60 günde eski halim için

Kilonuzu bu kadar takıntı hale getirmeyin. Siz bunlarla ugrasirken hayatiniz yani basinizdan akip gidiveriyor. Cok fazla kilonuzda yok ayrıca. Bu kadar lipolizler falan... caninizi yakmaniza değmez. Sagliginizi etkileyen bir kilonuz olsa acele etmeniz normal de... sizi tanimiyorum ama burada tuttugunuz günlük diyetinizi yazmaniz kendinizle barışık olmamanizdan kaynakli diye düşünüyorum. Kendimizi sevmek zorundayiz. Kilo alacağız, yuzumuzde cizgiler olusacak, zamanla değişeceğiz. Tabiki sağlığımızı etkileyecek kilo faktörüne dikkat etmemiz gerek ama 7 8 kilo icin insan kendine bu kadar eziyet etmemeli diye düşünüyorum size kolay gelsin.
Çok teşekkür ederim herhalde karantina böyle yaptı beni. Evdeyken iyice kendime sardım. hala evden çalışıyoruz, bu boşluk sanırım bende böyle bir etki yarattı. eskiden tabii yoğunluk vs varken "kilo versem iyi olur" diyordum geçiyordum :) bir yandan da hazır evde yeme fırsatım var diyorum, bu dönemde yapayım da kurtarayım diyorum.

bugün yalnızca sucuk yedim, yine ekmeksiz vs tabii. ekmek çok aramıyorum denebilir artık. eskiden aşırı ekmek yiyormuşum. zorlandığım şeyler oluyor, bugün bir diş çikolata yedim en koyusundan bitter. bir on gün daha devam edebilirsem biraz rahatlatacağım diyetimi. en azından canımın çektiği bir şey olunca yiyeceğim. geçen gün lokum aş erdim resmen ki aram yoktur:)
yarın kavitasyon var. göbek bölgem de gittikçe zayıflıyor bu iyi.
ilk ölçüm 91 imiş göbek, son ölçüldüğümde 85 çıktı. bel ölçüsü değil bu tam, karından alınan ölçü. gerçi kimse oturup mezura ile ölçmüyor. o yağ oranlarını ölçen alete çıkıyorum o çıkarıyor. toplamda alacaklarımı yazayım bir
5 soguk lipoliz, 10 g5, 5 kavitasyon
4 lipoliz, 9 g5, 5 kavitasyon kaldı. yarın 4'e düşecek. şaka maka toplamda 13 gündür diyetteyim arada bir gün bozsam da:) bu benim rekorum

Back