canım benim sanırım hepimizde diyet yaparken en başlarda oluşan sıkıntı nöbetlerin tutmuş... arkadaşlar hatırlar belki ne kadar isyan etmiştim. ofladım pufladım.. hem sadece sen değil hiç birimiz yiyip yiyip kilo alamayanlardan olamayacağız.. birde bayram yüzünden kastın mı acaba kendini. her yer tatlı - çikolata - börek - dolma.. ben mesela kötü bir örneğim , kaç tatlı yedim çikolata hesabını yapmadımama yine de üzülmüyorum sonuçta bunları sürekli tüketmeyeceğimi biliyorum .. çünkü bu iş beyinde biter.. bayram bitti tatlı da bitti
üzülme sakın iradeni bırakma. o tartı bak göreceksin 1 hafta sonra nasıl seni eksik tartacak .. sen bile şaşıracaksın
canım hoşgeldin aramıza. sen buraya gelip yazarak derdini ilk adımı atmış oldun.. illa sürekli bişeyler tıkıştırıyorsan ağzına bitki çayı iç.. yoğurt ye - salatalık ye. 1 kase balık kraker koy kenara aklına düşünce 1 - 2 ağzına at. bol su iç. sakinleşmek için papatya çayı adaçayı içebilirsin. yani abur cubur yerine sağlıklı şeyler tıkıştır ağzına. bir süre sonra kendinde bu duruma uyum sağlarsın.. eğer stresin bunalımın çoksa psikoloğa görünürsün.. bizimle dertleşip motive olabilirsin.
ondan olduğunu sanmıyorum ya.. dedimya 65.7 ye düşmüştüm. geçen hafta hiç kaçamak olmamasına rağmen 66.3 çıktım. bu hafta da tatlı falan yedim ama aşırı değildi. onu yakmak için uğraştım yani. tartıldım yine aynı şey...son 2 gündür de canım ne istese daha doğrusu istemedği halde yiyorum. ciddi ciddi sıkılmaya başladım bu işten çünkü

Son düzenleme: