60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Çoğunuz biliyorsunuz. kardeşim kalp hastası kalp kapakçığı değişecek ilerde ameliyat olacak ama o gün uzak değil. iyice ilerlemiş günde 10 kez kalbi sıkışıyormuş. çok yoğun çalışıyor havayollarında satış bölümünde çok yoruluyor artık dayanamıyor.. sadece 2 kişi günde yüzlerce yolcuya yetişiyor kavga - gürültü kopuyor. uçaklar iptal olunca herkes saldırıyor. . çalıştığı yerde bir bölüm var oraya geçmek istiyor o zaman biraz daha rahatlayacak sağlığı açısından.. yoksa işten kaçan birisi değil aksine kazandığı paranın hakkını verir ama dayanamıyor. önünde bazı engeller var. hazırda herkese yetişen koşturan hasta bir inek var nasılsa.. yani başındakiler böyle değerlendiriyor.. lütfen sizde dua edin kardeşime. Serdar ın işi yoluna girsin dileği olsun.. ilerde sağlığına kavuşsun mutlu olsun.. ona da çok üzülüyorum. kardeş işte candan can. sanki onun sıkıntısı bana yansıyor. lütfen sizde gönülden Serdar a dua edin. canım o benim.
canım benim çoooooooooooookkkkkkkkkk geçmiş olsun dualarımız seninle ve kardeşinle.allah onunda gönlüne göre versin.bu mübarek günlerin hatrına inşallah...

hoşgeldin canımm..
ecrin seni çok sordu.
dil öğerene bildin mi barii..
kilo vermenede çok sevindim
bu kadare kısa sürede nası verebildin.
oranın yemeklerini yiyemedin mi yoksa.

Gitmeden 5 kilo vermiştim zaten ama gidince alışamadım kndiliğinden gidiverdi :)
2. ye gidiyorum insan tekrar etmeyince unutuyo, bende unutmamak için gittim :)
Ecrin nerde bu arada bebişi nasıl :)
Yemekler konusunda iğrenç damak tadları var bana göre :)) midem hep boş kaldı :((((( bende suyla idare ettim :)

o zaman sizin ev tam şenlik
bir adet koç
bitane aslan
bide boga heee
allaaah çok eglenceli demiştim ben sana işte öyledir öyleee. ben çünkü bir koç olarak ve aslan abisi olan bi kız olarak ikisi arasındaki ilişkiyi iyi bilirim. boğa hakkında pek bilgim yok ama sen kızını anlatıyorsun ya tanıyor gibiyim onu. demin karnında yaptıklarını anlatıyorsun ya ben yine dehşet oldum gerçi .. tekma tokat popo filan.. anovv bu hamilelik harbiden farklı bi deneyimmiş. bu arada eşim 2012 yazında çalışmalara başlarız diyo bende okey dedim :1::1:
amaninnnnnnnnnnnnnnnnnn karra verdin mi kızzzzzzzzzzzzzzzz sonundaaa,Alalhım bu topic nelere kadri böle hadi hayırlısı öyleyse:16:
bizde galiba 2012 yazında başlicizzzz:69:
akşam konuştuk bizde,doğumun yine bahara gelmesi için öle karar verdik
ama ben boğa olsun istemiyorum diğerininde.
offf vallahi işte o zman evin halini hiçç düşünemiyorum

eneeem ben bebişimi hayırlısıyla kucaüıma aldığımda famirtoyla yolintoo hamiş kalcekleeer :118:

hayırlısı bakalım,son durumlar böle ama karralar değişir mi bilemicem.
sen bebişin olunca girmezsinde şimdi.
biz yoliyle hamile diyeti yaparızzzz artık,
belkimm kukimde katılır araamıza,1 yılını doldurmuş olacak ya:34:

Hoşbuldummm :) yurtdışındydım dil öğrenmeye gitmiştim geldimmm :)))) bakim dedimmmm ne var ne yokkkkk nasılsınız kızlar :))) bu arada 10 kilo verdim :P 55 oldum amadaha 5 kilo fazlam var :(

o tebrik ederim şekerim. benim de beş kg kaldı ama yapıştı gitmiyii..

çok iyi yapmışsıın canıım :9:
çoğu gitmiş azı kalmış o beş kilocukta uçar gider ama son kalan kilolar inat ediyoo canımm sabredecek pes etmeyeceksin

işte örnek ben... gitmiyo valla ... bizimneruş çok iyi gidiyo maşşallah. herkesi geçti o..

Valla canım göbek kalmadı azcık bacaklarım kalın :( ve kollarım kalın onları nasıl vericem bilmiyorum step almıştım 1 ay önce onu yaptım fitness yaptım yok kaldılar öyle bacaklar neysede kollardan vermem lazım :(
benim de basenler kaldı yaa bide olmayan bi gobek oluverdi
boy kaç senin canım ? 50 kg düşük geldi de

Gitmeden 5 kilo vermiştim zaten ama gidince alışamadım kndiliğinden gidiverdi :)
2. ye gidiyorum insan tekrar etmeyince unutuyo, bende unutmamak için gittim :)
Ecrin nerde bu arada bebişi nasıl :)
Yemekler konusunda iğrenç damak tadları var bana göre :)) midem hep boş kaldı :((((( bende suyla idare ettim :)

canım ingiltereye gittin sanırım. ben hiç gitmedim ama yemek kültürleri yokmuş diyorlar ..

amaninnnnnnnnnnnnnnnnnn karra verdin mi kızzzzzzzzzzzzzzzz sonundaaa,Alalhım bu topic nelere kadri böle hadi hayırlısı öyleyse:16:
bizde galiba 2012 yazında başlicizzzz:69:
akşam konuştuk bizde,doğumun yine bahara gelmesi için öle karar verdik
ama ben boğa olsun istemiyorum diğerininde.
offf vallahi işte o zman evin halini hiçç düşünemiyorum

valla famirtom konuştuk.. çocuksuzda olmaz diyorum. haa hala tırsıyorum ama çocuk olsun da istiyorum. durumlarımız düzelir o zamana ben rusça kursumu bitirmiş olurum o ara bizim şirkette istanbula taşınırsa işim çok kolaylaşır. böle her gün bir saat bir bucuk saat git gel işyeri-ev çocuk olayı nasıl olur bilemedim. allah hayırlısını nasip etsin. sizde düşünüyorsunuz demek haa.. çok sevindim canım karar vermekte bişidir. benim yaş kemale eriyo yani allah verirse bende otuzbeşte filan anne olabilirim :16::16::16:
eneeem ben bebişimi hayırlısıyla kucaüıma aldığımda famirtoyla yolintoo hamiş kalcekleeer :118:

allah kardeşini en kısa sürede sağlığına kavuştursun işinde rahat etsinn mutlu olsun mübarek ramazan ayında allah tüm duaları kabul eder yeterki inanarak dua edelimm kalpten yğrekten dua edeliim

offf canım benim erkek kardeşde bir başka oluyor dimi,annesi gibi hissediyorum bende kendimi erkek kardeşimin,kız kardeşime o kadar değilim ama erkke kardeşim bir başka.
Allah şifasnı versin inşallah,dertlerden sıkıntılardan kurtarsın bir an önce.
aklıma geldikçe dua edicem canımm..

o zaman sizin ev tam şenlik
bir adet koç
bitane aslan
bide boga heee
allaaah çok eglenceli demiştim ben sana işte öyledir öyleee. ben çünkü bir koç olarak ve aslan abisi olan bi kız olarak ikisi arasındaki ilişkiyi iyi bilirim. boğa hakkında pek bilgim yok ama sen kızını anlatıyorsun ya tanıyor gibiyim onu. demin karnında yaptıklarını anlatıyorsun ya ben yine dehşet oldum gerçi .. tekma tokat popo filan.. anovv bu hamilelik harbiden farklı bi deneyimmiş. bu arada eşim 2012 yazında çalışmalara başlarız diyo bende okey dedim :1::1:

canım benim çok üzüldüm dua edeceğim kardeşin için eminim bu mesajı okuyan tüm kızlar edeceklerdir. :69:

tamam bitanem aslında belirli bir liste yok aynı düşük kalorili diyet gibi ama bol bol et yiyorsun sebze yiyorsun günde iki dilim ekmek bir porsiyon meyve filan veriyor dukan. normalde meyve ve tüm karbolar yasak biliyorsun.kitabın o bölümünü iyice bi okuyayım hatmedeyim öyle başlıcam o zamanda bakarsınız menüme aslında pekte farklı bişi yok sadece fındık fıstık yasak onuda napçam bilmiyorum yemeden duramam da bayılırım :9::9::9:

o zaman mekan bulamayan aşıklar:27::27::27:
yada bali filan çeken sokak serserileri geliyor aklıma napim o boşluk dolacakkkk:27::27:

ohhhhhhhh kız içimin yagları eridi valla ohhhh:46::46::46:

canım benim çoooooooooooookkkkkkkkkk geçmiş olsun dualarımız seninle ve kardeşinle.allah onunda gönlüne göre versin.bu mübarek günlerin hatrına inşallah...

sağolun kızlar Allah razı olsun. 10 senedir çekiyor kardeşim bu rahatsızlığı artık son haddine geldi. gözümün önünde acı çekiyor. İnşallah Rabbim şu mübarek Ramazanların yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eder.. Allah bütün hasta olan insanlara acil şifasını versin..

hayırlısı bakalım,son durumlar böle ama karralar değişir mi bilemicem.
sen bebişin olunca girmezsinde şimdi.
biz yoliyle hamile diyeti yaparızzzz artık,
belkimm kukimde katılır araamıza,1 yılını doldurmuş olacak ya:34:

girerim niye girmeyeyim ana kucağı aldım ben. zaten şimdiden 2 parça şey aldım biri ana kucağı diğeride çok tatlıydı aldım bebek çantası
ana kucağıına koyarım alırım yanıma eğer uslu olursa her fırsatta girerim bebikim :9:

o tebrik ederim şekerim. benim de beş kg kaldı ama yapıştı gitmiyii..

işte örnek ben... gitmiyo valla ... bizimneruş çok iyi gidiyo maşşallah. herkesi geçti o..

benim de basenler kaldı yaa bide olmayan bi gobek oluverdi
boy kaç senin canım ? 50 kg düşük geldi de

canım ingiltereye gittin sanırım. ben hiç gitmedim ama yemek kültürleri yokmuş diyorlar ..

valla famirtom konuştuk.. çocuksuzda olmaz diyorum. haa hala tırsıyorum ama çocuk olsun da istiyorum. durumlarımız düzelir o zamana ben rusça kursumu bitirmiş olurum o ara bizim şirkette istanbula taşınırsa işim çok kolaylaşır. böle her gün bir saat bir bucuk saat git gel işyeri-ev çocuk olayı nasıl olur bilemedim. allah hayırlısını nasip etsin. sizde düşünüyorsunuz demek haa.. çok sevindim canım karar vermekte bişidir. benim yaş kemale eriyo yani allah verirse bende otuzbeşte filan anne olabilirim :16::16::16:

Evet cnm ingiltereye gittim bu sefer:))) herkes fast food yiyo bide hardal koyuyolar iğrenç bişi o zaten etli bişi yememeye çalıştım hep :( domuz eti vardır diye. 168 boyum cnm kilom az ama balıketliyim kaybolmayan bi yanaklarım var onlar nasıl ericek hiç bi bilgim yok bilgisi olan litfenn paylaşsın ayrıca kollar ve bacak kalınlıgı içinne öneriyorsunuz :D güzelll önerilerinize ihtiyacım var :(

erkek kardeşim geldi dün ,6 aydır yurtdışındaydı pek özlemişim gardaşcağızımı.
kıızım da tam bir dayı aşığıı,
önceden babmla evlencem der duurdu,son zamnalrada babsına kreşten bir arkadaşını ayarlamış,
işte zeynep babamla evlensin
ben dayımla evlencem diyodu:60:
babsınıda abaza bırakmıyo yani illa birini ayarlayacak ama bana değil nedense.
bugünde eşimi satmış dayısıyla uyumuşlarr.
eşim pek bir dertli aradı pabucum dama atıldı diyo
oh olsun didim,hep beni mi satacak azcık da babasını satsınn:60:

sevgi pıtırcığım kukim mi acabüü
ama bu kilo da değil adıda zeynep değil adı kukiiiii:9:

ahhhhhh beimmmmm fambııııımm bilidoum senin benş bilceeeni.:16::16:
kuzenin netbook biraz zor yazıorum. baktım kk açık pc de bende geçmişi okuaya okya geldimm baktım beğene beğene gelmişim:9:
ee dedim yazııım bizim kızlara.
bu arada kuzenmde 87 e inmiş. çok mutlu bi görseniz.hemen onun tickerine bi el atayım:1:
evet fambııım 2012 yazında bizde memlketimize yerleşmiş olursak çalışabiliriz bebişe:69:ama benim bu günlerde rwgl olmam gerekti ama ben olmadım yawwww:44::59::59::59::59:
tarihleri karıştrdım aslında biraz ama olmam lazım artıkkkk:59:

o kaaaa övdünüzkii güllacı çok merak ettim canım çektii gidip pastaneden 1 dilim alsammı acabaa aklım kaldı
:97:

kuzenin netbook biraz zor yazıorum. baktım kk açık pc de bende geçmişi okuaya okya geldimm baktım beğene beğene gelmişim:9:
bu arada kuzenmde 87 e inmiş. çok mutlu bi görseniz.hemen onun tickerine bi el atayım:1:
evet fambııım 2012 yazında bizde memlketimize yerleşmiş olursak çalışabiliriz bebişe:69:ama benim bu günlerde rwgl olmam gerekti ama ben olmadım yawwww:44::59::59::59::59:

kızz senin gibi bi sevgi kelebenii kim bilmez hemen anladıık :9:

kız kuki ama senin sarı kafan bu idi:103:
kalpcikler çıkaran bu sarıkafa sana daha çok yakışıyooo
kız kendini bilmiyomuusn olursun yakında panik yok bakimmm.
kuzeninde bize takılsa ya bak loxide 80lerdeydi burası daha hareketli hem sende varsın daha bir motive olur.
ayrıca tebriklerrrrrrr:74::74::74::92::92::92::92:

o kaaaa övdünüzkii güllacı çok merak ettim canım çektii gidip pastaneden 1 dilim alsammı acabaa aklım kaldı
:97:

hügocum kendin yap taze taze daha lezzetli olur,
belirli pastaneler hariçç bolulu ..... varya mesela onlar hariç
pastanelerdeki pek güzel olmuyooo

yaaaaaaa benim gene kalbim çok fena çarpıntı yapıyor nefesim daralıyor..allahım ya gene ter bastırdı.hemen geçer inşallah...c.tesi doktora gideceğim bir sorayım ya genelde bu saatlerde oluyor dikkat ettim.

ben bugünde yyiyip yattım yine açlık duurmum daha iyi Allah Allah enteresan bir durum dimi.
hem yiyip yatınca fazla bişeyde yiyemiyorsun çünkü karnın tok oluyo ya azcık.
gecede sütle su içtim o kadar ..
oruçlular bir densin derim.
halsizlik olmuyor hiçç.
ama sahura kalkmakta bereket var derler.
neyse siz yinede kalkınn:31:

Back
X