kilom en yakın bu gruba 58 kiloyum boy 160 yaş 30
dün başladım diyete yazın 55 kiloya inmiştim ama bogazımı tutmadığım için tekrar aldım. 1 ay içinde tekrar 55 olmayı hedeflemekteyim
hos geldin aramısaa.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kilom en yakın bu gruba 58 kiloyum boy 160 yaş 30
dün başladım diyete yazın 55 kiloya inmiştim ama bogazımı tutmadığım için tekrar aldım. 1 ay içinde tekrar 55 olmayı hedeflemekteyim
yarından itibaren şu(haftasonu+p.tesi) çok sıkı yapcam diyetimi salı dersane baslıo şu 3günü çook ii degerlendirmeyi düsünüorum gerci 3gnlük olcak iş diil ama biras deişiklik yapiyim metabolizmam deişsin dersanedkiler şaşırsın eccük :roflohihoyyyt
sen istersen başarırsın fistuk ama kendini çok sıkma üç günde almadınki üç günde veresin yavaş verki kalıcı olsun tatlım benim Şeniz
şimdi işim var yemekten sonra girebilirim inşallah evdeki canavarlar bırakırlarsa :sm_cool
Slm arkadaşlar bende 1,55 boyunda 65 kğ ağırlığındayım malum doğum sonrasıkiloları atamadım ama sebebi doğumda sayılmaz yemeyide cokacimcoooközellikle tatlı bayılırım tatlıyla aramız bozulursa çok iyi olacak naniknanik nolur arkidişler sizlere ve desteğinize güveniyorum 5 gündür diyetteyim bir gr oynamadı çok üzülüyorumm:çok üzgünüm: nerdeyse vaz geçicem tek çarem sizsiniz canlarımmmsenağlamaa.s.
Slm arkadaşlar bende 1,55 boyunda 65 kğ ağırlığındayım malum doğum sonrasıkiloları atamadım ama sebebi doğumda sayılmaz yemeyide cokacimcoooközellikle tatlı bayılırım tatlıyla aramız bozulursa çok iyi olacak naniknanik nolur arkidişler sizlere ve desteğinize güveniyorum 5 gündür diyetteyim bir gr oynamadı çok üzülüyorumm:çok üzgünüm: nerdeyse vaz geçicem tek çarem sizsiniz canlarımmmsenağlamaa.s.
merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz inşallah en yakın zamanda aramızdan ayrılır ideal kilonuza kavuşursunuza.s.
bugün sabah : kepek ekmekli kaşarlı tost , 1 bardak çay , 2 zeytin
ara :2 bardak su , bir elma
akşam : et sote cok az ve pilav portakal ve yatana kadar suuu:enbuyukkk:
arkadaşlar bolbol spor yapmış sayılırım cam sildim,halı sildim ,koltuk sildim ev süpürdüm, yerleri sildim, toz aldım bi o yana bi bu yana dip temizlik yaptım akşam 8 de bitti sanırım bayaaa kalori harcamışımdır dimeeeee kızlar :dance:
merhaba kızlar boyum 174 kilom 68:çok üzgünüm: 2007 senesinde 46 kiloya kadar düşmüştüm iselet gibi olmuştum doktorum aneroksiya nevroza teşhisi koydu regl dönemlerim bozuktu 3senedir ilaçsız adet olmuyorum. şu an duphaston ve klomen kullanıyorum. daha önce diana35. ve ben kilo almaya başladım bu ilaçlar yüzünden şuan 68 kiloyum. hırs yapmak inat yapmak istiyorum olmuyor. ne olur bana yardım edin ben dört ayda 16 kilo vermek istiyorum verebilir miyim? size ihtiyacım var. beni yalnız bırakmayın. nasıl bir liste uygulayayım,ne kadar spor yapayım. maddi durumumu biraz düzeltebilsem spora yazılacağım. ne olur bana cevap yazın ne yapayım. benim hırsa inanca yani sizlere ihtiyacım var.
sagol canım benim öle valla gel beraber içelim canımcım:hooray:
Canımsın yaaa :1hug: inşallahh kilolar beni değilde ben onları yenerimm :Saruboceq:şiisstt profildeki güzel bebein annesi sana diorum aramıza hos geldin yok öle pes etme tam gaz dewam oke kaydirigubbakcemile
Hoşbulduk canımm a.s güzel duan için çok sağoll :Saruboceq: yaptığım şeyler her sabah güne 90 mekikle başlıyorum arkasından sandaroz sakızı ve sirkeli suyumu içiyorum ve lahana çorbası ama sadece yüklenmekte istemiyorum destekleyici olarak bol meyve ve sebze tüketiyorum 1 saat yürüyüş yapıyorum yatmadan öncede sandaroz+sirkeli su bu arada bol bolda su içiyorum inşallah sizinde desteklerinizle başarabilirim tatlımmhoş geldin aramıza yavrularını Allah bağışlasın acılarını göstermesin
burada yardımcı olmaya çalışır herkes diyette neler yapıyosun anlatırmısın bide hemen sonucunu görmeyi bekleme devam et diyetini bırakma yakın zamanda görmeye başlarsın inşallah