en fazla 52 kilolara çıkardım bundan 2 yıl kadar önce. sonra ne olduğunu bile anlamadan bi bakmışım 62 oldum. boyum 160. belki aşırı kilolu olmasam da kendimi çok şişkin ve ağır hissediyorum, oturduğum yerden kalkamıyor gibiyim. yürüyüşüm bile ağır ağır olmaya başlamıştı. buna bi son vermek ve yeniden hafifleyip kendimi daha iyi hissetmek için yediğime içtiğime dikkat etmeye karar verdim biraz. 20 haziranda aldım bu kararı. sabahları sadece sütle special-k yiyorum yanında da yeşil çay. öğlen activia ( fakat 3 gündür bi işe yaramış değil çok şaşkınım), lipton form çaylardan içiyorum günde 1 kere. akşamları da o gün yemekte ne varsa onu yiyorum ama ekmek yemiyorum. 2 litreye yakın su içmeye başladım. ama annemin gazıyla bugün şişene kadar çiğ köfte yedim yarın da pikniğe gitcem
annem de öyle bir gaz verdiki gündüz yiyon bişey olmaz diye, dayanamadım. böyle kızlar bakalım düşebilcekmiyim yeniden 50lere.. ha bi de jillian micheals ın 30 days egzersizine başladım bugün 3. günüm bakalım. akşamları da 3km kadar hızlı hızlı yürüyorum.
yanlış gördüğünüz bişey varsa yaptıklarmda yorumlarınızı bekliyorum. desteklerinizi de bekliyorum inş. zayıflarız hep beraber
.

yanlış gördüğünüz bişey varsa yaptıklarmda yorumlarınızı bekliyorum. desteklerinizi de bekliyorum inş. zayıflarız hep beraber