- Konu Sahibi Ciddiqibiyim
-
merhaba kızlr birçok diyt grubuna baktım en uygun burası olduğuna karar verdim buraya ısındım:) sizlerle kilo vermeye karar verdim 1.63 boyum ve 58.5 kilom var karbonhidrat diyetine başladım ve squats yapmaya başladım fazla 5 kilom var yani verebilirz inşallah hepimiz fazlalıklarımızı
hoşbuldum kızlar birbirimize destekle daha kolay veririz inşallah diyet deneyimlerinden öğrenden yine kk dan tabiki:) yediğimiz herşeyin karbonhidrat değerini sayıyoruz kalori sayar gibi 50 puanı aşmazsak kilo verdiriyor güzel daha önce vermiştim
hoşgeldin aramıza canım, inş zayıflayabiliriz, benim işim zor biraz, boğazımı tutamıyorum
kızlar ben dayanamadım kek yedim çayla birlikte. aslında sade sodamı içtim, 2-3 tane de kuru kayısı yedim, ara öğün faslı bitmişti. ama arkadaşın biri küçük keklerden almış işyerine bi kutu getirdi, görünce dayanamadım
her gördüğümden yiyorum, bu gidişle zor zayıflarım ben
kızlar ayrıca yeşil çay içiyorum günde 3 bardak tok tutuyor farkediyorum
benim aç halim çok huysuz oluyor anladım ben, yiyince çok mutlu oluyorumNanelim şekerim neden öyle dıyosun aaaaaSenin menopoz halinde hiç çekilmezmiş anacım ne bu böyle kızıyorum bak
Birşeycik olmaz akşam yemegınde dıkkat edersın hem sabretmek lazım bırden ac kalarakta kılo veremeyız kı yavas yavas
oyle deme tatlım suanda ozel bır donemdesın oyuzden boyle sakın kızma kendıne aksam ve yarın az yıyerek telafı edersın :)
ben çaykurun nanelisi var onu seviyorum ama sallama değil demleme ilk başta zorlanıyordum ama artık severek içiyorum
anladım ama akşam 2 bardak içebilirsin belki zaten çok sağlıklı
Ayy ben de mi katılsam aranıza ya?60 kiloyum, boyum 1.55 ve 7-8 kilo vermek istiyorum. Şu boğazımı tutabilsem vericem de yok. Her şeyden önce gözüm aç benim. :) Tatlıya hiç dayanamıyorum zaten... Burda herkes gaza gelmiş durumda, biçok grubu inceledim ama kilo grubu olarak bu topic daha çok ilgimi çekti. Bana daha uygun gibi. Off hayat çok zor ya.
katıl tabı aldık bıle aramızı bıkere yazınca cıkmak yokk:) hos geldın:) yee canım tatlı ama hep daha az ve haftada sadece bıkere hamurlu tatlı yeme yeter :) bende yıyorum sonuctaa , hayatt kadınlara zor canım erkeklerın hıc bole dertlerı yok gobek yapınca hoslarına bıle gıdıyo hatta :):)
Teşekkür ederim. :) Tam olarak ne yapıyorsunuz az ama sık mı yiyorsunuz bütün sayfaları okuyamadım da ben. :) Bende aslında çok doyurucu bi diyet listesi var ara öğünleriyle beraber ama tatlı ve çikolata konusunda kendimi tutamadığım için diyeti bozmuş gibi oluyorum, "amaan ye gitsin" deyip daha çok saldırıyorum. :) Sanırım benim problemim bu.
evet ıste ınsan oyle ye gıtsın dıyınce ıpın ucu kacıyo :) ben haftada bır gun tatlı yıyorum odul gıbı yanı ama adet donemınde bıraz fazal kacabılıyor :) az yıyorum ekmek hıc yemıyorum ara ogun yapıyorum ama aksam ne yemek pısmısse yıyorum ama az :) her aksamda spor yapıyorum spordan sonrada sut ıcıyorum kalorı yakımını arttırıyo :)
O zaman ben de adam akıllı dikkat etmeye başlasam iyi olacak. :) Kolay gelsin hepinize. Ara ara yazmaya çalışırım ben de. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?