Erkek İnfertilitesi :(((((((((((((((((((

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yıl olmadı ki daha. düşün yani durumu. eltim benden sonra evlendi şimdi hamileymiş. insanlar rahat bırakmıyor. 7 aylık evliyken gitti kocam. hala bekliyorum işte. mayısta gelecek. öncesinde olmadı belki geldikten sonra olur. hayırlısı. inşallah beraber kalırız.
pkoyla mücadele ediyorum ben. siz ne kadar zamandır deniyorsunuz?

oooooooo canım sıkma daha yenisinizzz yaaa:)))), sen hiiiççç sıkma canını, o eltinin de ne acelesi varmış,,,,

Ya kızlar bu erkek infertilitesi daha zor mu halloluyor. çok mu brkliycez bizz??????

berna senin kociş uyumu hadi dimanınki askerde benimki ankarada git yat kız kocişinin yanına sonra ben bebek istiyom dyon olmazki anacım biraz mikmikmik yapcan hemde bat yeni bitmiş git cici kıyafetlerini giy kocişe deki ceeeeeeeccceeeeeeee ben geldim

hahahahaaaaa:)))) garibim umudunu kesti, uyudu,, anam o da tavuk gibi erkenden yatıyooo, öyle de olmaz ki:))))

oooooooo canım sıkma daha yenisinizzz yaaa:)))), sen hiiiççç sıkma canını, o eltinin de ne acelesi varmış,,,,

başlığı yeni gördüm burası erkek infertilitesiymiş. yeniyiz canım. dedim ya ablam da pkosluydu. ondan çok etkilendim aynı şekilde 6-7 ay ben de hamile kalamayınca onun acılarını kendi acılarıma kattım desem yeridir. :1:
eltimin ne acelesi vardı bilmiyorum. 19da evlendi. arkasından atlı kovalıyor. ben evlendiğimde 25 i geçmiştim. geç de kalmamışım. okudum, çalıştım, yalnız da yaşadım. kendi paramı kazandım hala da çalışıyorum. artık yalnız yaşamayım dediğim anda evlendim. bazılarının amacı sadece evlilik ve çocuk. tabi herkes nasıl mutluysa öyle yaşasın. ama beni rahat bıraksınlar. :19:

walla canım sorunun derecesine bağlıı???inşallah çok beklemiycez canım:))) hele bi anlat siz ne durumdasınız:)

canım geçen yıl ben bu zamanlar 3 aylık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum ozamandan beri olmayınca da tedavi oluyoruz. Eşimde morfoloji 2 çıktı sayı ve harekette az
hızlı hareket hele hiç yok sayı bazen 60 milyon çıkıyor bazen 20 milyon.

canım geçen yıl ben bu zamanlar 3 aylık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum ozamandan beri olmayınca da tedavi oluyoruz. Eşimde morfoloji 2 çıktı sayı ve harekette az

canım bak bi kere hamile kalmışsın, demek ki sorununuz çok da büyük değil.. sayı nasıl o kadar fazla değişken oluyo anlamadım. 60 milyon çok iyi bi sayı inşallah harekti de artar tekrar sağlıklı bi hamilelik yaşarsın. arka da hız problemi yaşıyo,birlikte aşacaz bunları inş:))))

kızlar bundan sonra konu komşu, elti, arkadaş, kaynana, akraba...vs takmıyoruz, kulaklarımızı tıkıyoruz...canımızı sıkmıyoruz... kürlerimize yoğun bir şekilde devam ediyoruz... meryem suresini okuyoruz dua ediyoruz ve Allah a bırakıyoruz.Rabbim de inşallah gönlümüze göre verecektir:))) ben inanıyorummmmm

canım spermin kalitesisz oluşundan kaynaklana bilir ilk gebeliğinin bitmesi çünkü bende eşimde sorun falan olduhunu bilmiyodum korunmayı bıraktıkdan sonra hamile kaldım ama daha kesesi bile oluşamadan gitti ama aradan baya zamn geçti 6 aydırda tedavi grüyoz şimdilik bişey yok bide spermler çok değişken bi iniyo bi çıkıyo bizde nisanda kontrol var bakalım ne durumda

canım bak bi kere hamile kalmışsın, demek ki sorununuz çok da büyük değil.. Sayı nasıl o kadar fazla değişken oluyo anlamadım. 60 milyon çok iyi bi sayı inşallah harekti de artar tekrar sağlıklı bi hamilelik yaşarsın. Arka da hız problemi yaşıyo,birlikte aşacaz bunları inş:))))

ay inşallah canım yaa ama ümidim çok kalmadı açıkcası gerçi rabbim istedikten sonra 60 milyon değil bir tanede çıkarır bir ruh

kızlar sohbetiniz öyle güzel ki bıraksan sabaha kadar konuşcak gibiyiz... yarın görüşürüz canlar:)))) hepinize iyi geceler:)))))))))))

günaydınnnnnnnn kızlar gene gelin sohbete devam etcez hava çok güzel bugün napmak lazım faydalanmak lazım

selam kılzar sohbet maşallah almış başını gitmiş:))

kız berna sen urfanın hangi ilçesindesinn canımcım bende urfadayımmm :)))

canım berna uykuda daha kalkamadı öyle geç yattıkki ha bide onun yumoş günleri işi falan vardır heeee

hahahahaaaaa:))))) valla adam öyle bi yatmıştı ki, iş falan boş çıktı:))) önümüzdeki maçlara bakcaz artık:)))))) sen erkencisin:))) kocan ne zaman geliyo kızzz:)))bu arada belirtiler falan ne alemdesin??

hahahahaaaaa:))))) valla adam öyle bi yatmıştı ki, iş falan boş çıktı:))) önümüzdeki maçlara bakcaz artık:)))))) sen erkencisin:))) kocan ne zaman geliyo kızzz:)))bu arada belirtiler falan ne alemdesin??

ama canım maç kaçırıyım deme kaleyi hiç boş bırakma şuuuuuttt veee goooolllll benim batta nazlanıyo gelir yakındr akşam kaçta gircen gene grelim beraber sohbet güzel oluyo benim eşimde yarın sabah gelcek inş bu gece boşum kızlar heeeee

Back
X