Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu sabah uyandığımda 58.9 geldim şükür 58leri de gördüm.
ama psikolojim iyiden iyiye bozulmaya başladı. kilo almaktan, verememekten çok korkuyorum. her yemekten sonra hatta su bile içsem veya tuvaletten sonra mutlaka tartıya gidiyo ayaklarım. günde 100-200 gram veriyorum sanırım çünkü hiç hareket yok hayatımda akşama kadar evdeyim bu aralar. bişey yiycek olsam kaç kaloridir diye düşünmekten kendimi alamıyorum. yemek çok az yiyorum hatta yanında bişey içcek olsam içim sıkılıyo çoğu zaman fazla kalori olmasın diye içemiyorum. kilo vercem diye çıldırıp gitcem galiba kötü oldum ben![]()
bugün diyet falan hak getire ekmek de yedim kızartma da yedim tabak tabak bulgur pilavı da çukulata da yedim. onca gündür aç geziyodum gözümün önü ışıldadı vicdan azabı da çekiyorum ama yapcak bişey yok önümüze bakcaz artık yarın kaldığım yerden açlığa devam :18:
Canım aç kalma yoksa kısa zamanda yine kendini kaybettiğin bir gün olacak kendimden biliyorumAyça kayanın diyetleri çok ideal geldi bana bir bak istersen.
günaydın hepinize
verilen kilolaları alıp geldım sanırım köye anneannemin temizliğini yapmaya gitmiştim yoruluyordum ondan yedım enerjı olsun diye burda sivilcelerimde azalmıstı onlar da geri çıktı yani berbat bi şekilde döndüm ramazan da geldi ne olacak bilmiyorum
sorma canım son 3 gündür anasını ağlattım ben de yaptığım diyetin. 1 kiloyu geri aldım
Canim seninle neredeyse ayni zamanda diyete ve jilliana baslamisiz ama sen jilliani birakmissin bense ful devam ettim ve suan programi bitirmek uzereyim :) kas yaptiriyo ama bu guzel bisey kaslarindan erime olmamasini saglar.ben asiri kilo veremedim en fazla 3 kilo vermisimdir.vucut spor yapmaya alisana kadar kilo vermek zor diye biliyorum birkac hafta sonrasina bakicam :)
evet ya mayıstan beri başlayıp bırakıyorum ama sinir oldum arkadaşlarım soruyor ne oldu spor diyet diye bıraktım demek zoruma gidio yajillian yapmakta çok zorlandım ya ilk dakkasını yapıyorum ama sonrasında tükeniyorum resmen mekik felan cekemiyorum zaten
bi hafta kadar şu linkktekileri yaptım sonra köye gitmen gerekti orda da yapamadım gelince de ramazan felan derken iyice dağittımama bu sefer kararlıyım bırakmak yok spor olarak da ne yaparım bilmiyorum
Ender Saractan 3 HAFTADA INCELTEN 10 HAREKET - YouTube
alışıyosun zamanla ne kadar acısa da devam et ağrıyı hissetmiyosun adrenalinden bi süre sonra.ilk günler tükeniyosun ben her levelde ilk gün bittim ama yavaş da olsa yapmaya çalış 4-5. günde alışıyosun.kolay bile gelmeye başlıcak diyemicem çünkü ben hep yeter artııık diye kadına saydırıyorum![]()
tekrar baslayım bakalım nasıl olacak bu sefer dayanırım inşallah 6 kilo vermem lazım
bana da o lazım ki göbek ve göğüs sıkıntı sıkılaşsa bi 2-3 kilo gitmiş gözükür zatıyalnız şunu söyliyim ben jillianla kilo veremedim 1 ayda 2 kilo belki vermişimdir sıkılaştım sadece