töreleri öyle, bu konu çok hassas.
bence en mühim konu arkadasım gercekten çok önemli ... böyle bir ortamda büyüyen çoçuklar dünyadan bi haber oluyorlar düsün yaa bizim sokakda 10 yasında önlüklü çoçuklar tiner cekiyor komsumun kızına sordum köyden geliyorlar dedi(( yani bilinçsizce ortada büyüyüp ve aynı seyleri babaları gibi yapıyorlar vs suçlarda peslernden geliyor...
karsı komsum yaklasık 3 ay önce altıncı kızını dogurdu ve dier çoçuklarıda küçük ... ve esi birkez daha denicekmis erk bebek için yine kız olursa kuma alacakmısdüsün artık...
en üstdeki komsumun 7 kızı var en sonunda 1 erk bulmus...yani yazık gerçekten yazık
ben önemsiz demiyorum...sadece çok hassas bir konu dedim...çünkü bu tartışmanın sonucu siyasete dayanır gibi geldi bana....kendi kanaatim siyasi boyutu yüzünden oralara erişemiyoruz bilinçlendiremiyoruz...konu çok önemli ama bir o kadar da bıçak sırtı.
size iyi forumlara.s.
canım biliyorum anlıyorum nedemek istedigini ama ne bilim üzüldüm ve halime binlerce kez sükrettim
evet hayatım tek tük de olsa öyleleri de var fakat burda arkadaşımızın bahsettiği doğuda ki törelerarkadaşım kimi kızlarda bunu olgun erkek seviyorum adı altında kendi isteğiyle yapıyor.
benim bi arkadaşım vardı ve biz bununla baya bi gidip geldik ama ben eşini hiç bilmiyordum.anlatırdı ama yaşını falan hiç söylemezdi.birgün beni yolcu ederken kapıda yaşlı bi adam belirdi ben babası geldi sandım babanmı dedim oda hayır eşim deyince dondum kaldım.kendisi 25 eşi 60 yaşındaydı adamın kendi yaşında torunları vardı.dahada kötüsü ailesi buna o kadar karşı çıkmış hatta reddetmiş buda bakmış olmuyor kaçmış.malesefki böyleleride var
arkadaşım kimi kızlarda bunu olgun erkek seviyorum adı altında kendi isteğiyle yapıyor.
benim bi arkadaşım vardı ve biz bununla baya bi gidip geldik ama ben eşini hiç bilmiyordum.anlatırdı ama yaşını falan hiç söylemezdi.birgün beni yolcu ederken kapıda yaşlı bi adam belirdi ben babası geldi sandım babanmı dedim oda hayır eşim deyince dondum kaldım.kendisi 25 eşi 60 yaşındaydı adamın kendi yaşında torunları vardı.dahada kötüsü ailesi buna o kadar karşı çıkmış hatta reddetmiş buda bakmış olmuyor kaçmış.malesefki böyleleride var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?