Erkek İnfertilitesi :(((((((((((((((((((

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
2 hafta da iyi yükselmiş canım ya... ondan sonra bi daha sayıyı ölçtürmesiniz mi???

cok ısrar ettım ama kocam ınat ettı yeni kurlere basladıkya uzerınden 72 gun gecmesı gerekıyormus mayısta yaptıracagız .

ama esım kecıboynuzu kurune yeıden baslasam ne olur ya 1 ay oldu bırakalı sankı cok ıyı gelıyordu o

söyle bakalımmmm canımmmm:))))

beyn pazartesi günü bişey spariş etcem 3 aylık bişey kullancam jel gibi bişey oyle anlatayım bizde sayı iyi hareket az ya sperm yumurtaya gtmesi içn hareket önemli az olunca yumurtaya gdesiye kadar ölüyo bu jel asiti akıntıyı kaldırıp spermin drek yumurtaya gitmesini sağlıyo yani kolaylaştırıyo deneyenler memnun kalmış aklıma yattı düşünüyom bi aydr eşimede syledim tamam dedi yani spariş etcem

beyn pazartesi günü bişey spariş etcem 3 aylık bişey kullancam jel gibi bişey oyle anlatayım bizde sayı iyi hareket az ya sperm yumurtaya gtmesi içn hareket önemli az olunca yumurtaya gdesiye kadar ölüyo bu jel asiti akıntıyı kaldırıp spermin drek yumurtaya gitmesini sağlıyo yani kolaylaştırıyo deneyenler memnun kalmış aklıma yattı düşünüyom bi aydr eşimede syledim tamam dedi yani spariş etcem

canım bende burda okumustum esıme anlattım ınanmadı reklamdır dedı aldıramadım sen kullanda ıns tutar allahın ıznı ıle bende alacagım esımden gızlı nede olsa kadın suruyor degılmı :)

ya ben hiç duymadım öyle bir şeyy.. elbette çok araştırmışsındır da yine de dikkatli olmak lazım canım... güvenilir mi, ne bileyim allah korusun yan etkisi falan ...

kızlar bende yumurtlama donemındeyım sırınga aldım bugun asılama yapacagım kendıme bu ay nasrettın hoca misali YA TUTARSA :)

kızlar bende yumurtlama donemındeyım sırınga aldım bugun asılama yapacagım kendıme bu ay nasrettın hoca misali YA TUTARSA :)

daha önce kendine böyle denedin mi ilk defa duydum??? iyi fikir:)))))oldu olacak kızlarr sperm yıkamasını da kendimiz yapalım, ohhh miss gibi yaparız gıcır gıcır sonra da şırıngaya koyar...:))) ne gerek var dr lara teyyy teeeyyyyy :)))) inşallah tutar yasemincim belli mi olur..Rabbim ol desin yeter:))))

daha önce kendine böyle denedin mi ilk defa duydum??? iyi fikir:)))))oldu olacak kızlarr sperm yıkamasını da kendimiz yapalım, ohhh miss gibi yaparız gıcır gıcır sonra da şırıngaya koyar...:))) ne gerek var dr lara teyyy teeeyyyyy :)))) inşallah tutar yasemincim belli mi olur..Rabbim ol desin yeter:))))

ay bende biliyom o yöntemi ama uygulamadım korkuyom ya çok sokarsak bişey olursa zarar vermeyelim bide rahme

daha önce kendine böyle denedin mi ilk defa duydum??? Iyi fikir:)))))oldu olacak kızlarr sperm yıkamasını da kendimiz yapalım, ohhh miss gibi yaparız gıcır gıcır sonra da şırıngaya koyar...:))) ne gerek var dr lara teyyy teeeyyyyy :)))) inşallah tutar yasemincim belli mi olur..rabbim ol desin yeter:))))

aynen canım ya ılacada gerek yok corekotu tarcın bal yıyorum yumurtalarım olgunlassın dıye olurmu olur :)

Canım ben onceden denemedım yarın aksam nasıpse deneyeceğim .
Ben yıkarsam hepsını temızlerım :) kirli gönderecegim yumoşlara ;)

Kızlar teşekkür ederim sizinle sohbet etmek güzeldi ancak pazartesı gırerım yarın esım evde pazartesıye gorusmek uzere hayırlı geceler

kızlar bu gece gelirseniz olmaya bilirim kociş geldi ankaradan gene bakıcam arada yarın spriş vercem kullanmcam 3 ay bakalım ne olcak hakkımızda hayırlısı benim batı bekliyom gelmedi daha üşütttüm heralde geç gelce kasıhım bellim arıyo ama çok akıntım varya beyaz kokusuz ama çok yani iç çamaırı ıslattcak kadar üşüttüm heralde

kızlar bu gece gelirseniz olmaya bilirim kociş geldi ankaradan gene bakıcam arada yarın spriş vercem kullanmcam 3 ay bakalım ne olcak hakkımızda hayırlısı benim batı bekliyom gelmedi daha üşütttüm heralde geç gelce kasıhım bellim arıyo ama çok akıntım varya beyaz kokusuz ama çok yani iç çamaırı ıslattcak kadar üşüttüm heralde

ne siparişi vereceksin kızzzz

hadi gözün aydın kocişine kavuştun:)))) belki de belirtiler hamilelik belirtisidir canım:)))) yarın da gelmesin bat :)))))

Back
X