kızlar sağolun motive ediyorsunuz beni

benim regl çok düzensiz tarihi bile unuttum ya, ama 20lerdi sanırım yine. yaklaştım o döneme zaten sinirlerim bozuluyor vs sanırım regl aşamasındayım offf :18: ölçülerim aynı ya da ayarım santim gibi farketti bu hafta bilmiyorum ki. ama tartıda az çıkabiliyorum duruma göre. anlamadım. ben regl döneminde çok şişen biriyim ama tarihi bilmediğim tam olarak regl mi emin değilim.
bugün hiiiç uyumadım sabahladım kahretsin :18: ama düzene koymam lazım tüm öğünleri yemek için. son 1 hafta çok kaçamak yaptım diye son 2 gündür tek öğün beslendim resmen. dengelesin diye. bir de zaten geç kalktım öyle geçiştiririm sandım. dün , sırf bi tost yedim(kepekli ekmekle lıght peynir + 4 5 fındık falan) gece çay içtim falan. ondan önceki gün de tavuk sote ayran. ve gece olunca feci acıktım tabi of of felaketti. düzenli öğün yapmam lazım aç kalarak olmaz. ama çok kasıyorum, ay yağlı mı, ay çok mu kalorili olur, ay ne yesem ki derken aç kalıyorum ya.
bugün hiç uyumadım dediğim gibi, 7de duş alıp kahvaltı edeyim dedim adam gibi.
1 yumurta ile peynirli omlet yaptım. 1 kızarmış çavdar ekmeği, 4 5 zeytin ve çay.
öğlen için mantarlı sote yapmayı düşünüyorum. akşam da sebze.
et neyse de ama sebze yemeklerini yağsız yapınca yiyemiyorum ki ben, aç kalıyorum. 1 2 yemek kaşığı zeytinyağı koyucam valla,
bir sporcu arkadaşla konuştum, yağdan korkacağına şekerden kork dedi, yağ o kadar kötü değilmiş (tabi yağlı iskenderden bahsetmiyoruz

) yani yağı tamamen kesmemek lazımmış. ama şeker direkt yağa çevriliyormuş galiba tam hatırlayamadım yanlış olmasın. mesela fındıktaki yağ kaliteli yağmış, hemen enerjiye dönermiş falan. hiç yemezsek zaten kas kaybı olurmuş. ha bir de makarna yerine pilav daha iyi dedi. doğada direkt olan şeyleri yiyebilirsin dedi. makarna insan eliyle işlenmiş hamurmuş mesela o anlamda.
oy kızlar inşallah istediğim şekle gelirim şu bel 69lu bir şeyi görsün artık
4 ağustos doğum günüm, o zamana kadar ödün vermeden devam. o gün tek öğün ödül yaparım artık o kadarcık olsun

öptüm sizi