61 den 47 ye yoLcuLuk basLasın :)

amin canım cok saqol.. corba ve karpuz cok ıyı olmus hafıf olmus ama yarım tabak kuruyemıs ısı bozmus :) bıdahakıne bı avuc ye yeterlı olur bence.. ben daha kahvaltı yapamadım evı toplamak tan :)))

dogumdan sonra 52 ıdım aslında sırf su qelen qıden yuzunden cıktım bu kıloya kapım bı dakka susmaz her haftada yatılı mısafırım oluyo ablam annemler qelıyolar onlarda yemeyı cok sevıyolar butun gece yıyolar tabı bende onlarla :) kılo almaz kacınılmaz oldu yanıı :))) afiyet olsun canm sabah yemıssın en azından o aksama kadar erır qıder önemlı olan aksam öğünü hafif qecirmek..

evet kızlar sabah kalktım tartıldım 61.600 olmusum 2 gun önce 62.300 dum sadece aksam yemeqını hafıf qecırerek verdım sızde öyle yapın qunduz normal sekılde yıyın aksam hafıf qecırın corba salata qıbı salata yoqurt qıbı olabılır.. aksama menumu paylasırım tooplu olarak.. buqun coook fazla işim var evim ayakta temızlık yapıcam dıp köse ara ara uqrayabılırsem uqrarım :)

gelen giden misafir bozuyo iste ben oyuzden halama gıtmıyorum bazen evde tek kalınca cagırıyoda gelırsem yerım engel olamam dıyorum gıtmıyorum ama gelenede gelme dıyemeyız:)

aksamları ekmek yemeden yemek yıyorum

çok iyi bu hızla gidersen çok iyi sonuc alırsın :) birde kızlar devamlı tartılmayın sonuc yanlıs cıkıyomus haftada bır kere dıyolar ben bı ara sabah aksam tartı üzerindeydim çok fena takıntı :)

o takıntı bende var suandaaa :))) sabah ılk ısım tartılmak oluyo yoksa cok fena salıyorum kendımı ama tartılınca cok dıkkat edıyorum yedıklerıme :)

bende kımseye gıtmıyorum cunku gıdınce yıyorum hayır dıyemıyorum ama benım gelenım o kadar cook kıı :) sırf bu yuzden baska bı yere tasınmak bıle ıstıyorum tamam mısafırdır basım ustune ama cok yoruluyorum ve kendımle ılgılenemıyorum hıc :/ bende aksamları ekmek yememyemek ve yogurt yerım

kızlar ben sabah öğlen falan tutuyorum aksine akşam çok kaçırıyorum ama dün akşamdan itibaran dikkat etmeye başladım birlikte vericez inş. tartı meselesine gelince bende sürekli tartılıyorum ama 1 hafta çıkmıcam aynı görmekten sıkıldım:) ayrıca kuruyemiş küçük kase ile yarım tabakdı küçük kaçamak yani : misafir konusunda ben bekarım ama bizimn evede çok gelen giden var ve akşamları hep geç yatıldığı için gecede yemek hazırlanır en kötüsü bu hiç yemeden duramam:) bu haftasonu kuzenime gidebilirim ama diyet yaptırmaz bakalım nolcak :

haklısın bende misafiri çok seviyorum ama bazen insan çok bunalıyo ıstemıysun kımse gelmesını

olsun canım yedıklerınden az yersın ozaman dengelenır hem cok kacırmamıs olursun hemde kımsenın gonlu kalmaz:)

aynen bızımde oyle bende bekarım ama gelen gıden eksık olmuyo offf yınemı mısafır dıyorum bazen :)

Son düzenleme:
Açıkçası daha iyi oluyor bir topic olunca aniden kimse yazmayınca motivasyonum düşüyor
Bu arada 155 boyunda 55.6 kiloyum soyle bir 43 44 olsam iyi olur eylülde okulum açılacak o zamana kadar vermek istiyorum :)

şuda önemli bence kılodan zıyade vucudun sıkı olmasıda onemlı benım spor hocam 1.63 boylarında falan 60 kılo ama gorsenız dal gıbı dersınız cunku vucudu cok sıkı kasları kuuvvetlı :)

şuda önemli bence kılodan zıyade vucudun sıkı olmasıda onemlı benım spor hocam 1.63 boylarında falan 60 kılo ama gorsenız dal gıbı dersınız cunku vucudu cok sıkı kasları kuuvvetlı :)
tabiki isteriz hoşgeldin :) bizede deneyimlerinden bahsedersin:)

Her gün menü paylaşımı yaparım buraya :) vejetaryenım o yüzden hayatımda et yok malesef lahmacun falan yiyorum etleri küçük olunca :) onun dışında şimdilik belli bir listem de yok evde ne varsa artık :) spor yapıyorum bende ama daha 3 hafta oldu başlayalı ve burdan ayrılcam istanbulda da bulursam yine giderim çünkü yapmaya başladığımdan beri hakkaten bi sıkılasma oldu ama kilo olarak malesef çok olmadı bana yanlışlarımı soylerseniz daha iyi olur :) birde biz zayıfa yakın olduğumuz için kilo vermemiz daha zor o yüzden daha da kısmak lazım malesef :/ annem kilomu bilmiyor dün bana 46 45 kilo gibi duruyorsun dedi çok mutlu oldum :)

merabalar, inşaallah diyeti yarıda bırakmadan devam edersiniz, senin için çok güzel olur.
ben 3 ayda 15 kilo verdim, 163 boyum ve 75 kilo olmuştum en son, artık aynaya bakamaz hale gelmiştim, çok kısa sürede çok fazla kilo aldım. şimdi çok şükür iyiyim, diyetisyen kontrolünde yaptım. bebek tedavisi görüyoruz, kullandığımız hormon ilaçları yüzünden kilo aldım.

benim diyetin en önemli tüyosu : sabahları aç karna maydonoz yiyorsun, üzerine de iki su bardağı oda sıcaklığında su içiyorsun
günlük 2-2,5 litre su içeceksin, tatlı krizi tuttuğunda tarçınlı çay içebilirsin demişti, onun çok faydasını gördüm, tavsiye ederim

sabahları ilk kalkınca bir miktar maydonoz, üzerine de iki su bardağı su içiyorum
kahvaltı saat: 08 :00'de 3-4 tane zeytin, 1 ince dilim peynir, domates-salatık-marul, 2 ince dilim tam buğday ekmeği,
haftada üç gün kahvaltıda haşlanmış yumurta yiyorum, yumurta yediğim zaman ya peyniri yemiyorum yada ekmeğin bi dilimini yemiyorum,
ara öğünüm saat: 10 :00'da bir bardak tarçınlı ıhlamur çayı yada yeşil çay yanında 3 tane kuru kayısı

öğlen saat: 12: 00'de sebze yemeği yada haşlanmış et-tavuk türünde bişey, bol salata, bir küçük kase yoğurt yada bir bardak ayran

ara öğünüm saat: 14: 00'de 3 tane kuru incir, isteğine göre bitki çayı
saat: 16: 00'da bir tane sade soda

akşam yemeği saat: 18: 00-19:00 bir kase çorba, bol salata, yoğurt yada ayran

yatmadan önce bir çay bardağı yarım yağlı ılık süt
akşam yemekten bir saat sonra isteğine göre bir porsiyon meyve

günlük mutlaka 2,5 litre su içilecek, öğlen veya akşam yemekte ekmek yok, tatlı ihtiyacı arttığı anda ıhlamur çayının içine çubuk tarçın atılacak bi tane içilecek, çok aşırı derecede çikolata ihtiyacı varsa eti stik çikolatalardan tek bi tane yenecek, o da sadece haftada bir kez müsade var.

benim diyetim bu şekildeydi, üç ayda 15 kiloyu zorlanmadan vede aç kalmadan verdim, çok yoğun bi işte çalışıyorum, buna rağmen sıkıntı yaşamadım, diyet yapacaklara tavsiye ederim, maydonozun da faydası oluyor, vücuttaki ödemi söktürüyor, ayrıca metobolizmayı hızlandırıp, tokluk hissi veriyor

zaten hanı kılo veremden sıkılasmakta ınsanı mutlu edıyo :)benımde listem yok sadece dıkkat edıyorum ekmegı tatlıyı kestım ama arada kacamaklar oluyo :)

istanbulun neresıne geliyosun bende istanbuldayım güzel biryer önerebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…