• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60 kisilik whatsapp gurubundaki tek kiz

Maalesef bunu yapan da kadin o yuzden uzuluyorum , erkek olsa kaale bile almam da 2 tane kiz cocuk yetistiren bir kadinin zihniyetinin boyle olmasina gelecegimizi dusunerek uzuluyorum
Eski nesilden Kadinlarin cogu boyle cogu! Yeni nesil allahtan bir tik daha olgun bu konuda...bireyseligin ve ortamlardan haberdar cinsiyet ayirmaksizin

Durun simdi önyargili olmadan bi okuyun arkadaslar
Simdi benim esim araba hastasi hani kimi erkeklerin arbasi cocugu gibi aileden biri gibidirya esim deli gibi baglidir arabasina zaten bmw ciler bilir hastalik boyutunda oluyolar
Esimin face adresi yoktu sirf bu bmw gruplarina uye olup yorum yapmak icin actik ona sonra cevre edindi surekli konustugu grup uyeleri oldu derken turkiyede ki her ilden bmw sahipleriin uye oldugu bi gruba uye esim
Bazen ayda bi bulusmalari oluyor iste kaynasma araba muhabbetleri filan..derken bu grup whatsapp gurubu kurmus her yastan ger cesit insan var ve bi kac kisi disinda kimse kimseyi kisisel tanimiyor herkes farkli illerden bu gurupts bi bayanda var bugun esim soyledi bmw si olan bi kizda katilmis guruba ne alakaysa dedi tam 63 tane erkek ve 1 kiz
Arti tanimadigi erkekler ve numarasini herkes goruyor hani biri art niyetli olabilir ne biliyim hoş degil (bana gore) yani gereksiz ve itici buldum yanlis anlasilmasin esimle hic bi ilgilisi oldugundan kiskandigimdan vs..degil kesinlikle sadece merak ettim nasil bi kafada diye
Esimle konustukta oda diyo bencede sacma her tur insan var abazanida var firlamasida var yasli olanida var
Hani araba forunlarina uye olup ordan yazismasini fikir alisverisi yapmasini anlarimda boyle numarasi ortada olup 60 erkegin argoda konustugu bi ortamda bir tek bayan olmasini anlayamadim bence gereksiz ve itici yani
Simdi diceksibiz eee napalim
Sadece sinir oldum paylasmak istedim
Yazildi mi bilmiyorum kurulus amaci araba konusmak olan ve birbirini tanimayan erkekler neden belalti konusur.konu oraya nasil gider.

Benim annem bana için geçmiş ne biçim gençsin millet etkinlik yapıyor der 59 yaşında annemde böyle gruplara üye

Sizin kızınız varmış . Ne yalan soyliyim günümüz şartları için kafa yapınizda bı annem olsa çok uzulurdum.

Ayrıcada kadının olduğu yerde daha dikkat eder erkekler konuşmalarına

İsabet olmuş iyiki kadın üye var yoksa o BMW konuşmaları nerelere giderdi kimbilir

Aslında her ne kadar kıskanmadım diyorsa da konu sahibi eşinin başka bir kızla ortak zevklerinin olmasından ve bunu rahatça paylaşacakları bir ortamda birlikte bulunmalarından aşırı rahatsız.. muhtemelen kendisinin bu konuda eşiyle bir paylaşımı yok, başkasının olmasını da istemiyor.. bu şekilde yazsan bu kadar linç yemezdin konu sahibi.. ha bence yine saçma ama linçsiz saçma olurdu, dümdük :KK53:

Harika tespit olmuş..

Benim annem bana için geçmiş ne biçim gençsin millet etkinlik yapıyor der 59 yaşında annemde böyle gruplara üye

Sizin kızınız varmış . Ne yalan soyliyim günümüz şartları için kafa yapınizda bı annem olsa çok uzulurdum.
Diyorum ya herkesin bakis acisi ayni olmak zorunda degil kufur eden belalti muhabbette yapan her cesit farkli insandan olusan bi gurupta benim kizimda olabilirdi hatta ruhumda duymazdi ama bilsem uzulurdum tercih etmezdim istemezdim bana gore yanlis bana gore gereksiz bunuda esimle muhabbetini ederken yazdim oyle yani nasil kiz ozgur ister girer ister ne yaoarsa yapar buda benim ozgur dusuncem burasida ozgur bi platform herkesde tek tip ayni bakmak zorunds degil olaya kimsegi kinamakta kimsenin haddine degil

Kadın kadının her yerde düşmanı ya gerçekten.
kadın erkeğin olduğu ortamdan çekinmemeli illa 60 erkek var diye kendi zevk aldığı şeyden neden geri dursun sizin eşiniz nasıl zevk alıyorsa oda alıyor kaldı ki sapık şu bu olsa numara değiştirmek milyarlar değil her hat için sadece 12 tl değiştirir ve biter ben kadını takdir ettim doğrusu cesur

Diyorum ya herkesin bakis acisi ayni olmak zorunda degil kufur eden belalti muhabbette yapan her cesit farkli insandan olusan bi gurupta benim kizimda olabilirdi hatta ruhumda duymazdi ama bilsem uzulurdum tercih etmezdim istemezdim bana gore yanlis bana gore gereksiz bunuda esimle muhabbetini ederken yazdim oyle yani nasil kiz ozgur ister girer ister ne yaoarsa yapar buda benim ozgur dusuncem burasida ozgur bi platform herkesde tek tip ayni bakmak zorunds degil olaya kimsegi kinamakta kimsenin haddine degil
Evet kınamak kimsenin haddine değil aynen öyle ;)

Sanki kizi buyuyunce hesap verecek...
Bu zihniyette ki kadina hic bisey soylenmez...sahsen ben soylemedim hic

Back
X