- Konu Sahibi Ciddiqibiyim
-
Günaydın kızlar mutlu bir salı sabahından
Kendinizi nasıl hissediyorsunuz ben gayet iyiyim çok şükür
Sabah karpuz peynir 1 buçuk haşlanmıs yumurta salatalık domates yedım tabi azar azar
Sabah bi teyze gördü beni yaklaşık 1 ay once gormustu en son . Diyoki zayıflamıssın son gördüğümde biraz tombiştin dıyoMoral oldu valla
şimdiki diyet listemden daha ağır bi diyetle zayıflamış ve açlık hissetmemiştim, şimdi ne bulsam yiyesim geliyor, hatta sürekli kendimi aç hissediyorum, neden oluyor ki böyle :44: bu durumu nasıl aşabilirim kızlar ya
adet tarıhın yakınmı canım o donemde oluyo cunku bende suanda o durumdayım yada kan sekerınmı dusuyo acaba
ayyy evet, bugün yarın olurumpöffff ne kötü bi dönem, dönemin verdiği ağrılar-sancılar yetmiyor gibi, birde başka sıkıntıları da var
ay tehlikeli bi dönemmiş, birde biz bebek sahibi olmak istiyoruz, bu nedenle her adet oluşumda günlerce ağlıyorum, gene olmadı diyerek, bu adet dönemleri bende ağır hasarla geçiyor zaten
kızlar ben bu ara spor yapmıyorum kiloda veriyorum sıkılaştığımında farkındayım basenlerim şekle girmeyede başladı spor yapsam belliki daha çabuk olcak ama canım istemio sonra sonra diom gecede geç oluyo yatıom geçen bi ara çok motiveydim sbhları işe gelmeden spor yapıp duş alıp öyle geliodum hem daha zinde hissediodum kendimi ama çöktüm
kızlar ben bu ara spor yapmıyorum kiloda veriyorum sıkılaştığımında farkındayım basenlerim şekle girmeyede başladı spor yapsam belliki daha çabuk olcak ama canım istemio sonra sonra diom gecede geç oluyo yatıom geçen bi ara çok motiveydim sbhları işe gelmeden spor yapıp duş alıp öyle geliodum hem daha zinde hissediodum kendimi ama çöktüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?