yapsan daha iyi ooolur bence etin yanına. böreğe gerek yok bence yemekler yeterolabilir cnm bilmiyorum.. hakkını yemiyimm bizimkide öyleydi emmee son zamanlarr bölee 3 ay gibi falann.. bişi oldu adamaa. benim kilo almamla ve hamileligimle mi alakalı acaba diye düsünüyorumm.. ama ayıptır söylemesii hamileler topiginde ninsel hayatlarında sorunlar oldugunu okudumm bizde hiçç öle bişi olmadı yok. kilomla alakalı olsa etkilerdi heralde. :97::97: bakalım ne olcakk.....
günnaaaayyydınnn kızlarrrr.. güne ezogelin corbası ve bir dilim pideyle basldım cünkü yeni kalktım ve yedim.. evde ezogelin patlaması varr yapmayı kesfettim yaa yandıı ortalık.. aksama da yapıcimm..
aksam misafiree düsündügüm menü söyleee,,
yalancı güveç
börülce salatası (taze)
ezogelin corba
domatesli bulgur pilavı
belkii börek yaparım lorlu dedim ama aklıma baska bişi gelmio yaa.. esim yeter bunlar dedi ama cok az geldi bana 7 kişiyizz.. hardalı patates salatası mı yapayım dedim ekstradan:44:
peki sizce domatesli bulgur pilavı kötü mü olurr etin yanında:44::44:
akıl verin napim ben bişi ekliyim mi yanına??
niilmısra nasılsın iyimisin![]()
bulantı ağrı halsizlik uyku sürüyomu kızz![]()
iyiyim normal bi şekilde regl oluyorum. sabah çok sancım vardı ölcem sandım ilaç aldım papatça çayı içtim kendime geldim. ama reglim bitsin yine tahlil yaptırıcam. ne oluuuuuur ne olmaaaaaz![]()
bulgur pilavını domatesli değilde normal bulyonlu yani sade yapsan daha iyi ooolur bence etin yanına. böreğe gerek yok bence yemekler yeter
patates salatası olabilir ama bence böreğe gerek yok
ilaç almasaydın iyi olurdu