62den 50lere :)

1gypsy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2011
1.017
15
118
en fazla 52 kilolara çıkardım bundan 2 yıl kadar önce. sonra ne olduğunu bile anlamadan bi bakmışım 62 oldum. boyum 160. belki aşırı kilolu olmasam da kendimi çok şişkin ve ağır hissediyorum, oturduğum yerden kalkamıyor gibiyim. yürüyüşüm bile ağır ağır olmaya başlamıştı. buna bi son vermek ve yeniden hafifleyip kendimi daha iyi hissetmek için yediğime içtiğime dikkat etmeye karar verdim biraz. 20 haziranda aldım bu kararı. sabahları sadece sütle special-k yiyorum yanında da yeşil çay. öğlen activia ( fakat 3 gündür bi işe yaramış değil çok şaşkınım), lipton form çaylardan içiyorum günde 1 kere. akşamları da o gün yemekte ne varsa onu yiyorum ama ekmek yemiyorum. 2 litreye yakın su içmeye başladım. ama annemin gazıyla bugün şişene kadar çiğ köfte yedim yarın da pikniğe gitcem :43: annem de öyle bir gaz verdiki gündüz yiyon bişey olmaz diye, dayanamadım. böyle kızlar bakalım düşebilcekmiyim yeniden 50lere.. ha bi de jillian micheals ın 30 days egzersizine başladım bugün 3. günüm bakalım. akşamları da 3km kadar hızlı hızlı yürüyorum.
yanlış gördüğünüz bişey varsa yaptıklarmda yorumlarınızı bekliyorum. desteklerinizi de bekliyorum inş. zayıflarız hep beraber :1:.

en fazla 52 kilolara çıkardım bundan 2 yıl kadar önce. sonra ne olduğunu bile anlamadan bi bakmışım 62 oldum. boyum 160. belki aşırı kilolu olmasam da kendimi çok şişkin ve ağır hissediyorum, oturduğum yerden kalkamıyor gibiyim. yürüyüşüm bile ağır ağır olmaya başlamıştı. buna bi son vermek ve yeniden hafifleyip kendimi daha iyi hissetmek için yediğime içtiğime dikkat etmeye karar verdim biraz. 20 haziranda aldım bu kararı. sabahları sadece sütle special-k yiyorum yanında da yeşil çay. öğlen activia ( fakat 3 gündür bi işe yaramış değil çok şaşkınım), lipton form çaylardan içiyorum günde 1 kere. akşamları da o gün yemekte ne varsa onu yiyorum ama ekmek yemiyorum. 2 litreye yakın su içmeye başladım. ama annemin gazıyla bugün şişene kadar çiğ köfte yedim yarın da pikniğe gitcem :43: annem de öyle bir gaz verdiki gündüz yiyon bişey olmaz diye, dayanamadım. böyle kızlar bakalım düşebilcekmiyim yeniden 50lere.. ha bi de jillian micheals ın 30 days egzersizine başladım bugün 3. günüm bakalım. akşamları da 3km kadar hızlı hızlı yürüyorum.
yanlış gördüğünüz bişey varsa yaptıklarmda yorumlarınızı bekliyorum. desteklerinizi de bekliyorum inş. zayıflarız hep beraber :1:.

Canım merhaba.. Öncelikle şunu söyleyeyim siteye yeni üye oldum ve ilk karşılaştığım konulardan biri sen oldun.. Tamda bu konular üzerine destek olmak için üye olmuştum aslında. Öncelikle Special k yerine her sabah Nestle Nesfit yemeni öneririm.. Ben ikisinide denedim ve Nesfit en iyisi.. Tabiki kesinlikle light süt olucak. Her sabah kahvaltısında aksatmadan bunu yersen diğer öğünlerde normal bile beslensen bir süre sonra farkı göreceksin eminim :34: ve de en büyük tavsiyem her öğünden önce 2 3 adet kuru kayısı yiyip üstüne koca bir bardak su içmen olucak, bu bağırsaklarının çalışmasını sağlıcak ve yediklerini daha kolay öğütüceksin :) kilo verememnin en büyük nedenlerinden biride bu olabilir bence,bir çok insanda bu sorun var çünkü...

Canım merhaba.. Öncelikle şunu söyleyeyim siteye yeni üye oldum ve ilk karşılaştığım konulardan biri sen oldun.. Tamda bu konular üzerine destek olmak için üye olmuştum aslında. Öncelikle Special k yerine her sabah Nestle Nesfit yemeni öneririm.. Ben ikisinide denedim ve Nesfit en iyisi.. Tabiki kesinlikle light süt olucak. Her sabah kahvaltısında aksatmadan bunu yersen diğer öğünlerde normal bile beslensen bir süre sonra farkı göreceksin eminim :34: ve de en büyük tavsiyem her öğünden önce 2 3 adet kuru kayısı yiyip üstüne koca bir bardak su içmen olucak, bu bağırsaklarının çalışmasını sağlıcak ve yediklerini daha kolay öğütüceksin :) kilo verememnin en büyük nedenlerinden biride bu olabilir bence,bir çok insanda bu sorun var çünkü...

Canım ekledim seni sanırım kilo vermişsin ve o açıdan yardım edeceksin bende yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum fakat kalabalık bi aileyiz misafir eksik olmaz o açıdan diyete pek uyamiorum bi 10kilo verip 55 kilo olmaliym istek var gayret yok
kuru kayısıyi deneyeceqm yarın ogun öncesi yiyecegim

bu bittikten sonra nesfite geceyim öyleyse. önerin için çok teşekkür ederim. kendimi tutamıyorum 3 gündür her gün tartılıyorum ama tek gram bile eksilme yok. çok canım sıkılıyor bu duruma nerde yanlış yaptım bi anlasam

bu bittikten sonra nesfite geceyim öyleyse. önerin için çok teşekkür ederim. kendimi tutamıyorum 3 gündür her gün tartılıyorum ama tek gram bile eksilme yok. çok canım sıkılıyor bu duruma nerde yanlış yaptım bi anlasam

Hemen belli olmaz canım çok sık tartilip moralini bozma hafta da 1 gün belirle o gün tartil daha iyi olur hem farklar belli olur bende iki haftadır 65 deyim eskiden sabah aç ile akşam tok arasında 1.5kilo ya yakn olurdu şimdi 700gram felan oluyor

Canım bende bir yerde okumuştum bunu bir bayan jilliansı yapmış ve hiç kilo verememiş jillian kilo verdikten sonra sıkılasma amacıyla yapilmaliymis

Canım ekledim seni sanırım kilo vermişsin ve o açıdan yardım edeceksin bende yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum fakat kalabalık bi aileyiz misafir eksik olmaz o açıdan diyete pek uyamiorum bi 10kilo verip 55 kilo olmaliym istek var gayret yok
kuru kayısıyi deneyeceqm yarın ogun öncesi yiyecegim

Rica ederim canım. Evet diyet yaptım ama aslında kilo vermek amaçlı değildi bi rahatsızığım yüzünden yediklerime dikkat etmem gerekiyordu.. Roactann biliyosundur.. Kolestirolümü tavan yaptı,e yediklerime dikket etmeyince defalarca hastanelik oldum. Daha sonra daha dikkatli beslenmeye karar verdim o zaman 60 kiloydum boyumda 175 o nedenle kilolu gözükmüyordum sonra birden 50 kiloya düştüm ve şuan 48 kiloyum..evet biraz fazla ama istesemde kilo alamıyorum artık.. Çünkü beslenme şeklimi yaşam tarzım yaptım zamanla alışıyor insan arada bir ufak kaçamaklar oluyor ama :) oda etki etmiyor bir zaman sonra.. Öncelikle fastfood kesinlikle hem vucuda hemde cilde zarar.. Yüzüm mahfolmuştu beslenme şeklimi düzeltince yüzümde düzeldi vucudumda.. En büyük tavsiyem fastfood ve abur cuburdan ne olursa olsun uzak dur canın çok tatlı isteyince kuruyemiş tarzı şeyler ye kan şekerini hemen düzene sokuyor ve o tatlı istegini bastırıyor.. Mesela ben kuru incir yiyorum içine ceviz fln güzel oluyor o zaman çikolata aramıyorsun hiç.. Bide pilav ve makarnayıda çıkart hayatından bence canım yada ben mesela makarnayı aşırı seviyorum o nedenle haftada 1 makarna izni verdim kendime sende öyle ödül koy bence :) onun dışında tahıllı ve lifli ürünler vucuttaki yağ oranını düşürüyor buğdayalı, pirinçli, mısırlı, yulaflı şeyler yemeye çalış örneğin; pilav yerine bulgur pilavı ye ekmeğini tam tahıllı ye..

Rica ederim canım. Evet diyet yaptım ama aslında kilo vermek amaçlı değildi bi rahatsızığım yüzünden yediklerime dikkat etmem gerekiyordu.. Roactann biliyosundur.. Kolestirolümü tavan yaptı,e yediklerime dikket etmeyince defalarca hastanelik oldum. Daha sonra daha dikkatli beslenmeye karar verdim o zaman 60 kiloydum boyumda 175 o nedenle kilolu gözükmüyordum sonra birden 50 kiloya düştüm ve şuan 48 kiloyum..evet biraz fazla ama istesemde kilo alamıyorum artık.. Çünkü beslenme şeklimi yaşam tarzım yaptım zamanla alışıyor insan arada bir ufak kaçamaklar oluyor ama :) oda etki etmiyor bir zaman sonra.. Öncelikle fastfood kesinlikle hem vucuda hemde cilde zarar.. Yüzüm mahfolmuştu beslenme şeklimi düzeltince yüzümde düzeldi vucudumda.. En büyük tavsiyem fastfood ve abur cuburdan ne olursa olsun uzak dur canın çok tatlı isteyince kuruyemiş tarzı şeyler ye kan şekerini hemen düzene sokuyor ve o tatlı istegini bastırıyor.. Mesela ben kuru incir yiyorum içine ceviz fln güzel oluyor o zaman çikolata aramıyorsun hiç.. Bide pilav ve makarnayıda çıkart hayatından bence canım yada ben mesela makarnayı aşırı seviyorum o nedenle haftada 1 makarna izni verdim kendime sende öyle ödül koy bence :) onun dışında tahıllı ve lifli ürünler vucuttaki yağ oranını düşürüyor buğdayalı, pirinçli, mısırlı, ygulaflı şeyler yemeye çalış örneğin; pilav yerine bulgur pilavı ye ekmeğini tam tahıllı ye..
Fastfood yemem zati abur cuburu da eskisi kadar yemiyorum arada gofret yiyorum ışte 3 kilo verdim bende 1 ay kadar zamanda pek dikkat ettim denilemez kaçamaklar hep oldu
en büyük sorunum makarna olur çünkü günlük yapılır bizim evde
okul acilmadan 55 olsam süper olur eylüle kadar zamanım var angell burda olursan günlük yazayim yediklerimi

Fastfood yemem zati abur cuburu da eskisi kadar yemiyorum arada gofret yiyorum ışte 3 kilo verdim bende 1 ay kadar zamanda pek dikkat ettim denilemez kaçamaklar hep oldu
en büyük sorunum makarna olur çünkü günlük yapılır bizim evde
okul acilmadan 55 olsam süper olur eylüle kadar zamanım var angell burda olursan günlük yazayim yediklerimi

Buradayım buradayım :) hergün konuşur birbirimizi motive ederiz hemde günlük değerlendiririz yediklerini eylüle kadar ohoooo hallederiiizz :) ben sana bi kaç videoda atıcam yarın baya etkili 3 5 dklık videolar onlarıda hergün yapınca baya kilo verdiriyor

Buradayım buradayım :) hergün konuşur birbirimizi motive ederiz hemde günlük değerlendiririz yediklerini eylüle kadar ohoooo hallederiiizz :) ben sana bi kaç videoda atıcam yarın baya etkili 3 5 dklık videolar onlarıda hergün yapınca baya kilo verdiriyor

Günaydın :)
ooo süper o zaman okul acildiginda herkes bi şok olsun :)
ben telden girdiğim için sürekli açık sayılırım bugün sınavım var o açıdan kalktım yoksa uyurdum bi bardak su içip cikiyorum gelince kahvalti ederim :))

kahvaltıda
1.5 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
karalahanayı dogradım limonlayıp yedim
kayısıyı unuttum ya 12 de yeyim artık

Günaydın :)
ooo süper o zaman okul acildiginda herkes bi şok olsun :)
ben telden girdiğim için sürekli açık sayılırım bugün sınavım var o açıdan kalktım yoksa uyurdum bi bardak su içip cikiyorum gelince kahvalti ederim :))

Canım sınavın inşallah iyi geçmiştir.. Ama kahvaltısız çıkmaa Nesfit çok pratik zateen :)

Canım sınavın inşallah iyi geçmiştir.. Ama kahvaltısız çıkmaa Nesfit çok pratik zateen :)

Maalesef kötü geçti artık seneye alirim o dersi

Süpersinnn :) domates salatalık flnda yiyebilirsin canım

Bugün evde olan bunlardı akşam alışverişte alirim artık nesfite gerek yok diye düşünüyorum canım hergün kahvalti yaparım zati yarın yuruyuse cikiyorum sabahları

Maalesef kötü geçti artık seneye alirim o dersi

Bugün evde olan bunlardı akşam alışverişte alirim artık nesfite gerek yok diye düşünüyorum canım hergün kahvalti yaparım zati yarın yuruyuse cikiyorum sabahları

Yürüyüş süper fikir.. Nesfitte ısrarımda yoğun lif kaynağı oldugu için canım..Lifli yiyecekler inanılmaz yağ yaktırıyor.. Babamın üzerinde de denedim bu nesfit formülünü 8 kilo verdi :) Şimdi erkek arkdaşımıda başlatacağım..Tabi illa nesfitte olmayabilir başka markalar yada başka lifli bir çok yiyecek var müslüler yulaflar fln ama ben en çok nesfitin tadını sevdim

Yürüyüş süper fikir.. Nesfitte ısrarımda yoğun lif kaynağı oldugu için canım..Lifli yiyecekler inanılmaz yağ yaktırıyor.. Babamın üzerinde de denedim bu nesfit formülünü 8 kilo verdi :) Şimdi erkek arkdaşımıda başlatacağım..Tabi illa nesfitte olmayabilir başka markalar yada başka lifli bir çok yiyecek var müslüler yulaflar fln ama ben en çok nesfitin tadını sevdim
Hımm deneyim o zaman canım yuruyusu akşamları yapıyordum da artık sabahları da yapayim ramazana kadar sabahları yürürüm egzersizleri at canım da yapayim şimdi

Gene bogazim boş durmuyor
4 kuru kayısı yedim şimdi de 5 tane yaprak sarması yiyorum :) 1 litre su içmişimdir yatana kadar 3u de bulur

Back
X