buluştuğumuzda sordum sen hiç biriyle birlikte olmasın mı dedim.oraları karıştırma ben erkeğim ben yapmış olsam bile bu kimseyi ilgilendirmez hiçbir şeyede engel olmaz dedi
evet kızlar o da yapmış belliki ikimizde eşit şartlardayız şu an ama ben erkeğim diyo
evet kızlar o da yapmış belliki ikimizde eşit şartlardayız şu an ama ben erkeğim diyo
kızlar sağolun yorumlarınız için.zaman verdik ilişkimize ama ben onun bu düşncelerden sıyrılabileceğini düşünmüyorum..erkektir yapar diyen bayanlarda çıkacaktır elbette ama bize günahsa onlarada günah bize ayıpsa onlara da ayıp..şimdi duygularımla hareket ediyorum biliyorum ama alışıcam bu duruma ne yapayım...
keşke yapay kızlık zarı kullansaydıım dedim biliyomusunuz dürüstlük para etmiyo !
sevgi sen bu kafadaki bi adamla gerçekten tek ve biricik hayatını, bütün bi ömrünü geçirmek ister miydin? senin hayatın bu kadar kıymetsiz mi? sor bu soruyu kendine. inanmıyorum sana, çok üzüldüm bunu söylemene...
senin bu yaşadığın geçmişte yaşadıklarından ya da dürüstlüğünden kaynaklanmıyor, bu yaşadığın 4 yılını geçirdiğin ancak seni gerçekte sevmeyen bir adamın gerçek yüzünü gördüğün içindir. kendine saygısı olmayan bir kadına kimse saygı duymaz, umarım herşeyden önce kendine saygı duyabilen bi kadın olabilirsin.
başka da bişi diyemicem..
kızlar sağolun yorumlarınız için.zaman verdik ilişkimize ama ben onun bu düşncelerden sıyrılabileceğini düşünmüyorum..erkektir yapar diyen bayanlarda çıkacaktır elbette ama bize günahsa onlarada günah bize ayıpsa onlara da ayıp..şimdi duygularımla hareket ediyorum biliyorum ama alışıcam bu duruma ne yapayım...
keşke yapay kızlık zarı kullansaydıım dedim biliyomusunuz dürüstlük para etmiyo !
Zaman verdik ne demek yahu ? yani o ne karar verirse bu zaman içinde o mu olacak ? Bu mudur yani ?
Diyecek bişey bulamıyorum sana, anlıyorum da seni seviyorum diyosun 4 yıl geçirdik diyosun ama bak güzelim o senin 4 yılını bianda silmiş ama, hem de ne için ? Farkına var lütfen.
Diyebileceğim tek şey, o geçen zaman varya umarım lehine işler. Umarım o örümcek kafasından kurtulur ve senin o geçen zamandan sonra daha fazla canın yanmaz...
canım inan sinirden diyorum bunları beni tanısan gerçekten duruşu olan bi kadınım.ama çok yıprandımsana şu kadarını diyeyim için rahat etsin daha da onu aramam sormam..eğer gerçekten değişecekse fikirlerin gel yoksa bende seni istemiyorum dicem..yeterince gururum kırıldı...
canım inan sinirden diyorum bunları beni tanısan gerçekten duruşu olan bi kadınım.ama çok yıprandımsana şu kadarını diyeyim için rahat etsin daha da onu aramam sormam..eğer gerçekten değişecekse fikirlerin gel yoksa bende seni istemiyorum dicem..yeterince gururum kırıldı...
biliyorum hayatım bende aynı şeyleri yaşadım ama aç gözünü, uyan. eminim çok güzel bi kadınsın. şu an saplandığın şeyin bi bataklık olduğunu gör, bu adamın seni mutlu edemeyeceğini hatta hayatını cehenneme çevireceğini bil. deneyimliler olarak konuşuyoruz burda, yani şahsen ben böyleyim. 4 sene kolay değil biliyorum ama şunu bilki bu adamı kandırıp evlenseydin yine mutlu olmayacaktın, dibine kadar da pişman olacaktın. çünkü o erkek, ona hesap sorulamaz ve erkek olduğu için herşeyi yapabilir!! kafasıyla sana yapmadığını bırakmayacaktı güzelim. ayrıca vicdan azabı çekecektin içten içe hep bi huzursuzluk..
güzelim yapma aklını başına topla yumruğunu sık, daha güçlü basa basa yolunda yürü. hayatını sırf evlilik mutlu yuva hayalleri uğruna böyle bi dengesizle heba etme. tükür geç arkana bile bakma. saçmasapan şeyler de düşünme.. belki çok emir kipiyle cümleler kurdum ama biliyorum ki sen istediğin sürece bunları, herşeyi yapabilirsin. sen kendini ezdirmedikçe kimse seni ezemez. sen düşmedikçe kimse seni yıkamaz. herşey sende gizli. sonucunu kaldıramayacağın bir şeyi yaşamazmış insan.
onu da anlıyorum aslında bir yıkım oldu onun içinde.bir de bana ''mesela biz evlendik sevgi dışarıda gezerken o adamı gördük geldi benim yanıma ben karınla eskiden böyle böyle yaptım dedi.ben ne yaparım o zaman katil mi olayım.ya ailem duyarsa '' dedi.bişey diyemedim tabi
buluştuğumuzda sordum sen hiç biriyle birlikte olmasın mı dedim.oraları karıştırma ben erkeğim ben yapmış olsam bile bu kimseyi ilgilendirmez hiçbir şeyede engel olmaz dedi
onu da anlıyorum aslında bir yıkım oldu onun içinde.bir de bana ''mesela biz evlendik sevgi dışarıda gezerken o adamı gördük geldi benim yanıma ben karınla eskiden böyle böyle yaptım dedi.ben ne yaparım o zaman katil mi olayım.ya ailem duyarsa '' dedi.bişey diyemedim tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?