- 12 Mart 2009
- 5.981
- 4.905
- 173
ay bu arada çok sinirimi bozduğu için kaynana kayın peder konusu çok açtım diyetten haberler vermeyi unuttum.
gram gram veriyorum:sinifsinif: ama 68.6 68.9 du bir süredir inmiyordu hiç. bu sabah tartı taam 68 gösterdi çok sevindim. ayrıca kahvaltı dışında yediklerime dikkat ediyorum, eve beyaz ekmek girmiyor, aç karnıma yeşil çay içiyorum. akşamlarıda siyah çay yerine ıhlamur içmeye karar verdik eşimle, canımız çok çekince içeceğiz siyah çayı.
bu arada diyetimde komik bir nokta var. akşam yemeğini 7.30dan geç yememeye dikkat ediyorum ve malum ilk günler yatarken aşırı acıkmış olup uyuyamıyordum ama şimdi biraz alıştım uyuyabiliyorum sizin karnınızı bilmiyorum ama gece benimki açlıktan öyle gurulduyorki sesine uyanıyorum kalkıp uykulu uykulu gecenin saati ağzıma bir lokma ekmek yada bir dilim falan peynir atıp uykuya devam ediyorum. :kedi:bir kaç gündür böle. eşim dalga geçiyor uykuda gezen çok duydum ama uykuda yiyen ilk sendirsin herhalde diye. hatta bir gece eşim lavaboya kalkmıştı sabah oldu sanıp saati sordum erken erken uyu daha dört dedi. "uuuf dedim sabah olsada kahvaltı yapsak( :kedi: " bana acımış olacak erken kalkıp kahvaltı hazırlamış...
ben bu kiloları verene kadar eşim daha çook dalga geçecek benle:sinifsinif:
o kadar yazdım gönderilmedi sinir oldum
canım şimdi gece kalkıp yiyecegıne aksam saat 10 gıbı az yogurt ve bir elma ye..dıilimle almayı karıstır yogurtla ve üzerine tarcın serp.sabaha kadar acıkmazsın..