• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

61 den 47 ye yoLcuLuk basLasın :)

bende nihayet bugün oruçluyum ilk 3 gün adettim tutamadım kendimi çok suçlu hissettim :52:

sahurda domates salatalık pynir ekmek falan yedim akşam ekmeği az tutup salata yemek çorba düşünüyorum ve bolca su bu sabah tartılmayı unuttum hep 57 sinirim bozuluyo die çıkmadım açıkçası :1: spor pek zannetmiyorum ama bakcaz artık bikaç kilo daha vermek lazım :8: mlkyy için çifte bayrama koşuyoruz :49:

Günaydın tatlılar :52: ( ay tatl ıdeyınce canım tatlı cekti :44: )

Nasılsınız bakıym . Ben iyiyim şükür 4 gündür sektırmeden nıyetlı haldeyım . Açlık hissi yok neysekı yoksa bayılırdım kesın :10:

Ya bende dun ıftardan once tartıldım 59 ,50 geldım . :45: anacım ne bu ya gıtmıyo çakıldım kaldım 59 -60 da
:19: . Sahurda falana z yıyorum ıftardada öyle. Kılo göbek yapıcı besınlerı yemıyorum.:52: Aradada takatim olursa aksam yatmadan evvel ıpatlama hereketı yapıyorum 100 tane ve 15-20 tanede sag sol hareketı:8:İşe yarasın artık ya .

Cimbomlu evet inşallah çift bayram olsun.:12:
Hergün tartıya cıkma cnm cok yanlıs psıkoloojık olarak etkıler kılo veremezsın bak cnm :13:

Günaydın tatlılar :52: ( ay tatl ıdeyınce canım tatlı cekti :44: )

Nasılsınız bakıym . Ben iyiyim şükür 4 gündür sektırmeden nıyetlı haldeyım . Açlık hissi yok neysekı yoksa bayılırdım kesın :10:

Ya bende dun ıftardan once tartıldım 59 ,50 geldım . :45: anacım ne bu ya gıtmıyo çakıldım kaldım 59 -60 da
:19: . Sahurda falana z yıyorum ıftardada öyle. Kılo göbek yapıcı besınlerı yemıyorum.:52: Aradada takatim olursa aksam yatmadan evvel ıpatlama hereketı yapıyorum 100 tane ve 15-20 tanede sag sol hareketı:8:İşe yarasın artık ya .

Cimbomlu evet inşallah çift bayram olsun.:12:
Hergün tartıya cıkma cnm cok yanlıs psıkoloojık olarak etkıler kılo veremezsın bak cnm :13:

günaydın canım iftarda minik bi tatlıyla geçer belki istek :52:

sen 59 da bende 57de çakılı kaldık sanırım maşşallah spor azmin devam edio bendede olur inş. :8:

günaydın canım iftarda minik bi tatlıyla geçer belki istek :52:

sen 59 da bende 57de çakılı kaldık sanırım maşşallah spor azmin devam edio bendede olur inş. :8:

Bebeğim devam edıyorda hergun degıl ama :32:

Çünkü orucluyuz aksamları cogu kez halsız olabılıyorum e tabı halıyle vucudu dahada yormamayı tercıh edıyorum spor yapmıyorum.

Hayırlısıyla bitsin şu reemeeezaannn :52:

Bebeğim devam edıyorda hergun degıl ama :32:

Çünkü orucluyuz aksamları cogu kez halsız olabılıyorum e tabı halıyle vucudu dahada yormamayı tercıh edıyorum spor yapmıyorum.

Hayırlısıyla bitsin şu reemeeezaannn :52:

aynen öyle tabi kilo vercez diye sağlıktan olmayada gerek yok tabi :52:

ceren nerdesin güvenlik duvarını aramıza kurdular sanki :52:

hıc sorma canım yaa yenı kaldırdılar guvenlık duvarını artık burdayım :):)

bende 4 gündür orucluyum aclık susuzluk yok ama halsızlık cok oluyo maalesef olsun artık Allah kabul etsınde :):)

ben sahurda cok yememeye calısıyorum ama ramazanda dıkkat edemıyorum kızlar alırsamda ramazandan sonra sıkı dıyetle verırım sanırım :) sporda yapamıyorum :(

bu gunlerde aslında bırraz bole gozlerımden kalpler cıkıyo oyuzdende pek dıyetı onemseyemıyorum :52: :52:

hıc sorma canım yaa yenı kaldırdılar guvenlık duvarını artık burdayım :):)

bende 4 gündür orucluyum aclık susuzluk yok ama halsızlık cok oluyo maalesef olsun artık Allah kabul etsınde :):)

ben sahurda cok yememeye calısıyorum ama ramazanda dıkkat edemıyorum kızlar alırsamda ramazandan sonra sıkı dıyetle verırım sanırım :) sporda yapamıyorum :(

bu gunlerde aslında bırraz bole gozlerımden kalpler cıkıyo oyuzdende pek dıyetı onemseyemıyorum :52: :52:

ohh çok şükür kurtulduk duvardan :8:

canım ben daha oruçla bugün tanıştım 3 gün tutamadım :1:

tutamadığım günleri anlatmıcam bide sizin günahınıza girmiyim :1:

bende tam anlamıyla diyeti yaşamıcamda kilo almakta istemiyorum :52: :52:

ohh çok şükür kurtulduk duvardan :8:

canım ben daha oruçla bugün tanıştım 3 gün tutamadım :1:

tutamadığım günleri anlatmıcam bide sizin günahınıza girmiyim :1:

bende tam anlamıyla diyeti yaşamıcamda kilo almakta istemiyorum :52: :52:

bende canım ya kılo almamak hedefı :52:

benımde sonlarına dogru adetım gelıcek ozaman tutamıcam :):)

Cerennnn aşk var belliii :16::16: Hayırlı olsun diyelik şimdiden

Aman dikkat et yedıklerıne aşk vaR diye ucunu kacırayım deme kötü oluyor sonu :):52:

nasip kısmet bu arada sen kaç yaşındaydın :52: sen bulma aşamasında mlkky nişan aşamasında nanelişeker evli evde kalmıyorum dimi kızlar :1::1:

hayır tatlım senın yasın kucuk daha bana göre :1: ben 25 yasındayım tatlım :52:

evet canım yaa nasıbın nerden ne zaman gelıcegı bellı olmaz çöp çatan catınca oluyo valla :52:

Back
X