faydasını gördünüzmü ? bende her sabah sporu olarak leslie 1.2. 3 mil yapıyorum sizede tavsiye ederim sıkılaştıgımı düşünüyorumcanım ben arada kullanıyorum ama düzenli değil yulaf kepeğini
ben salona gidiyorum spor olarak, tok tuttuğunu düşünüyorumfaydasını gördünüzmü ? bende her sabah sporu olarak leslie 1.2. 3 mil yapıyorum sizede tavsiye ederim sıkılaştıgımı düşünüyorum
çok güzell nasıl başardın neler yaptın peki?arkadaslar mrb yeni katildim araniza.kendi cabamla 11ayda 30kg verdim son 6kg kaldi.herkese iyi zayiflamalar
tebrik ederim nasıl başardınız bizimle paylaşırmısınız.arkadaslar mrb yeni katildim araniza.kendi cabamla 11ayda 30kg verdim son 6kg kaldi.herkese iyi zayiflamalar
bol bol yurudum abur cubur seker un kizartma bunlari yemedimtebrik ederim nasıl başardınız bizimle paylaşırmısınız.
OFF off yaa insan kendisine hakim olamıyor sonrada vicdan yapıyoruz nasıl bir kısır döngüdür buGünaydınn
Ben de dün çikolata krizine girip bir kare bitter çikolatayı mideye indirdim
Selam canım kalori hesabını nerden yapıyorsun?dünkü listem:
sabah:
1 yumurta 80
1 dilim peynir 94
1 dilim etimek 35
şekersiz çay
öğle:
tonbalıklı salata 230
akşam
2 dilim kaşar 200
1 tane elmalı kurabiye 78
TOPLAM: 789
ben Google yazıyorum diyet arkadaşımda baya besin grubu varSelam canım kalori hesabını nerden yapıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?