61 den 47 ye yoLcuLuk basLasın :)

ben dün akşam 1 kase çorbayla 2 kaşık patlıcan yemeği biraz salata yedim 600 ip atladım 50 squat hareketi yaptım bu sabah 1 ince dilim ekmek 1 tane haşlama yumurta 300 ip atladım 20 squat hareketi :)

Günaydın herkese :)

ben geçenlede internette araştırıken denk geldimde sirke lımonlu su falan işe yaramıyomus zayıflamaya . fakat sabah ıcılen su bagırsak tembellıgını onluyomus

bende dun aksam corba ve taze fasulye yemegı yedim . ayrıca 30 dakıka hızlı tempoda spor yaptım 45 tane mekık toplamda 100 adette basen calıstırma hareketi yaptım ve spordan sonrada bir bardak sutumu ıcıp aksamı kapattım :)

bu sabahta yumurta kepekli simit ve domotes yedim :)

Son düzenleme:

canım ya bak kıskandım şimdi benden fazla spor yapmışsın ben misafirlerin zulmüne geldim gece 12de gittiler oyüzden spor az oldu:)

Selam kızlar bende bu kervandayım

Kilom malesef 61

Hedefim 55-56 hadi bakalım
Günlük 50 mekik 50 bacak 50 de beli çalıştıracak egzersiz yapıyorum Şu Ender Saraç ın tavsiyelerinden

Çalışıyorum biraz zor oluyor spor kısmı ama Yediklerimden bayağı kıstım

Hoşgeldin canım aramıza :)

işalah heefimize hep beraber ulaşıcaz .)

hareketler çok fayda sağlıyo hiç bırakma cok güzel toparlıyo beli bacağı :)

maşallah canım iyi içmissin suyu :)

kendim olsam yapammda spor salonunda yaptırıyolar sporu :)

benim oturduğum yerde spor salonu yok canım otobüsle yarım saat gidebilceğim yerde var oda iş çıkışı zor olur diye hiç yazılmadım spora ama evde yapıcam inş. :)

hoşgeldin aramıza :) bende 62 yle başladım biraz yediklerime dikkat biraz sporla şuan 59 kiloyum inş.birlikte vericez:)

Hoş gördümmm Kızlar İnşallahh yaaa

Peki bu yüzden gitme olayını nasıl haleldicem bilmiyorum bu kiloyla yüzüm daha güzelleşti ama şimdi verince eriycek

benim oturduğum yerde spor salonu yok canım otobüsle yarım saat gidebilceğim yerde var oda iş çıkışı zor olur diye hiç yazılmadım spora ama evde yapıcam inş. :)

ben evde yapamam ama sen yaparasın azimlisin benimde onbeş dakika suruyo minibüsle gidiyorum ama yarım saat sürüyo o yuzden zorlamıyo :)

Son düzenleme:
ben evde yapamam ama sen yaparasın azimlisin benimde onbeş dakika suruyo minibüsle gidiyorum ama yarım saat sürüyo o yuzden zorlamıyo :)

aynen cnm bu ara içimde çok azim var yeni bi imaj istiyorum heralde onunla alakası var almam gereken bir intikam varda:)

işalahh bır ayda tıg gibi olucaz :) neyin intikamı bu özel değilse tabi :)

2 senelik sevgilim sen çok iyisin temiz kalplisin ben seni haketmiyorum dedi biranda sonra ben öyle düşünme ben senle mutluyum diyince sorun kalktı aradan 1 hafta geçmeden ansızın bana msj atmayı kesti hayatımdan öylece çıktı osa ben temmuz ayında babama söylemeyi söz nişan takmayı planlıyodum ve hala daha çok seviyorum

bu erkeklerın hepsı aynı yaa ama Allahından bulur o ettiğ yanına kalmaz sen rahat tut içini , elbet onunda başına aynısı gelir anlar ozaman seni , keşke herşey bizim planladığımız gibi olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…