- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi bigunmutlaka
konu sahibi öldü kızlar vurmayın bence artık 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaw walla allaha havalesiniz kac kaz yazdim belirttim esimle konusurken kendi kizlarimizi ornek verekek konustuk kizin yasida kucuk olunca ben olsam endiselenirdim hani numarasinin yayilmasi veya rahatsiz edilne riski olur her tur insan var kimseyi tanimiyosun sonucta diyeYersiz özgüven degil o alenen ozguvensizlik. Açık arama kendini rahatlatma amac. Kocaya da bu sekilde kotulenmis olur da kayar akli diye![]()
Hiç döndürmeyin lafı, endişe emaresi yok yazınızda. Siz baya baya gıcık olmuşsunuz.Hic alakasi yok kiz yascada cok kucuk okunca bizden biz sadece kizlarimizin yerine koyduk ben rahatsiz okur endise duyardim numarasinin yayilmasindan veya rahatsiz edikmesinden yana
numarasini herkes goruyor hani biri art niyetli olabilir ne biliyim hoş degil (bana gore) yani gereksiz ve itici buldum
sadece merak ettim nasil bi kafada diye
tek bayan olmasini anlayamadim bence gereksiz ve itici yani
Sadece sinir oldum paylasmak istedim
Şimdi de kızı düşündüğümden konuyu açtım, yaşı da küçükmüş diye konuyu çevirmeye çalışıyor. Tercümesi : "Grupta Bmw'ci çıtır var, ya kocamı ayartırsa?"Yersiz özgüven degil o alenen ozguvensizlik. Açık arama kendini rahatlatma amac. Kocaya da bu sekilde kotulenmis olur da kayar akli diye![]()
Senin kizinla ne alaka bi kere...Hic alakasi yok kiz yascada cok kucuk okunca bizden biz sadece kizlarimizin yerine koyduk ben rahatsiz okur endise duyardim numarasinin yayilmasindan veya rahatsiz edikmesinden yana
Hic alakasi yok kiz yascada cok kucuk okunca bizden biz sadece kizlarimizin yerine koyduk ben rahatsiz okur endise duyardim numarasinin yayilmasindan veya rahatsiz edikmesinden yana
Bakın herkesi rahatsız eden sizin kızı düşürdüğünüz konum.Hic alakasi yok kiz yascada cok kucuk okunca bizden biz sadece kizlarimizin yerine koyduk ben rahatsiz okur endise duyardim numarasinin yayilmasindan veya rahatsiz edikmesinden yana
Iyi madem niye mesaj atmadiniz dikkat et kendine cik gruptan diye de konu açtınız gelip? Bu kadar evham onu gerektirir çünküYaw walla allaha havalesiniz kac kaz yazdim belirttim esimle konusurken kendi kizlarimizi ornek verekek konustuk kizin yasida kucuk olunca ben olsam endiselenirdim hani numarasinin yayilmasi veya rahatsiz edilne riski olur her tur insan var kimseyi tanimiyosun sonucta diye
Kinamak degil baktigimiz yer cirkin degil zaten iki kizi olan bireyler olarak kinamak ne haddimize baska turlu baktik
Kim hak verecek yaaBu kadar endise ettiyseniz bi mesaja bakardı kizi tembihlemenizburda size hak veren çıkmaz cok şükür o kadar delirmedik.
Ben yeni geldim daha hirsimi alamadim :)konu sahibi öldü kızlar vurmayın bence artık![]()
Niye donduruyum kimden cekincem kime ispatlicam kendimi evet yagirgadim bana gore dogru degil iki tane kiz buyuten bi anne baska bi kiz cocugunu kinamamasi gerektigini bilir zaten benim ki gereksiz bulma sadeceHiç döndürmeyin lafı, endişe emaresi yok yazınızda. Siz baya baya gıcık olmuşsunuz.
Bakın, kızlarınızın(!) yerine koyduğunuz kıza karşı cümleleriniz şöyle:
Niye donduruyum kimden cekincem kime ispatlicam kendimi evet yagirgadim bana gore dogru degil iki tane kiz buyuten bi anne baska bi kiz cocugunu kinamamasi gerektigini bilir zaten benim ki gereksiz bulma sadece
Kotu kiz ya ona gore! Cekistir bavam cekistirBen yeni geldim daha hirsimi alamadim :)
Saka bi yana herkesin kendisi gibi olmasini bekleyen , kendisinden farkli hayata sahip kadinlarin dedikodusunu binlerce kadinla yapmaya merakli bir hatun
Uzuluyorum gercekten dunyalari cok ama cok kucuk
Maalesef bunu yapan da kadin o yuzden uzuluyorum , erkek olsa kaale bile almam da 2 tane kiz cocuk yetistiren bir kadinin zihniyetinin boyle olmasina gelecegimizi dusunerek uzuluyorumKotu kiz ya ona gore! Cekistir bavam cekistir
Ifrit oluyorum bunlara...kendileri hayattan zevk almamis...erkek gorunce deli gibi kacmis kacmayani taşla dur....kendine ve hayatina saygi duyani ...erkek kadin demeden ortam dan anlayani tasla dur....zira onlara gore erkek= seks...birey nedir bilmezler...ama sorsan 60 erkegin icindeki kadin kasardir
Niye donduruyum kimden cekincem kime ispatlicam kendimi evet yagirgadim bana gore dogru degil iki tane kiz buyuten bi anne baska bi kiz cocugunu kinamamasi gerektigini bilir zaten benim ki gereksiz bulma sadece