- Konu Sahibi Ciddiqibiyim
-
Kızlar pek yazamasamdaa sizi takipteyim neresiniiz yoksa bıraktınız mi!! :)
günaydın kızlar, nasılsınız diyete devam mı, benim haftasonu karmaşık bi hal aldı( kaçamaklar çok fazlaydı
günaydın kızlar, nasılsınız diyete devam mı, benim haftasonu karmaşık bi hal aldı( kaçamaklar çok fazlaydı
Günaydın Güzellikler
Kaçamak olur o kadar nanelişekerim bişeycikler olmaz inş :131:
Haftasonunda da diyete devm dimi . Ben çok az yedim yine dikkat ettim vermişimdir inşallah 1-2 kilo
Bu cuma tartılmayı düşünüyorum
Siz ne yaptınız bakayım nasıl gidiyor
Ne kadar 1 kilo vermişsin güzel ohh ohh devam diyete son süratDayanamıyoruz napalım ben kendım ışahsen zor tutuyorum Ama sabretmeliyiz kızlar devam
:) Ya öyle çok sabırsızlanıyorum ki kilo vercem diye daha 1 hafta olmadı diyete başlayalı hemen bana gelmeyen pantolonalrımdan birini deneyip u bana niye olmuyo hala yaa diyorum dünSabırsızlıkta etkliyor evet adet dönemide 1-2 kil ofark ettırıyo benım karnım davul gıbı olur o zamanalr şişlikten
adet döneminde vücut su toplarmış, hemen hemen her kadında bu durum yaşanırmış, yaklaşık 3-3,5 litre su olurmuş vücutta. o dönemde tarçınlı çayı sık sık iç demişti diyetisyen, tarçın ödem söktürür ve çikolata iştahını da bastırır diye söylemişti. o dönemden çıkınca da 1,5-2 kilo birden gider diye anlatmıştı. ama ben çikolata yemeden yapamıyorum, o dönemde tatlı iştahım normalden daha fazla oluyor(
naneli şekerim nereye kaçtın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?