o zaman sizin ev tam şenlik
bir adet koç
bitane aslan
bide boga heee
allaaah çok eglenceli demiştim ben sana işte öyledir öyleee. ben çünkü bir koç olarak ve aslan abisi olan bi kız olarak ikisi arasındaki ilişkiyi iyi bilirim. boğa hakkında pek bilgim yok ama sen kızını anlatıyorsun ya tanıyor gibiyim onu. demin karnında yaptıklarını anlatıyorsun ya ben yine dehşet oldum gerçi .. tekma tokat popo filan.. anovv bu hamilelik harbiden farklı bi deneyimmiş. bu arada eşim 2012 yazında çalışmalara başlarız diyo bende okey dedim

canım benim çok üzüldüm dua edeceğim kardeşin için eminim bu mesajı okuyan tüm kızlar edeceklerdir.
tamam bitanem aslında belirli bir liste yok aynı düşük kalorili diyet gibi ama bol bol et yiyorsun sebze yiyorsun günde iki dilim ekmek bir porsiyon meyve filan veriyor dukan. normalde meyve ve tüm karbolar yasak biliyorsun.kitabın o bölümünü iyice bi okuyayım hatmedeyim öyle başlıcam o zamanda bakarsınız menüme aslında pekte farklı bişi yok sadece fındık fıstık yasak onuda napçam bilmiyorum yemeden duramam da bayılırım

o zaman mekan bulamayan aşıklar

yada bali filan çeken sokak serserileri geliyor aklıma napim o boşluk dolacakkkk

ohhhhhhhh kız içimin yagları eridi valla ohhhh