61 den 47 ye yoLcuLuk basLasın :)

akşamları arkadaşımla yürüyüşe çıkıoduk onunda kisti patlamış bide kum döküyomuş derken artık yürüyüşe çıkamıyorum oturduğumuz yerdede tek başına çıkıp yürüncek gibi bi alan yok evdede tembelliğim üstümde sanırım ama yine başlamam lazım tam veriyorum derken bırakmak olmuyo

ya spor dedınızde bendemı yazılsam ne yapsam aksamları gıderım dıye düşünüyorum gecen yıl gıdıyodum gayet te formdaydım ama buyıl bıraktım kızlar Ya birde beni spordan caydıran etken ramazanın gelıyor olması .Ramazan gelınce aksamları gıdemıycem sıkılıcam o yüzden evde kendı basımıza platese egzersıze devamm

sakın bırakma zor verılıyoruz zaten okadar yemıyoruz ıcmıyoruz ezıyetıne degsın on bes dakıka hareket yapsan o bıle faydalı

ben bıara apartamın etrafında turluyodum herkes delı dıyodur belkı ama saglıgımdan onemlı degıl

bende ramazanda gıdemıcem ama evde en az uc gun yaparım dıyorum kendı kendıme yapabılırsem tabıkı ama ramazan bıtınce yıne baslıcam spora :) ben spor yaparken daha fazla kılo verdım hemde daha dınc oluyorum

3 tane ızgara köfte, 4 kaşık bulgur pilavı, 5-6 kaşık yoğurt yedim öğlen. ama sonrasında dayanamadım kardeşimle nişanlısının yanına gittim onlarla birlikte dondurma yedim
siz ne yediniz öğlen

Son düzenleme:

afıyet olsun canım bende oglen marul ve salatalık dogradım yogurtladım onu o sekılde yedım :)

:) 4 kaşık bulgur pilavı yarım kase yogurt ve tavuk yedım kızlar :) Yemek sonrası 2-3 dılımde karpuz su ana kadarda 1 bisküvi 2 kayısı yedim ama sankı bıraz daha öğün bekliyo benim midecikk

Nanelişekerim canım dondurmada cekti bak şimdi sen söyledin

afıyet olsun canım :) benım mıdede alıstı resmen saatını bılıyo araogunlerın bende sımdı seftalı yıcem :)

anen benımde aklımda dondurma aksam yesemmı dıyom ama vazgecıyorum sonrada :)

merhaba kızlr birçok diyt grubuna baktım en uygun burası olduğuna karar verdim buraya ısındım:) sizlerle kilo vermeye karar verdim 1.63 boyum ve 58.5 kilom var karbonhidrat diyetine başladım ve squats yapmaya başladım fazla 5 kilom var yani verebilirz inşallah hepimiz fazlalıklarımızı

Hoş geldın cimcime :) Veririz elbet kılolarımızı Hemen hemen aynı ölçülerdeyiz sanırım

hoşgeldin canım aramıza :) karbondhıdrat dıyetı nasıl oluyo , veririz veririz

hoşbuldum kızlar birbirimize destekle daha kolay veririz inşallah diyet deneyimlerinden öğrenden yine kk dan tabiki:) yediğimiz herşeyin karbonhidrat değerini sayıyoruz kalori sayar gibi 50 puanı aşmazsak kilo verdiriyor güzel daha önce vermiştim

kızlar ben dayanamadım kek yedim çayla birlikte. aslında sade sodamı içtim, 2-3 tane de kuru kayısı yedim, ara öğün faslı bitmişti. ama arkadaşın biri küçük keklerden almış işyerine bi kutu getirdi, görünce dayanamadım
her gördüğümden yiyorum, bu gidişle zor zayıflarım ben

Nanelim şekerim neden öyle dıyosun aaaaa Senin menopoz halinde hiç çekilmezmiş anacım ne bu böyle kızıyorum bak

Birşeycik olmaz akşam yemegınde dıkkat edersın hem sabretmek lazım bırden ac kalarakta kılo veremeyız kı yavas yavas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…