60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim sanırım hepimizde diyet yaparken en başlarda oluşan sıkıntı nöbetlerin tutmuş... arkadaşlar hatırlar belki ne kadar isyan etmiştim. ofladım pufladım.. hem sadece sen değil hiç birimiz yiyip yiyip kilo alamayanlardan olamayacağız.. birde bayram yüzünden kastın mı acaba kendini. her yer tatlı - çikolata - börek - dolma.. ben mesela kötü bir örneğim , kaç tatlı yedim çikolata hesabını yapmadım :30: ama yine de üzülmüyorum sonuçta bunları sürekli tüketmeyeceğimi biliyorum .. çünkü bu iş beyinde biter.. bayram bitti tatlı da bitti :1: üzülme sakın iradeni bırakma. o tartı bak göreceksin 1 hafta sonra nasıl seni eksik tartacak .. sen bile şaşıracaksın :34:

canım hoşgeldin aramıza. sen buraya gelip yazarak derdini ilk adımı atmış oldun.. illa sürekli bişeyler tıkıştırıyorsan ağzına bitki çayı iç.. yoğurt ye - salatalık ye. 1 kase balık kraker koy kenara aklına düşünce 1 - 2 ağzına at. bol su iç. sakinleşmek için papatya çayı adaçayı içebilirsin. yani abur cubur yerine sağlıklı şeyler tıkıştır ağzına. bir süre sonra kendinde bu duruma uyum sağlarsın.. eğer stresin bunalımın çoksa psikoloğa görünürsün.. bizimle dertleşip motive olabilirsin.

ondan olduğunu sanmıyorum ya.. dedimya 65.7 ye düşmüştüm. geçen hafta hiç kaçamak olmamasına rağmen 66.3 çıktım. bu hafta da tatlı falan yedim ama aşırı değildi. onu yakmak için uğraştım yani. tartıldım yine aynı şey...son 2 gündür de canım ne istese daha doğrusu istemedği halde yiyorum. ciddi ciddi sıkılmaya başladım bu işten çünkü :43: ya 55 kiloda bi insanın yediği şeyleri yiyorum 10 kilo fazlayım hala. 3 aydır dikkat ediyorum. şu halime bak :43: ara ara motivasyonumu kaybediyorum şu an da o dönemlerden birindeyim. ankarada diyetisyen tavsiyesi olan varsa ücreti ve kalitesi hakkında bilgi alabilirim bu arada. Hormon kan ne testi varsa yaptrmak ve sorunu bulmak istiyorum.

Son düzenleme:
yarın yediklerime dikkat etmeye başlayacağım çok kararlıyım motivasyonum su sebepten düşük spor olrak mutlak bir şeyler yapmalıyım..
koşu bandı almayı düündüm tüm yorumları okudum netteki koşu bandıyla ilgili..bizim ev hassas alttaki komsu rahatsız olabilir diye almıyorum..aerobik cdsi var 45 daklık cok zor hareketler..yada ben spor yapmak istemediğim için bahane buluyorum..bel fıtıgı ve siyatik var yuruyuş zorluyor belkide ondan bilmiyorummmmmmmmmmmmm...

yarın yediklerime dikkat etmeye başlayacağım çok kararlıyım motivasyonum su sebepten düşük spor olrak mutlak bir şeyler yapmalıyım..
koşu bandı almayı düündüm tüm yorumları okudum netteki koşu bandıyla ilgili..bizim ev hassas alttaki komsu rahatsız olabilir diye almıyorum..aerobik cdsi var 45 daklık cok zor hareketler..yada ben spor yapmak istemediğim için bahane buluyorum..bel fıtıgı ve siyatik var yuruyuş zorluyor belkide ondan bilmiyorummmmmmmmmmmmm...

Canım ben nivea body ile dinamik sabahlar bbg ali'yi açıyorum yutubtan. Zorlandığım hareketler var ama alıştığım için kolay geliyor şu an. Bel fıtığın varmış ama bir dene, kendini zorlamadan. Hoşuna giderse yaparsın. Ya da Leslie Sansone ile yürü ve incel diye bir şey var. Forumdan önerdi bana bi arkadaşım. Bir kere yaptım. Forumda videosu var. Yürüyüş yani. yerinde yürüyorsun o da hoşuma gitti benim :) seni de zorlamaz o. 2,3,4,5 mil lik falan varmış. 3 ya da 4 mili öneririm. Forumdaki 2 mildi sanırım. Tam anlamıyorum ama fikrin olsun diye söyleyeyim dedim :) :34:

Canım ben nivea body ile dinamik sabahlar bbg ali'yi açıyorum yutubtan. Zorlandığım hareketler var ama alıştığım için kolay geliyor şu an. Bel fıtığın varmış ama bir dene, kendini zorlamadan. Hoşuna giderse yaparsın. Ya da Leslie Sansone ile yürü ve incel diye bir şey var. Forumdan önerdi bana bi arkadaşım. Bir kere yaptım. Forumda videosu var. Yürüyüş yani. yerinde yürüyorsun o da hoşuma gitti benim :) seni de zorlamaz o. 2,3,4,5 mil lik falan varmış. 3 ya da 4 mili öneririm. Forumdaki 2 mildi sanırım. Tam anlamıyorum ama fikrin olsun diye söyleyeyim dedim :) :34:

tamam bakayım canım cok sagol..aslında alet olmadanda yapılır tabi..sen bu topiğe baya giriyorsun genelde görüyorum seni..yarından itibaren bende her şeyi yazacağım gerçekten faydalı oluyor kaçamak yapmamak için.seninde takipçinim ona göre :34: vallah takip edelim ya..diyetisyenlerin başarılı olma sebebi bu bir sonraki ay hesap verecek biri var ve kilo verilmek zorunda..

tamam bakayım canım cok sagol..aslında alet olmadanda yapılır tabi..sen bu topiğe baya giriyorsun genelde görüyorum seni..yarından itibaren bende her şeyi yazacağım gerçekten faydalı oluyor kaçamak yapmamak için.seninde takipçinim ona göre :34: vallah takip edelim ya..diyetisyenlerin başarılı olma sebebi bu bir sonraki ay hesap verecek biri var ve kilo verilmek zorunda..

rica ederim canım umarım faydası olur. ben kondisyon bisikleti kullandım bu yaz 1 ay. faydası oldu ama ben aletle yapmaktan çok kendi bedenini aktif kullandığın sporları seviyorum. evet buralardayım ben. ah şu polikistik olmasa ben çoktan 50leri görmüştüm... ahh ahh :43::43::43:

aaa geçmiş olsun..doktor ne diyor bu konuda veremeyeceğini mi söylüyor? ilaçlardan mı?

teşekkür ederim. ilaçları bıraktım. polikistik ileri bir aşama değil ama hormon bozukluğu da var bende. kilo vermem gerektiğini söylüyordu. ama verdiği ilaç da şişkinlik yapıyo. kilo almıştm ben. öyle bir kısır döngü işte... Daha önce hiç bu kadar kilo problemi yaşamamıştım zaten. son 3-4 yıldır bu haldeyim.

bu tip durumlarda bir iki doktora daha görünmekte fayda var..ilacı bırakmak daha kötü olabilir ama..geçmiş olsun hayırlısı olur hakkında inş..

bu tip durumlarda bir iki doktora daha görünmekte fayda var..ilacı bırakmak daha kötü olabilir ama..geçmiş olsun hayırlısı olur hakkında inş..

üç farklı doktora gittim üç yıl içinde :) tespit de tedavi de aynı. bu hastalık için zayıflamak çok daha önemli. ilaç alıp şişeceğime ve tüyleneceğime (bende öyle oluyor) zor da olsa zayıflar iyileşir mutlu olurum daha iyi ... :97:

napıyosunuz bakiyimm hee
yoruldumm kolileri bantladım filan dinleniyorum şimdi
daha mutfakta işim varr :97: buzdolabı silinecek fırınım batık o da silinecek :97:
yarın çoğunuz düşer buraya
ben yarın yokum taşınıyoruz
internetim bağlanınca işler bitince gelirimm :27:

inşallah cok iyi olursun,mutlu olursun..

sağol canımcım. sen de şu 7 kilocuktan kurtulursun umarım :) vermemiz gereken kilo miktarı aynı. Ara ara umudumu kessem de yeniden toparlanıyorum ben. Şu andan itibaren mesela :) birbirimizi de kontrol ettik mi tamamdır :34:

merabalar herkesse kımse yok ama yarın sabah alırsınız selamımı ben 20 gundur yoktum malum annemdeydım bayram ramazan derken hiççç dıkkat etmedım. yarın tam gaz devam yarın okulda baslıyo o yuzden kahvaltı saatımde duzende oliycikkk. neler oldu hıc haberım yok gelişme varmı hugom tasınıyomussun kolay gelsın canımmm bırınden yardım al yerlesırken hamişken zor olur dıkkat etmelisnnn:45:

Selam güzeller. İki gündür kasıtlı olarak çok yeme programımın sonuna gelmiş bulunuyorum. Hiç pişman değilim. Çünkü isteyerek yaptım ve geçici süreliğine. Bünyeyi şaşırtma deyin çok yemenin ne boş bi şey olduğunu bir kez daha anlama diyin ne derseniz diyin buna. Ağzınız, dişleriniz bir de sağlığınız olduğu sürece her şeyi yiyebilme özelliğimiz var, evet. Yasak diye bir şey yok. Bunu yiyemem diye bir şey yok. Her şeyi pekala yersinz. İlginçtir ama midede buna yer var. Mide spazmı diye bir şey varsa ve onu geçirseniz dahi midede yer var. Elinize geçen ne oluyor peki?
Hiçbir şey! Bugün bunu anladım. İsteyerek yediğim için daha iyi anladım. Çünkü daha önce hep korka korka yerdim çok yesem dahi. Bugün hiç korkmadım. Lahmacun vardı mesela. Hep 1 tane yerdim bugün 2 tane yedim. Şu an koca bir göbekten başka hiçbir kazancım yok. Ağız tadı mı? O da yok. Derler ya ilk lokma çok önemlidir ve o hazzı hiçbir lokmada alamazsınız, almak için yer durursunuz diye. Aynen öyle..
Şu andan itibaren yeni haftaya başlamak üzereyken eski sağlıklı düzenime geri dönüyorum. Zaten çok uzaklaşmış sayılmam. Bu hafta azıcık bozmuştum ama son iki günkü bozmaktan daha öteydi :56:
Kararında yemek en güzeli... Kiloları yavaş dahi versem, şu lanet kiloda takılı da kalsam en güzeli... Hafif olmak, hafif hissetmek en güzeli canlar....

Ve verdiğim her bir gram için şükürler olsun... :74:
Nerdesiniz bu arada ya kendi kendime konuşuyorum :62: :62: :62:

merabalar herkesse kımse yok ama yarın sabah alırsınız selamımı ben 20 gundur yoktum malum annemdeydım bayram ramazan derken hiççç dıkkat etmedım. yarın tam gaz devam yarın okulda baslıyo o yuzden kahvaltı saatımde duzende oliycikkk. neler oldu hıc haberım yok gelişme varmı hugom tasınıyomussun kolay gelsın canımmm bırınden yardım al yerlesırken hamişken zor olur dıkkat etmelisnnn:45:

hoşgeldinn kızz
çoktandır yoktun valla haa
yarın annemle babamda gelicek annem yerleşene kadar kalır
evi toplamakmı zor yoksa yerleştirmekmi
çok sıkıldımm valla topla topla bitmiyo mübarek

Selam güzeller. İki gündür kasıtlı olarak çok yeme programımın sonuna gelmiş bulunuyorum. Hiç pişman değilim. Çünkü isteyerek yaptım ve geçici süreliğine. Bünyeyi şaşırtma deyin çok yemenin ne boş bi şey olduğunu bir kez daha anlama diyin ne derseniz diyin buna. Ağzınız, dişleriniz bir de sağlığınız olduğu sürece her şeyi yiyebilme özelliğimiz var, evet. Yasak diye bir şey yok. Bunu yiyemem diye bir şey yok. Her şeyi pekala yersinz. İlginçtir ama midede buna yer var. Mide spazmı diye bir şey varsa ve onu geçirseniz dahi midede yer var. Elinize geçen ne oluyor peki?
Hiçbir şey! Bugün bunu anladım. İsteyerek yediğim için daha iyi anladım. Çünkü daha önce hep korka korka yerdim çok yesem dahi. Bugün hiç korkmadım. Lahmacun vardı mesela. Hep 1 tane yerdim bugün 2 tane yedim. Şu an koca bir göbekten başka hiçbir kazancım yok. Ağız tadı mı? O da yok. Derler ya ilk lokma çok önemlidir ve o hazzı hiçbir lokmada alamazsınız, almak için yer durursunuz diye. Aynen öyle..
Şu andan itibaren yeni haftaya başlamak üzereyken eski sağlıklı düzenime geri dönüyorum. Zaten çok uzaklaşmış sayılmam. Bu hafta azıcık bozmuştum ama son iki günkü bozmaktan daha öteydi :56:
Kararında yemek en güzeli... Kiloları yavaş dahi versem, şu lanet kiloda takılı da kalsam en güzeli... Hafif olmak, hafif hissetmek en güzeli canlar....

Ve verdiğim her bir gram için şükürler olsun... :74:
Nerdesiniz bu arada ya kendi kendime konuşuyorum :62: :62: :62:

ayyy çok hoşsun kızzz
güldürdün benii
bu duruma sebep olan mide açlığın değilki senin duygusal açlığın o yüzden mide doyar ama duygusal açlık hiçbir zaman doymazkii
korkmanada gerek yok
genel ıolarar sağlıklı beslen ara öğünlerin olsun yani çok aç kalma aradada sevdiğin şeyleri yersin olur biter

ayyy çok hoşsun kızzz
güldürdün benii
bu duruma sebep olan mide açlığın değilki senin duygusal açlığın o yüzden mide doyar ama duygusal açlık hiçbir zaman doymazkii
korkmanada gerek yok
genel ıolarar sağlıklı beslen ara öğünlerin olsun yani çok aç kalma aradada sevdiğin şeyleri yersin olur biter

Hugocan kilo vermem durdu hatta aynı düzende giderken yarım kilo fazla çıktım diye vücuduma bir oyun oynamak istedim. Çok yedim ve eski düzenime dönüyorum. Şaşırsın kıymetimi anlasın daha önemlisi kilo vermeye başlasın diye :D Denemekten bir şey kaybetmem ya, taş çatlasa yarım kilo almışımdır. Onu da yiyerek aldım ya umrumda değil :D Yemeyip alacağıma bu çok daha mantıklı :D Aç falan da değildim ne bulduysam yedim yani :))

aferim sana hamile hamile epey yormuşun kendini :97: eminim bebecikte çok sevinmiştir :97:
yavaş yavaş dinlene dinlene yap
insan hemen bitsin diye acele ediyo ama bizim yavaş yapmamız lazım

ahhhhhhhh hugom elimde değil yapmazsamada yapacak kimse yok.gelen yiyip içip gidiyor.ev berbat birileri yapmalı.yavaş yavaş yapmaklada bitmiyorki.hemen bitmezse birileri geliyor.işkence gibiydi resmen.belki hamile olmasam daha çok eğlenebilirdim.yada bu derece yorulmazdım.neyseki mesai başlıyorda günlük hayatıma dönebileceğim.az önce 13 tane gömlek,2 kumaş pantolon,4 kot pantolon,9 tanede tişört ütüledim.tam 2 saat sürdü.mahvoldum.ama artık kimbilir ne zaman yaparım gene uzun süre biriktiririm kesin..

Back
X