Hic özel birşey yapmadım sabahları bir yumurta birazcık peynir yarım domates akşama kadar su akşamda ne yemek yaptiysam iki kepçe ve bir minik kase yoğurt hatta bir akşam yemek yoktu bir döner dürüm yedim sadece ama ben normalde aşırı yiyen biriyim normalime göre porsiyon kucultmus oldum sadece gecelerinde yatmadan önce soda ve arkasına yeşil çay içtim regl olduğum için az bile gittiğini düşünüyorum yarın daha düşük çıkarım.Selammm bu süreçte nasıl beslendin 5 günde 1.5 kilo çok iyi bence
Tebrik ediyorum devamını diliyorum canım insan yemeye alışınca boşlukta hissediyor kendini yemediği zaman :)Hic özel birşey yapmadım sabahları bir yumurta birazcık peynir yarım domates akşama kadar su akşamda ne yemek yaptiysam iki kepçe ve bir minik kase yoğurt hatta bir akşam yemek yoktu bir döner dürüm yedim sadece ama ben normalde aşırı yiyen biriyim normalime göre porsiyon kucultmus oldum sadece gecelerinde yatmadan önce soda ve arkasına yeşil çay içtim regl olduğum için az bile gittiğini düşünüyorum yarın daha düşük çıkarım.
Evet ya kesinlikle okadar canım sıkılıyor kk gerçektenTebrik ediyorum devamını diliyorum canım insan yemeye alışınca boşlukta hissediyor kendini yemediği zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?