60 günde eski halim için

lightblue87

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2019
761
715
103
Her şeyi denedim her şeyi yaptım kurtulamıyorum. Göbek yağları aldı gitti, artık dışarı çıkarken utanır oldum kıyafetle bile baya belli oluyor göbek, o derece. Kilom tam 64.1 çoğu göbek.
Zayıflamak için bir merkeze geldim soguk lipoliz yaptırıyorum. 2 ay sürecek bu tedavi.
Diyete dikkat edilecek, yürüyüş yapılacak ve aralarda da bu işlemler yapılacak.
Su an soguk lipoliz aletinin vakumu cekiyor vücudumu resmen mahvoldum. Agri mi acı mi bilmem ama bu acıya katlanamadigim icin dikkat etmem gerek diyetime. Toplamda 9 kilo verecekmişim 1.5 ayda. 2 ayda da bitecekmiş bu tedavi.
Ben 45’ten geri sayacagim galiba diyet boyunca.

Son düzenleme:
Boyunuz kaç ki 64.1 kiloyu dert ettiniz?
1.63 ölçüldü dün. Benim için 55 vs normal gözüken, biraz da dert etme sebebim karantina dönemi oldu. 60’dan 65.5’a fırladım 3 ayda.
Kiloyu da göbekten alıyorum karin bölgem 91 çıktı ölçümde. Dümdüz iniyorum maalesef göğüs, göbek, kalça olarak.

Dün soguk lipoliz yaptırırken yani canım acirken vakit geçsin diye konuyu açtım açıkçası. Şimdi detaylı yazayım. Karantina döneminde 65.5’u gördüm, çabalara rağmen veremedim.
Dün bir merkezde tartıldım 64.1 çıktı kilom.
Soguk lipoliz kavitaston g5 mezoterapi vs olan bir paket satın aldım.
1.5 ayda 10 kilo vereceğim iddia edildi. Maksimum 2 aya çıkar dendi. Bunlar paketin içinde.
Diyet olarak ketojenik diyete yakın bir programım var, karbonhidrattan kaçacağım. Günde 3.5 litre su içmem gerekiyor bu işlemler boyunca.
1 Temmuz başlangıç: 64.1
Akşamüstü balık yedim o kadar. Su çok içtim ama tam ne kadar bilmiyorum bugün onu da kayıt alacağım. 30 dakikaya yakın eliptik bisiklete bindim.
2 Temmuz:63.2 lipoliz etkisi olabilir, 3-4 gündür kendim de diyetteydim o yüzden düşmüş de olabilir
Her gün tartılmayacağım ama programa uymak istiyorum çok para verdim çünkü. Bu motivasyon sağlasın diye düşünüyorum.
Zaten parayı annem ödedi o da başıma üşüşüyor iyi oldu yani😊
Şimdi spor yapalım biraz. Güne kahve ve iki bardak su ile başladım. Devam.

2. Gün tavuk ızgara ve fındık yedim çok az da domates salatalık
30 dk eliptik bisiklet
4 litre su ( abarttım biraz ayar kacti)
2 fincan kahve
Şimdi yatma vakti. Yarın tartılmam ertesi gün bakarım, moralim bozulmasın düşüş yoksa.

1 Temmuz 64.1
2 Temmuz 63.2
4 Temmuz 63.0

Onceki gün yalnızca ızgara köfte, ayran, fındık, domates salatalik(birer çatal) yedim. 3 kahve içtim, 4 litre su.
3 günde verilen kilo 1.1 o güzel ama 2-4 Temmuz arası 200 gram vermişim sadece. Valla o kadar zorluyorum kendimi motivasyonu düşürüyor.
Yine de bozmayacağım bakalım.

Takılmamaya çalışıyorum da iyi moral bozdu ya
1 Temmuz 64.1
2 Temmuz 63.2
4 Temmuz 63.0

200 gram nedir, diyet spor yapmasam da bu kadarı oynardı zaten 2 günde. Bugun cumartesi normalde arkadaşlarla toplanırdık vs programı iptal edeceğim çünkü alkol olur ve ilk haftadan alkol ile bozmak istemiyorum.
Bu arada 2 Temmuz 30 dk eliptik
3 Temmuz: 20 dk eliptik, 20 dk twister
Şimdi de spora geçeyim sabah sporu olsun

4. gün sonu raporu, 3'ün üzerinde su içtim hala da ayaktayım biraz daha içerim.
gün içinde iki yumurta, pastırma, domates salatalık yedim.
normalde arkadaşlarla çıkacaktık alkol vs. onu iptal ettim tabi.
görüntümde fark hissediyorum. göbek bölgemde yanlardan basıklık oldu.
kendi kendime karbonhidrat diyeti yapıyorum özünde, domates salatalıktaki azıcık olanı saymazsak.

yarın da limon sıkıp buz kalıplarına doldurucam sulu şekilde, dondurma gibi yiyeceğim. tatlı isterse falan canım.
şimdilik tatlı ihtiyaçlarını kahve ile karşılıyorum ciddi ciddi aranmadım da.
vay be ilk kez 5 günü tutturdum. bu haftasonunu geçirirsem haftaiçi daha kolay geçer benim için. kimse dışarı falan da çağırmaz iş güç durumları. direkt 10 gün olmuş oluyor.

salı günü de tekrar merkeze gideceğim g5 mi ne yapılacak, umarım acısızdır.

5. Günnn, hala bozmadım hem de zerre bozmadım bir diş ekmek, bir dilim meyve vs hiçbir şey yokkk. Bugun ailece yoğunduk birlikte yemek de yedik dışarıda ama ben ekmeksiz köfte yedim yalnızca. Bol kırmızı biberli.

Eve gelince de buz kalıplarına limon sıkıp su ile karıştırıp doldurdum. Gece meybuz gibi yerim diye. Yaz sıcaklarında bi dondurma zorluyor sanki beni. Olsa da yesem dediğim tek şey bu.
Bugun spor yapmayacağım yaklaşık 2 saat aktif hareket ettik sıcak havada. Güç kalmadı duş aldım yatağa attım kendimi. Biraz dinlenelim bakalım.
Bugünü de atlatıyor gibiyim. Devam.

Bu arada program satın aldığım merkezdeki kadın nedense pek ilgisiz çıktı, zerre sallamıyor her gün yediklerinizi düzenli olarak bana atacaksınız vs diyordu, çarşambadan beri diyet listesi istedim atmadı en son karbonhidrat yemeyin yazmış sağolsun. Merkezi sadece g5 masajı falan icin kullanmış olacağım. Diyetimi kendim yaparım, kadınla da muhatap olmamış olurum.

6. Günü de tamamlamak üzereyim.
Yalnızca Çipura balık yedim. Fakat diyetin 1. Günü almıştık bu balıktan iki tane. İlkini o gün yemiştim tamamını yiyebilmistim. Bugun yarısını ancak yiyebildim. Karbonhidrat almamak cidden tok tutuyormuş.
Yarim çipura, iki kahve, çok su... henüz saat 17.30
Ofisle ilgili sorunlar çıktı hak etmediğim şeyler oldu laf yedim vs moralimi toparlayamadim.
Güzel haberse kilomda düşüş var.
61.7 pandamı öncesi kilom 61 idi. Geri dönüyorum 🤗

İki gündür spor yapmıyorum dün yorgundum bugün de özellikle yapmadım. Haftada 4-5 gün maksimum yapın diyorlar. Abartmayayım da vücut da çok aramasın.

1 Temmuz 64.1
2 Temmuz 63.2
4 Temmuz 63.0
6 Temmuz 61.7
7 Temmuz: 61.3 (merkeze gittim, 2 kiloya yakını yağdan düşmüş)
9 Temmuz: 62.6

7 Temmuz gecesi arkadaşlarla çıktım nihayet, alkol de aldım tabi, patates kızartması vs yedim. dikkat de etmedim. ödem tuttuğunu düşünüyorum. 8'inde çok yemek yedim denemez ama su falan da içmedim, sıradan bir gün gibi davrandım hoppp gene fırladı kilo.
(buradan alkolün ne kadar zararlı olduğunu bir daha görmüş oluyoruz özellikle kilo verme döneminde. resmen iki günlük emeği birkaç saatte sıfırlıyor. bugün yine bol su içerek devam edilecek. yarın merkezde randevum var g5 masajı yapılacak. salı günü de g5 yaptırdım.
g5, soğuk lipoliz kadar acılı bir şey değil. sadece sonrasında da ağrı oluyor. yüzüstü yatamıyorum hala.
iki üç günde 61'lere geri düşerim gibi, yeterki yine dikkat edeyim.
biraz proteinden sıkıldım açıkcası ama yapacak çok bir şey de yok. bu hızda on güne kalmaz 50'li kiloları görürüm gibi.
direneyim. devam.

Dün soguk lipoliz yaptırırken yani canım acirken vakit geçsin diye konuyu açtım açıkçası. Şimdi detaylı yazayım. Karantina döneminde 65.5’u gördüm, çabalara rağmen veremedim.
Dün bir merkezde tartıldım 64.1 çıktı kilom.
Soguk lipoliz kavitaston g5 mezoterapi vs olan bir paket satın aldım.
1.5 ayda 10 kilo vereceğim iddia edildi. Maksimum 2 aya çıkar dendi. Bunlar paketin içinde.
Diyet olarak ketojenik diyete yakın bir programım var, karbonhidrattan kaçacağım. Günde 3.5 litre su içmem gerekiyor bu işlemler boyunca.
1 Temmuz başlangıç: 64.1
Akşamüstü balık yedim o kadar. Su çok içtim ama tam ne kadar bilmiyorum bugün onu da kayıt alacağım. 30 dakikaya yakın eliptik bisiklete bindim.
2 Temmuz:63.2 lipoliz etkisi olabilir, 3-4 gündür kendim de diyetteydim o yüzden düşmüş de olabilir
Her gün tartılmayacağım ama programa uymak istiyorum çok para verdim çünkü. Bu motivasyon sağlasın diye düşünüyorum.
Zaten parayı annem ödedi o da başıma üşüşüyor iyi oldu yani😊
Şimdi spor yapalım biraz. Güne kahve ve iki bardak su ile başladım. Devam.
Siz bence kendi yaptiklarinizla zaten kilo veriyorsunuz.Bosu boşuna canınızı da yakmayın,paranizda zamanınızda sizde kalsın derim.Kilo vermek sadece ve sadece kalori miktarı ile alakalı bir durum başka hiç bir şey kilo vermeyi yada almayı sağlayamaz.Basarilar.

Siz bence kendi yaptiklarinizla zaten kilo veriyorsunuz.Bosu boşuna canınızı da yakmayın,paranizda zamanınızda sizde kalsın derim.Kilo vermek sadece ve sadece kalori miktarı ile alakalı bir durum başka hiç bir şey kilo vermeyi yada almayı sağlayamaz.Basarilar.

Ya ben mucize bekledim sanırım. Reklamlarında görüyordum tek seansta incelme vs.
Dün g5 masajı İcin gittiğimde söylediler
5 soguk lipoliz, 10 g5, 5 kavitasyon alacakmışım. Yani nereden baksanız 3 ay falan düzenli gitmem gerekiyor. Bana vaat ettikleri 45 günde 9 kilo idi. Ben de pişman oldum ama yarısını ödedim 😢

Temmuz 64.1
2 Temmuz 63.2
4 Temmuz 63.0
6 Temmuz 61.7
11 Temmuz: 62.9
Yeniden düşmeye başlıyorum 61’leri hemen görürüm umarım

1 Temmuz 64.1
2 Temmuz 63.2
4 Temmuz 63.0
6 Temmuz 61.7
11 Temmuz: 62.9
12 Temmuz: 61.9
Toplamda giden kilo 11 günde 2.2
Yeterki sabitlesin de ben razıyım on günde 2 kiloya falan. Bu hafta spor yapamıyorum bacaklarım feci durumda herhalde çok yüklendim diye acısı yeni çıkıyor.
Alkol almadığım sürece çok iyi verdim ama alkol çok kötü bozdu. Bir gece bile geri getirdi verdiğimi. Bir hafta daha biraz ağır tutayım diyeti, bu haftaki planım 60’lara inmek insallaahh
Ha bi de regl olacağım herhalde o da az etkileyecektir aklımda bulundurayım

Her şeyi denedim her şeyi yaptım kurtulamıyorum. Göbek yağları aldı gitti, artık dışarı çıkarken utanır oldum kıyafetle bile baya belli oluyor göbek, o derece. Kilom tam 64.1 çoğu göbek.
Zayıflamak için bir merkeze geldim soguk lipoliz yaptırıyorum. 2 ay sürecek bu tedavi.
Diyete dikkat edilecek, yürüyüş yapılacak ve aralarda da bu işlemler yapılacak.
Su an soguk lipoliz aletinin vakumu cekiyor vücudumu resmen mahvoldum. Agri mi acı mi bilmem ama bu acıya katlanamadigim icin dikkat etmem gerek diyetime. Toplamda 9 kilo verecekmişim 1.5 ayda. 2 ayda da bitecekmiş bu tedavi.
Ben 45’ten geri sayacagim galiba diyet boyunca.
Kilonuzu bu kadar takıntı hale getirmeyin. Siz bunlarla ugrasirken hayatiniz yani basinizdan akip gidiveriyor. Cok fazla kilonuzda yok ayrıca. Bu kadar lipolizler falan... caninizi yakmaniza değmez. Sagliginizi etkileyen bir kilonuz olsa acele etmeniz normal de... sizi tanimiyorum ama burada tuttugunuz günlük diyetinizi yazmaniz kendinizle barışık olmamanizdan kaynakli diye düşünüyorum. Kendimizi sevmek zorundayiz. Kilo alacağız, yuzumuzde cizgiler olusacak, zamanla değişeceğiz. Tabiki sağlığımızı etkileyecek kilo faktörüne dikkat etmemiz gerek ama 7 8 kilo icin insan kendine bu kadar eziyet etmemeli diye düşünüyorum size kolay gelsin.

Back
X