61 den 47 ye yoLcuLuk basLasın :)

günaydın kızlar, nasılsınız diyete devam mı, benim haftasonu karmaşık bi hal aldı ( kaçamaklar çok fazlaydı

Günaydın Güzellikler
Kaçamak olur o kadar nanelişekerim bişeycikler olmaz inş :131:

Haftasonunda da diyete devm dimi . Ben çok az yedim yine dikkat ettim vermişimdir inşallah 1-2 kilo

Bu cuma tartılmayı düşünüyorum

Siz ne yaptınız bakayım nasıl gidiyor

sabah tartıldım aç karna, bi kilo vermiş görünüyorum, ama kaçamaklar olmasaydı iki kiloyu bulurdu aman ya niye görünce dayanamıyoruz ki

Bu arada sabah ceviz büyüklüğünde 1 top tuzsuz lor 1 domates 1 salatalık 2 kayısı yedim

Yanında da form çayı kirazlı :) Midem küçüldü ama hissedebiliyorum

günaydın kızlar nasılsınız keyıfler nasıl :)

benimde hafta sonu karısıktı ama olabıldıgınce az yedım bende bugun tartılıcam bakalım kac cıkıcam :)

bu sabahta bır dılım ekmek ve bıraz peynır yedım

Ne kadar 1 kilo vermişsin güzel ohh ohh devam diyete son sürat Dayanamıyoruz napalım ben kendım ışahsen zor tutuyorum Ama sabretmeliyiz kızlar devam

:) Ya öyle çok sabırsızlanıyorum ki kilo vercem diye daha 1 hafta olmadı diyete başlayalı hemen bana gelmeyen pantolonalrımdan birini deneyip u bana niye olmuyo hala yaa diyorum dün Sabırsızlıkta etkliyor evet adet dönemide 1-2 kil ofark ettırıyo benım karnım davul gıbı olur o zamanalr şişlikten

Sabret bıraz canım yavas verelım bıdaha almayalım aynen yaa benım ellerım bıle top top oluyo :)

adet döneminde vücut su toplarmış, hemen hemen her kadında bu durum yaşanırmış, yaklaşık 3-3,5 litre su olurmuş vücutta. o dönemde tarçınlı çayı sık sık iç demişti diyetisyen, tarçın ödem söktürür ve çikolata iştahını da bastırır diye söylemişti. o dönemden çıkınca da 1,5-2 kilo birden gider diye anlatmıştı. ama ben çikolata yemeden yapamıyorum, o dönemde tatlı iştahım normalden daha fazla oluyor (

benımde oyle normalden daha cok yıyesım gelıyokı yıne cıkolata yedım dayanamadım

Tarçınlı çay iştah açıyor diye içmiyorum tatlım ben ya . Demekki bu konuda faydalıymış . Bir sonraki ay içerim o halde napalım o dönemde idare edicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…