- Konu Sahibi Ciddiqibiyim
-
akşamları arkadaşımla yürüyüşe çıkıoduk onunda kisti patlamış bide kum döküyomuş derken artık yürüyüşe çıkamıyorum oturduğumuz yerdede tek başına çıkıp yürüncek gibi bi alan yok evdede tembelliğim üstümde sanırım ama yine başlamam lazım tam veriyorum derken bırakmak olmuyo
ya spor dedınızde bendemı yazılsam ne yapsam aksamları gıderım dıye düşünüyorum gecen yıl gıdıyodum gayet te formdaydım ama buyıl bıraktım kızlarYa birde beni spordan caydıran etken ramazanın gelıyor olması .Ramazan gelınce aksamları gıdemıycem sıkılıcam o yüzden evde kendı basımıza platese egzersıze devamm
gerçekten doğru topikteyim çok motive oldum hepinize çok teşekkürler kızlar
önemli değil canım benim aksam spora devammm :):)
3 tane ızgara köfte, 4 kaşık bulgur pilavı, 5-6 kaşık yoğurt yedim öğlen. ama sonrasında dayanamadım kardeşimle nişanlısının yanına gittim onlarla birlikte dondurma yedim
siz ne yediniz öğlen
afıyet olsun canım bende oglen marul ve salatalık dogradım yogurtladım onu o sekılde yedım :)
sana da afiyet olsun canım, senin bayağı diyete uygun bi yemek olmuş
ara öğün yapıyormusun peki ?
3 tane ızgara köfte, 4 kaşık bulgur pilavı, 5-6 kaşık yoğurt yedim öğlen. ama sonrasında dayanamadım kardeşimle nişanlısının yanına gittim onlarla birlikte dondurma yedim
siz ne yediniz öğlen
:)4 kaşık bulgur pilavı yarım kase yogurt ve tavuk yedım kızlar :) Yemek sonrası 2-3 dılımde karpuz su ana kadarda 1 bisküvi 2 kayısı yedim ama sankı bıraz daha öğün bekliyo benim midecikk
Nanelişekerim canım dondurmada cekti bak şimdi sen söyledin
merhaba kızlr birçok diyt grubuna baktım en uygun burası olduğuna karar verdim buraya ısındım:) sizlerle kilo vermeye karar verdim 1.63 boyum ve 58.5 kilom var karbonhidrat diyetine başladım ve squats yapmaya başladım fazla 5 kilom var yani verebilirz inşallah hepimiz fazlalıklarımızı
merhaba kızlr birçok diyt grubuna baktım en uygun burası olduğuna karar verdim buraya ısındım:) sizlerle kilo vermeye karar verdim 1.63 boyum ve 58.5 kilom var karbonhidrat diyetine başladım ve squats yapmaya başladım fazla 5 kilom var yani verebilirz inşallah hepimiz fazlalıklarımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?