61 den 47 ye yoLcuLuk basLasın :)

ben maydonoza bayılırım sevdım bunu :) ama yşil çay içemiyorum tadı çok kötuu yaa

bende spordan sonra süt içiyorum ekmek yemıyorum yada yersem gunde ıkıyı geçmiyor.birde akşamları meyva emıorum gün içinde yiyirum glikoza ceviriyomus vucut aksam yenen meyvaları nekadar dogru bılemıyorum

meraba canım, direk konuya diyet listeyle giriş yaptım, ismim sema, 60 kiloya düşmüştüm, ancak tekrar tedavi için gidince ara verdim diyete, 4 kilo aldım, şimdi almış olduğum kiloları vermek, tekrar 60 hatta mümkünse 58 olmak istiyorum, yola bende bu topikle devam etsem, beni de aranıza alırmısınız

kızlarr ben temızlıge devam edıyorumm sıze katılamıyorum k.bakmayın sız sohbet edın ben ıslerım bıtınce okurum hepsınııı :)) bu arada yenı gelen arkadaslar hosgeldınız.. sız konusun kaynasın ben sonra konuya dahıl olurum :)

bende ceren canım alırız tabıkı hoşgeldin:) iaşalah bu topic hem hareketli hemde incecek kızlarla dolar :)

çok memnun oldum tanıştığımıza
ben kamuda çalışıyorum arkadaşlar, saat30 da çıkıyorum, eve varıp yemek-bulaşık işlerini ancak yetiştiriyorum, spor için vaktim olmuyor çok fazla, suyu da sabah evden çıkmadan birde akşam eve gidince bol içmeye gayret ediyorum, yoksa gün içerisinde yoğunluktan içemiyorum, malum içtikçe wc'ye gitmek gerekiyor, yoğunluktan yerimden ayrılamıyorum

bende çok memnun oldum :) hangi şehirdesin bende bi ara çok memur olmak istemiştim ama olamadım :) haklısın evli olunca oyle oluyo insan vakit bulamaz spora ama kucuk egzersızler yapabılırsın yatmadan once mesala mekık cekebilirsin

inşaallah olursunuz, Allah gönlünüze göre versin, nasibinde ne varsa o oluyor, siz evlimisiniz?
kütahyadayım ben, siz neredesiniz?

inşaallah olursunuz, Allah gönlünüze göre versin, nasibinde ne varsa o oluyor, siz evlimisiniz?
kütahyadayım ben, siz neredesiniz?

Yok artık bıraktım olmayınca , aaa ben kütahyada okudum dört sene şuanda istanbuldayım :) evli değilim canım ama ablamdan biliyorum işten gelince hiç vakti olmuyo

kızlar hepiniz hoş geldiniz bende gülnur fanatik cimbomluyum oyüzden cimbomlukız:) ben kocaeliden vermek istediğim kilo sayısı 4=) maydonuzu kaynatıp içen çok duydum ama denemedim açıkçası elma sirkesi içtiğimde mide yanmasından ölüo gibi oldum yıkarlar diye baştan doktorada gidemedim oyüzden hiç düşünmedim ama maydonuz tek yiyebilirim bunu denicem :)

gülnur hanım merabalar, ben sema, memnun oldum tanıştığımıza, nasılsınız?
ben diyetisyen kontorlünde zayıflamıştım, geri kilo aldım, şimdilik almış olduğum 4 kiloyu vermek istiyorum. inş verebilirim, burada birbirimize destek olarak devam ederiz inş
diyetisyene gitmiştim, maydonozu tavsiye etti, sabahları aç karna bir miktar yiyerek üzerine de iki bardak su için, bu tokluk hissi verecek, hem ödemi söktürecek hem de metobolizmanızı çalıştıracak demişti

merhaba bende tanıştığımıza memenun oldum şuan işyerinde en sevmediğim bi tüik formu var onu dolduruyom çok sıkıcı :) siz nasılsınız? ben maydonuzu severim suyuda en az günde 3 litre içerim benim için kolay bişe olucaak denicem mutlaka inş. veririz birlikte kurtuluruz kilolardan:)

maydonozu yarın denıyorum normaldede zaten çok severım :)sırkeyı bı ara bende denemdım de cıkarmamak ıcın zor tutuum kendımı :/

maydonozu yarın denıyorum normaldede zaten çok severım :)sırkeyı bı ara bende denemdım de cıkarmamak ıcın zor tutuum kendımı :/

sirke gerçekten herkese iyi gelmio ben o gün bide midem yanmasına rağmen asitli kola içtim yoğurt istifra falan anca geldm kendime ama maydanoz sağlıklı bitki bi zararı olmaz

Tanıştığıma memnun oldum kızlar :) bende istanbuldayım 20 yaşındayım öğrenciyim daha bende 10 kilo versem süper olur eylülün 16sında okulum açılacak ve incecik olmak istiyorum :)
Elma sirkesini ara ara bırakarak iki ay kadar kullandım yarari bağırsaklarımı calistirdi ama zayıflamamı sağlamadi ama diyette değilim baya kekler cikolatalar yurutuyordum :)

elma sirkesini bal karıştırıp içende varmış sen nasıl içtin :) benim vermek istediğim kilo sayısı 4 ama 6 verirsem daha iyi tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…