62den 50lere :)

bu sabah uyandığımda 58.9 geldim şükür 58leri de gördüm.
ama psikolojim iyiden iyiye bozulmaya başladı. kilo almaktan, verememekten çok korkuyorum. her yemekten sonra hatta su bile içsem veya tuvaletten sonra mutlaka tartıya gidiyo ayaklarım. günde 100-200 gram veriyorum sanırım çünkü hiç hareket yok hayatımda akşama kadar evdeyim bu aralar. bişey yiycek olsam kaç kaloridir diye düşünmekten kendimi alamıyorum. yemek çok az yiyorum hatta yanında bişey içcek olsam içim sıkılıyo çoğu zaman fazla kalori olmasın diye içemiyorum. kilo vercem diye çıldırıp gitcem galiba kötü oldum ben :43:

bu sabah uyandığımda 58.9 geldim şükür 58leri de gördüm.
ama psikolojim iyiden iyiye bozulmaya başladı. kilo almaktan, verememekten çok korkuyorum. her yemekten sonra hatta su bile içsem veya tuvaletten sonra mutlaka tartıya gidiyo ayaklarım. günde 100-200 gram veriyorum sanırım çünkü hiç hareket yok hayatımda akşama kadar evdeyim bu aralar. bişey yiycek olsam kaç kaloridir diye düşünmekten kendimi alamıyorum. yemek çok az yiyorum hatta yanında bişey içcek olsam içim sıkılıyo çoğu zaman fazla kalori olmasın diye içemiyorum. kilo vercem diye çıldırıp gitcem galiba kötü oldum ben :43:

ayneeen kendimi gördüm anlattıklarında. anoreksiya nasıl olunuyor psikolojini anladım çok kötü bir şey. Ama şöyle düşün eğer saülıksızca ve yemeksizce günleri geçirirsek bir gün yemeye başladığımızda geri alınır hepsi. En iyisi sağlıklı sağlıklı gitmeleri. Evin içinde yapılan egzersizler var bak istersen onlara. Hareket çok iyi geliyor. Özellikle yürüyüş. Ben her sabah yapıyorm ve inan 12. günüm ilk başladığım eşofmanım nasıl yapışıyordu kalçama basenlerime. Ama bugün ağlayasım geldi mutluluktan hafiften boşluk oluşmaya başlamış. Sabredersek olacak bence.

bugün diyet falan hak getire ekmek de yedim kızartma da yedim tabak tabak bulgur pilavı da çukulata da yedim. onca gündür aç geziyodum gözümün önü ışıldadı vicdan azabı da çekiyorum ama yapcak bişey yok önümüze bakcaz artık yarın kaldığım yerden açlığa devam :18:

bugün diyet falan hak getire ekmek de yedim kızartma da yedim tabak tabak bulgur pilavı da çukulata da yedim. onca gündür aç geziyodum gözümün önü ışıldadı vicdan azabı da çekiyorum ama yapcak bişey yok önümüze bakcaz artık yarın kaldığım yerden açlığa devam :18:

Canım aç kalma yoksa kısa zamanda yine kendini kaybettiğin bir gün olacak kendimden biliyorum:( Ayça kayanın diyetleri çok ideal geldi bana bir bak istersen.

günaydın hepinize
verilen kilolaları alıp geldım sanırım köye anneannemin temizliğini yapmaya gitmiştim yoruluyordum ondan yedım enerjı olsun diye burda sivilcelerimde azalmıstı onlar da geri çıktı yani berbat bi şekilde döndüm ramazan da geldi ne olacak bilmiyorum

günaydın hepinize
verilen kilolaları alıp geldım sanırım köye anneannemin temizliğini yapmaya gitmiştim yoruluyordum ondan yedım enerjı olsun diye burda sivilcelerimde azalmıstı onlar da geri çıktı yani berbat bi şekilde döndüm ramazan da geldi ne olacak bilmiyorum

sorma canım son 3 gündür anasını ağlattım ben de yaptığım diyetin. 1 kiloyu geri aldım

sorma canım son 3 gündür anasını ağlattım ben de yaptığım diyetin. 1 kiloyu geri aldım

tartılmadım daha evde tartı yok teyzemde tatile gitti ramazandan sonra öğrenirim kilomu artık
bende öyle ramazan geliyor diye hiç dikkat etmedim sonum hayır olsun ya gene zayıflayamayacağım gibi :(

canım şevkini kırmak istemiyorum ama kadınların zayıflamak için daha çok uğraşması ve daha çok beklemesi gerekiyor biliyor sun değilmi? erkek metabolizması 2000-2500 çalışırken bizimki 1500-2000 günde 1000 kaloriyi aşmamaya özen göstermelisin ben öyle yapıyorum, eğer 1000 kaloriyi aşmaz ve şekeri sadece meyve olarak yersen 2-3 ay içerisinde istediğin kiloya ulaşırsın sağlıklı bir şekilde. eğer istersende, sana 1000 kalorilik bir diyet listesi verebilirim.tabi sadece bi göz at diye. gerçi ramazan da geldi.karatay diyetinin ramazan versiyonu var,onuda bi dene derim.
1. Sahurda yenecek yemek ya da genelde yapılan kahvaltı kuvvetli
2. Az pişmiş 2 yumurta, peynirli omlet, ya da menemen.olmalıdır.

3. Bol domates, salatalık, yeşil biber, kırmızı biber, turp ve tuzsuz peynir.

4. 9-10 adet tuzsuz zeytin.

5. Bir kase yoğurt, ceviz ya da kuru yemişli, kuru nane, zerdeçal, bir tatlı kaşığı kadar bütün keten tohumu, bir çorba kaşığı soğuk zeytin yağı.
6. Süt, ayran, şekersiz limonlu çay ve bol su.

7. El avucu kadar pide.

8. Tarhana, mercimek, ezo gelin, yoğurt çorbası, her türlü sebze çorbası.

İftar
1. Tarhana, mercimek, ezo gelin, yoğurt çorbası, her türlü sebze çorbası, yuvalama gibi ev çorbaları. Hazır çorbalar tüketilmeyecek.

2. Menemen, pastırma ya da ışgınlı (doğuda) yumurta.
3. Bir kase yoğurt, ceviz, kuru nane, zerdeçal, bir tatlı kaşığı bütün keten tohumu (çekilmemiş olmalı), bir çorba kaşığı soğuk sızma zeytin yağı.

4. Cacık, yoğurt, salatalık, semizotu, nane, kekik, sarımsak, soğuk sızma zeytin yağı, kırmızı pul biber.

5. Komposto: Kuru kayısı, mürdüm eriği, çekirdekli kuru üzüm, kuru incir, yaban mersini, bol ceviz ve badem bir tencereye koyulacak, üzerine su eklenecek, buzdolabında bir gece bekletilecek ve yemeklerle tatlı yerine tüketilecek. Bu kompostoya şeker ya da tatlandırıcı eklenmeyecek, komposta kesinlikle kaynatılmayacak.

6. Pastırma, peynir, 9-10 adet tuzsuz zeytin.

7. Köfte, sulu sebzeli et yemeği, zeytinyağlı yemekler. Dolma, sarma, karnı yarık, imam bayıldı vs gibi her türlü yemek yenebilir

8. Her türlü kırmızı et kebabı, 2-3 kaşık bulgur pilavı ve mevsim salatası ile
9. Bir adet orta boy lahmacun, bir avuç içi kadar ramazan pidesi

10. Yeşil mercimek, yoğurtlu semiz otu salt. sarımsak ve sızma zeytinyağlı

11. Bol salata, sızma zeytinyağı, limon-sirke, sumak, nar ekşisi ve peynirli

12. Bol ayran ve su

13. Az şekerle hazırlanmış güllaç. Bir adet taze meyve

14. Yoğurda eklenerek yaban mersini.

15. Şekersiz Türk kahvesi.

16. Yemeklerle birlikle çay içilmemeli (demir emilimini önlediği için)
17. Bol sıcak ya da ılık taze limonlu ve taze nane eklenmiş su

Son düzenleme:
Moralim iyice bozuldu geri 66kilo olmuşum yarından itibaren başlıyorum tekrar diyete bu sefer kararlıym sahur da kahvaltılık iftar da çorba ve salata yiyecegim kızlar destek olalım tekrar başlayalım

Canim seninle neredeyse ayni zamanda diyete ve jilliana baslamisiz ama sen jilliani birakmissin bense ful devam ettim ve suan programi bitirmek uzereyim :) kas yaptiriyo ama bu guzel bisey kaslarindan erime olmamasini saglar.ben asiri kilo veremedim en fazla 3 kilo vermisimdir.vucut spor yapmaya alisana kadar kilo vermek zor diye biliyorum birkac hafta sonrasina bakicam :)

Canim seninle neredeyse ayni zamanda diyete ve jilliana baslamisiz ama sen jilliani birakmissin bense ful devam ettim ve suan programi bitirmek uzereyim :) kas yaptiriyo ama bu guzel bisey kaslarindan erime olmamasini saglar.ben asiri kilo veremedim en fazla 3 kilo vermisimdir.vucut spor yapmaya alisana kadar kilo vermek zor diye biliyorum birkac hafta sonrasina bakicam :)

evet ya mayıstan beri başlayıp bırakıyorum ama sinir oldum arkadaşlarım soruyor ne oldu spor diyet diye bıraktım demek zoruma gidio ya :( jillian yapmakta çok zorlandım ya ilk dakkasını yapıyorum ama sonrasında tükeniyorum resmen mekik felan cekemiyorum zaten
bi hafta kadar şu linkktekileri yaptım sonra köye gitmen gerekti orda da yapamadım gelince de ramazan felan derken iyice dağittım :(ama bu sefer kararlıyım bırakmak yok spor olarak da ne yaparım bilmiyorum
Ender Saractan 3 HAFTADA INCELTEN 10 HAREKET - YouTube

sahur da
bi kase çorba
2 dilim ekmek yedım

regli dönemindeyım oruc değilim ama gündüz bişi yemiyorum su içiyorum sadece

evet ya mayıstan beri başlayıp bırakıyorum ama sinir oldum arkadaşlarım soruyor ne oldu spor diyet diye bıraktım demek zoruma gidio ya :( jillian yapmakta çok zorlandım ya ilk dakkasını yapıyorum ama sonrasında tükeniyorum resmen mekik felan cekemiyorum zaten
bi hafta kadar şu linkktekileri yaptım sonra köye gitmen gerekti orda da yapamadım gelince de ramazan felan derken iyice dağittım :(ama bu sefer kararlıyım bırakmak yok spor olarak da ne yaparım bilmiyorum
Ender Saractan 3 HAFTADA INCELTEN 10 HAREKET - YouTube

alışıyosun zamanla ne kadar acısa da devam et ağrıyı hissetmiyosun adrenalinden bi süre sonra.ilk günler tükeniyosun ben her levelde ilk gün bittim ama yavaş da olsa yapmaya çalış 4-5. günde alışıyosun.kolay bile gelmeye başlıcak diyemicem çünkü ben hep yeter artııık diye kadına saydırıyorum :D

alışıyosun zamanla ne kadar acısa da devam et ağrıyı hissetmiyosun adrenalinden bi süre sonra.ilk günler tükeniyosun ben her levelde ilk gün bittim ama yavaş da olsa yapmaya çalış 4-5. günde alışıyosun.kolay bile gelmeye başlıcak diyemicem çünkü ben hep yeter artııık diye kadına saydırıyorum :D

tekrar baslayım bakalım nasıl olacak bu sefer dayanırım inşallah 6 kilo vermem lazım

dün iftarda bi kase mercimek çorbası ile saç kavurma yedım ekmeği de oldukca az yedım
sahurda da yarım yagsız çörek yedim hoşaf ve kayısı kompostosu içtim

arkadaşlar, ben 66 kilo ile diyete başlamıştım şu anda 51 kiloyum :) gün içerisinde istediğim herşeyi yedim ama porsiyonlarımı azalttım ve sadece akşam 6- 7 den sonra hiç bir şey yemedim. su içmeyi çok sevdiğim için günde mutlaka 3 lt su içtim. zaten asitli içeceklerle aram iyi değildir. meyve sularıyla da aynı şekilde bi de kaşık kaşık ve bir günde bir şişesini bitirdiğim nutellaya veda ettim. bazen kilo vermem durdu ama hiç istifimi bozmadım sonra tekrardan vermeye başladım. yaklaşık 4-4.5 ayda 15 kilo verdim :) belki katkım olur diye yazmak istedim :)

Back
X