birbirinize süre tanıdınız ama bak ilerde hadi yüzüne vurursa korkutmak istemem ama evlenince de o bişeyler yaparsa sonra sende bakire değildin diye sürekli laf sokarsa enine boyuna konuşun düşünün öyle evlen bence
eğer ki beni böyle kabul ederse ilişkimiz devam ederse.her şeyi enine boyuna konuşucam.beni aldatıp aldatıp ben seni böyle kabul ettim sende katlan bunlara derse ben buna dayanamam
kızlar öncelikle beni yargılamadan cevap yazacağınızı umuyorum.ben kendimi çok yargıladım ama elime bişey geçmedi ki keşke geçse.
lise yıllarımda bi çocuğa aşık oldum o da beni seviyodu tipim değildi ama nasıl olduysa sevdim onu.biraz kıro bir tipti.onunla birr yıl çıktıktan sonra birlikte olduk ve çok pişmanım inanın hemde çok.sonra üniversiteyi kazandım 3 4 ay geçtikten sonra ünide bir çocuğa gönlümü kaptırdım ama lisedeki çocukla çıkmaya devam ediyordum ve sonunda ondan ayrılmaya karar verdim hemde tüm yaşananlara rağmen.çünkü artık onun kötü alışkanlıklarına katlanamıyordum esrar içmek gibi.bana uymayan bir insan olduğunu çok geç anlamıştım.ona bu ayrılık kararını söylediğimde beni tehdit etti annene babana her şeyi anlatırım seni öldürürüm asarım keserim.aman Allahım ben nasıl bir hata yapmışım dedim ama çok geçti malesef.sonra buluştuk bununla ben iki medeni insan gibi ayrılmak istedim ama o seni kaçırıcam dedi ve ben yalvar yakar zor kurtuldum elinden....nitekim o da benim kararlı tutumumu görünce bir daha hayatıma dahil olmadı.
sonrasında ünide aşık olduğum çocukla çıkmaya başladık 4 yıldır da beraberdik..ona bir hafta önce geçmişte başkasıyla birlikte olduğumu söyledim.artık saklayamadım onu kandıramazdım..beni o kadar çok seven adam biz evlenemeyiz ayrılalım dedi ağladı...çok çok çok perişanım.çok pişmanım.sevdiğim adamı kaybettim...
Her şeyi detayına kadar konuş ki kabul etti evlendiniz böyle bir şey yaparsa da boşanacağını da belirt hiç bir şekilde ezdirme kendini.
Bak bu gerçekten önemli.. Evlendikten sonra değil laf etmek sözle ima etmek! Mimikle bile ima etmeyi düşünmemeli!! Bu çok net.. Öfkeyle söyleme falan da olmaz! Sakın kendini ezdirme.. O kadar abartılacak bişey de yok zaten ortada..
pekı neden sevgılı olmaya başlamadan once konuşmadınız bunları neden 1 deıl 2 deıl de 4 yıl sonra soyledın sevgılıne bu da onemlı
bi hata yapılmış pişman olunmuş , en azından pişmansınız ve en azından gidip bi operasyon olup karşınızdakini kandırma yoluna gitmemişsiniz. belki öğrenci olduğunuzdan parasızlıktan belki gerçeği söyleyip bu azaptan bi an önce kurtulmak istediniz,bilemeyiz...
zamanında siz nasıl seçim yaptıysanız ; şimdi de sevdiğiniz bu konuda kendi seçimini yapmış.
bekar olmayan biriyle bir yuva kurmak istememek onun en doğal hakkı, bence dönse bile, sizin kendi iyliğiniz için kabul etmemeniz lazım
sebebi de şu: şuan size olan sevgisinden dönüp gelecek ama yarın evlense bile kafasında kurup durabilir ''kimdi, neydi, ona da bunu dedi mi?, ona da bana yaptıklarını yaptı mı?''.... gibi
inanın aklımda bana bağlansın söyleyince benden kopamasın diye bir düşünce yoktu.çünkü Türk erkeklerin %90 ı ne olursa olsun aradan kaç sene geçerse geçsin benim erkek arkadaşım gibi davranırdı..ilk önceleri bir daha böyle bir hataya düşmemek için söylemedim.çünkü nerden bilebilirdim benden istifade etmeyeceğini çünkü yeni tanışmıştık.4 yıl boyunca çok denedim söylemeyi olmadı yapamadım biliyodum çünkü böyle olacağını..aslında hep kendimi bu sondan uzak tutmaya çalıştım
Adam bakirse böyle düşünmesi çok normal.
Ben erkek olup, bakir olsam evleneceğim insanında bakire olmasını isterim.
Ama yok adam daha önceden istediğini yaşayıp sana böyle davranıyorsa zaten sevmemiş demektir.
buluştuğumuzda sordum sen hiç biriyle birlikte olmasın mı dedim.oraları karıştırma ben erkeğim ben yapmış olsam bile bu kimseyi ilgilendirmez hiçbir şeyede engel olmaz dedi
Geç bu adamı geç direk geç
kolay olmayacak bu benim için canım
Kolay olmayacak anılar canını acıtacak ama böyle bir insan ile bir ömür de geçirilmez. Düşünce yapısına bak sinir oldum o yazdığına onun söylediğine daha doğrusu duygusal davranma mantıklı ol zaman ve sabır inan geçip gidiyor.
sağol canım desteğin için şimdilerde duygusal davranmam normal belki sonradan alışırım..birazsüre verelim ilişkimize dedi ama beni böyle olduğum gibi seveceğini kabul edecegini hiç düşünmüyorum
buluştuğumuzda sordum sen hiç biriyle birlikte olmasın mı dedim.oraları karıştırma ben erkeğim ben yapmış olsam bile bu kimseyi ilgilendirmez hiçbir şeyede engel olmaz dedi
aa, bak olmadı bu ama. oldu paşam malkara keşan, yok artık.. kusura bakmasın o zaman köyden bi inek alsın kendine.. çok sinirlendim!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?