60lık Dede ve 20lik Kadın:(

:mymeka::mymeka:igrenc bir durum cahillik isteeeee dogunun acaib,acaib toreler bilmem neler var zaten Allah akil fikir versin ileriye dogru gidiceklerine gittikce geriliyorlar....

böyle adamlar gencecik kızları alıyorlar ya çok özür diliyorum BOYNUZLANMAYI hakediyorlar...

ne mümkün boynuzlanmaaa .... direk ölüm verilir yada aile eline silahı verir öldür kendini der .... mecburen öldürürler kendini

ondan sonradaa namus ları içinn adam öldürürler değilmii bu zihniyettekilerr
kızlarıı yaşındakilerinn namusuna gözdikerlerrr bide utanmadann
off türkiyemm offfff

Bunun gibiler birde namus için (güya) insan öldürürler, varmıdır ki bunlardan daha namussuz bunlar dan daha şerefsiz haysiyetsiz bir topluluk daha..

pislikler hic yasindan basindanda utanmadan torunlari yasinda kiz cocuklarini kendilerine es aliyorlar pazardan hayvan aliyormus gibi bu yuzyilda insan ticareti bu nasil istir ya bu olaya kanun dur demeli evlilikte yas haddi konulmali bu kadar farkli rakamlarda,,, toremis birde namus dedinmi mangalda kul birakmazlar subyanlari koynuna alinca namus falan hakgetire igrenc tiksinti verici cahil zihniyet yazik bu kiz cocuklarina birde devlet buyukleri Avrupaliliktan bahsederler biri cikip 3.dunya ulkesiyiz diyince kiyamet kopar cunku Ankaradan sonrasinda yasanan toreler, yasam sekilleri ,tukenen hayatlar ,yapilan yanlislar insani dusunduruyor

yuuuuuuh yaniii
imkanlari olsa bebekken saticaklar kizlarini .. nasil sinir oldumm kizlarin hayatlarini nasilda hice sayiyor bu insanlar

kadınların şu toplumda ne kadar yeri varki kadın sonuçta ne önemi var ki demek onların baş görevi gibi
((((((( birde allahı karıstırıyorlar ya bu işlere binkez daha rezillik içine düsüyorlar .....allah akıl fikir versin

amiinn cnm ama malesef o toplumda yetisen insanlar akillanmaz
yazik yaa kac kisi cocuk özlemi cekiyor bunlar bulmuslarda kiymetini bilmiyorlar kötükedihüso
herseyin basi okul ,eger onlarda okusalardi belkide böyle seyler yasanmazdi (

:1shok: dedem diyecegi adama eş bile değil kuma gitmek ha...:1shok:
Çok çekecekleri var böylelerinin çok.Töre için, para için kurban veriyorlar adeta, söndürüyorlar taze hayatları , yazıklar olsun......

gerçekten yazıklar olsun ben hayatta düşünemem öyle şeyi allah herkese benim ailem gibi insanları nasip etsin hepsini çok seviyorum ve çok sevdigim bir insanla evlendim

kesinlikle onaylanacak durum değil,helekide evlilik gibi kutsal müessesede,dedesi yaşındaki bir adamla evlenmek,kötününde kötüsü....
aslında yasa cıkmalı böyle durumlara,kendinden,yirmi ve üzeri büyük kişilerlerle evlilik yasaktır diye.CADIARZU

sonra uyuşmayan,düşünceler,hisler,duygular,fiziksel yapılar birbirini kovalar durur.tabii yine bu durumda kadın suclu olur.ne desem az gelir bu konuda en iyisi susayım.

pekiiii bizim hayranlıkla baktığımız,sevdiğimiz,üstelikte halka mal olmuş,örnek sergiliycek kişiler yaparsa ne oluyor.

koca bir hiiiçç,gayet olumlu,anlayışla karşılanılıyor.

nedeennnnn .???????????????????????????

nedennn kimse cıkıpta yakışık almadığını belirtmiyor.
niye kültürlüdür diyemi,yoksa sanatcı oluşumu,zenginmi,anlaşmış olmalarımı nedennnn.
benimde buna aklım almıyor :1no2: :bbo:

işte size örnek

sanatçısı Halit Akçatepe (61) ve Rezzan Sarıçam (23)
ve daha kimbilir kimler var.....

karşı olduğumu başta belirtmiştim...asla olmamalııııııııı..

irnacım adalett hukuk batı için gecerlidir ... kırsalda adalet de hukuk da erkektir....asirettir... halis toprak ı göze alalım sanlıurfalı ve 17 yasında bir kızla evlendi simdi bu kızı bu adama veren babamı halis agamı yoksa yetkili mercilermi suclu......???? benim bahsi gecen olayda kız kuma... ama burda resmi nikah yapılmıs...

asik olmusmuslar... dede torun gibi allahim sen büyüksün...
el ele geziyorlar... 5aydir evlilermis..

Bir görüste asik olmus.... Allah mesut etsin ne diyim

Yazık yaa allah korusun ölüm gence yaşlıya bakmaz ama
Tutki amcaya bişey oldu ne yapacak o kadın bir başına..
Evlendirilirken sorulmamıştır bile..
Yazık günah diyorum o masum bebeğin ne günahı var ya

askmı? paramı acebaa? bu işlerde hep para döner..... kadına sormak ne demek kadında kimmiş derler... haa bazı kızlar yokmu para için bu işlere kalkısan var ...

töreyle bu şekilde kurban edilenlere allahtan sabır ve yardım dilerim. ama birde 20 yaşındaki genç kızların 60 yaşındaki paralı adamların kucağına atlayanları kınıyorum hatta kınamayıda geçiyorum :mymeka: allah akıl fikir versin

Kendi iradesi ile sırf zengin olmak için (bence 20 lik kız 60 lık dede ile aşk için evlenmez) bu tarz evlilikler yapanlara bence de Allah akıl fikir versin, kendini satmakla eşdeğer :mymeka: yine çok kınamamak lazım Allah şaşırtmasın diyelim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…