- 8 Ekim 2012
- 3.399
- 6.490
- 358
- 37
- Konu Sahibi Ciddiqibiyim
-
Günaydın herkese :)
ben geçenlede internette araştırıken denk geldimde sirke lımonlu su falan işe yaramıyomus zayıflamaya . fakat sabah ıcılen su bagırsak tembellıgını onluyomus
bende dun aksam corba ve taze fasulye yemegı yedim . ayrıca 30 dakıka hızlı tempoda spor yaptım 45 tane mekık toplamda 100 adette basen calıstırma hareketi yaptım ve spordan sonrada bir bardak sutumu ıcıp aksamı kapattım :)
bu sabahta yumurta kepekli simit ve domotes yedim :)
hee bırde gün içinde de yaklaşık 2 litre su içtim :)
ama suda senden fazlayım 3 litreyi geçti :)
Selam kızlar bende bu kervandayım
Kilom malesef 61
Hedefim 55-56 hadi bakalım
Günlük 50 mekik 50 bacak 50 de beli çalıştıracak egzersiz yapıyorum Şu Ender Saraç ın tavsiyelerinden
Çalışıyorum biraz zor oluyor spor kısmı amaYediklerimden bayağı kıstım
maşallah canım iyi içmissin suyu :)
kendim olsam yapammda spor salonunda yaptırıyolar sporu :)
Selam kızlar bende bu kervandayım
Kilom malesef 61
Hedefim 55-56 hadi bakalım
Günlük 50 mekik 50 bacak 50 de beli çalıştıracak egzersiz yapıyorum Şu Ender Saraç ın tavsiyelerinden
Çalışıyorum biraz zor oluyor spor kısmı amaYediklerimden bayağı kıstım
benim oturduğum yerde spor salonu yok canım otobüsle yarım saat gidebilceğim yerde var oda iş çıkışı zor olur diye hiç yazılmadım sporaama evde yapıcam inş. :)
Hoş gördümmm Kızlarİnşallahh yaaa
Peki bu yüzden gitme olayını nasıl haleldicem bilmiyorum bu kiloyla yüzüm daha güzelleşti ama şimdi verince eriycek
ben evde yapamam ama sen yaparasın azimlisin benimde onbeş dakika suruyo minibüsle gidiyorum ama yarım saat sürüyo o yuzden zorlamıyo :)
Hoş gördümmm Kızlarİnşallahh yaaa
Peki bu yüzden gitme olayını nasıl haleldicem bilmiyorum bu kiloyla yüzüm daha güzelleşti ama şimdi verince eriycek
aynen cnm bu ara içimde çok azim var yeni bi imaj istiyorum heralde onunla alakası var almam gereken bir intikam varda:)
vuuuuu intikam kokusu alıyorummm :)azmin elinden hiç birşey kurtulmazzz:)
aynen cnm sırf intikam için bu azim karşılığında hem intikam alınıcak hem ben güzeleşicm 1 taşta 2 kuş:)
işalahh bır ayda tıg gibi olucaz :) neyin intikamı bu özel değilse tabi :)
2 senelik sevgilim sen çok iyisin temiz kalplisin ben seni haketmiyorum dedi biranda sonra ben öyle düşünme ben senle mutluyum diyince sorun kalktı aradan 1 hafta geçmeden ansızın bana msj atmayı kesti hayatımdan öylece çıktı osa ben temmuz ayında babama söylemeyi söz nişan takmayı planlıyodum ve hala daha çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?