:(

eğer ki beni böyle kabul ederse ilişkimiz devam ederse.her şeyi enine boyuna konuşucam.beni aldatıp aldatıp ben seni böyle kabul ettim sende katlan bunlara derse ben buna dayanamam

eğer ki beni böyle kabul ederse ilişkimiz devam ederse.her şeyi enine boyuna konuşucam.beni aldatıp aldatıp ben seni böyle kabul ettim sende katlan bunlara derse ben buna dayanamam

Her şeyi detayına kadar konuş ki kabul etti evlendiniz böyle bir şey yaparsa da boşanacağını da belirt hiç bir şekilde ezdirme kendini.

pekı neden sevgılı olmaya başlamadan once konuşmadınız bunları neden 1 deıl 2 deıl de 4 yıl sonra soyledın sevgılıne bu da onemlı

bi hata yapılmış pişman olunmuş , en azından pişmansınız ve en azından gidip bi operasyon olup karşınızdakini kandırma yoluna gitmemişsiniz. belki öğrenci olduğunuzdan parasızlıktan belki gerçeği söyleyip bu azaptan bi an önce kurtulmak istediniz,bilemeyiz...

zamanında siz nasıl seçim yaptıysanız ; şimdi de sevdiğiniz bu konuda kendi seçimini yapmış.
bekar olmayan biriyle bir yuva kurmak istememek onun en doğal hakkı, bence dönse bile, sizin kendi iyliğiniz için kabul etmemeniz lazım
sebebi de şu: şuan size olan sevgisinden dönüp gelecek ama yarın evlense bile kafasında kurup durabilir ''kimdi, neydi, ona da bunu dedi mi?, ona da bana yaptıklarını yaptı mı?''.... gibi

Her şeyi detayına kadar konuş ki kabul etti evlendiniz böyle bir şey yaparsa da boşanacağını da belirt hiç bir şekilde ezdirme kendini.

Bak bu gerçekten önemli.. Evlendikten sonra değil laf etmek sözle ima etmek! Mimikle bile ima etmeyi düşünmemeli!! Bu çok net.. Öfkeyle söyleme falan da olmaz! Sakın kendini ezdirme.. O kadar abartılacak bişey de yok zaten ortada..

Kesinlik ile öyle aman klasik sahtekar türk kadını olma ama diktirmeseydim sonradan yüzüme vurur felan ayrıca diyebiliyorsa desin oda türk erkeği sorarlar ona da madem öyleydi sen niye evlendin diye. Arkadaşın dediği gibi abartılacak bir şey yok ve günümüz gençleri arasında cinsellik normal abartmayın bu kadar.

Adam bakirse böyle düşünmesi çok normal.
Ben erkek olup, bakir olsam evleneceğim insanında bakire olmasını isterim.
Ama yok adam daha önceden istediğini yaşayıp sana böyle davranıyorsa zaten sevmemiş demektir.

bu gibi hikayeleri okudukça zar operasyonu yaptıranlara hak veriyorum. Namus zar değil , bacak hiç değil. Zarı o çok kıymetli şeyi yerinde olup neler yapan insanlar var ve hayat gayet güzel devam ediyor. Başta söyleyemezdin ki merhaba ben sevgi bakire değilim. Her tanıdıın insana eskiden neler yaptığını mı anlatacaksın. İnş senin için her şey yoluna girer sevgi bunlara takılmayacak namusu ahlakı beyinde arayan erkekler var

pekı neden sevgılı olmaya başlamadan once konuşmadınız bunları neden 1 deıl 2 deıl de 4 yıl sonra soyledın sevgılıne bu da onemlı

inanın aklımda bana bağlansın söyleyince benden kopamasın diye bir düşünce yoktu.çünkü Türk erkeklerin %90 ı ne olursa olsun aradan kaç sene geçerse geçsin benim erkek arkadaşım gibi davranırdı..ilk önceleri bir daha böyle bir hataya düşmemek için söylemedim.çünkü nerden bilebilirdim benden istifade etmeyeceğini çünkü yeni tanışmıştık.4 yıl boyunca çok denedim söylemeyi olmadı yapamadım biliyodum çünkü böyle olacağını..aslında hep kendimi bu sondan uzak tutmaya çalıştım

evet en doğal hakkı belkide ama biz birbirimizi çok seviyoduk hala da sevdiğini ben biliyorum.insanların başına neler geliyo.yarın ne olacağını bilmezken böyle sevipte ayrı kalmak çok acıtıyo içimi

İstifa de etmek ve kullanmak nedir ?Sen istersen olurdu yoksa zorla bişey yapamazdı ve gerçek yüzünü de görürdün. Şimdi boş ver bunları işii gücünü eline al dimdik dur kocan olacak insana dahi laf düşmez geçmişin ile ilgili.

buluştuğumuzda sordum sen hiç biriyle birlikte olmasın mı dedim.oraları karıştırma ben erkeğim ben yapmış olsam bile bu kimseyi ilgilendirmez hiçbir şeyede engel olmaz dedi

buluştuğumuzda sordum sen hiç biriyle birlikte olmasın mı dedim.oraları karıştırma ben erkeğim ben yapmış olsam bile bu kimseyi ilgilendirmez hiçbir şeyede engel olmaz dedi

Geç bu adamı geç direk geç

kolay olmayacak bu benim için canım

Kolay olmayacak anılar canını acıtacak ama böyle bir insan ile bir ömür de geçirilmez. Düşünce yapısına bak sinir oldum o yazdığına onun söylediğine daha doğrusu duygusal davranma mantıklı ol zaman ve sabır inan geçip gidiyor.

sağol canım desteğin için şimdilerde duygusal davranmam normal belki sonradan alışırım..birazsüre verelim ilişkimize dedi ama beni böyle olduğum gibi seveceğini kabul edecegini hiç düşünmüyorum

Canım yaa şimdi üzülüyorsun ama ilerde üzüldüğün için üzüleceksin.
4 yıldır seni tanıyamamış mı bu herif bırak gitsin yaa olmasın zaten öyle adam hayatında.
Benim kadınım temiz olmalı ne demek yaa, pis beyinliler.

Yukardaki yorumu yeni gördüm ben erkeğim diyor ha, hay senin erkekliğine...
Bir de üniversite görmüş insanlar akıl alır gibi değil. Sakın kendini ezik hissetme işte bu heriflerin karşısında ezildiği için bu halde Türk kadını, bu yüzden kendilerinde bu hakkı buluyor zar beyinliler.

Son düzenleme:

Evet şuan gelgitlerdesin acaba başlarda söylesemiydim acaba şöyle acaba böyle keşkeler amalar vardır illa ama sabır ve zaman başka eylemlere odaklan.

kabul etmesine ayrıca hemen sevinme başka niyetle de gelebilir dikkat et.

Erkekler ile hiç konuştunmu bu durumu bak ben tartışmasına girdim onlara da hak veriyorum. Neden ? Evimin kadını çocuklarımın anası olacak kadın başkaları ile gününü gün edecek benim aklıma gelir kötü olurum diyorlar. Belki etmedi diyorum ya bırak diyorlar ne haltlar yiyorlar bizde biliyoruz saf değiliz o kadar yattığım kızı kocası ile görüyorum acaba diyorum ben karımla gezerken başkaları da laf edermi böyle gibi gibi bazen üste çıktığımda oldu bazen altta kaldığımda sonu da yok bu tartışmanın üstelik iki tarafta haklı kalıyor.

Şuan oda binbir şey düşünüyordur tanışdığı gün yatan kadınlar ve sana dediğine bakılırsa oda takılmış beyefendi. Seni de öyle görüyor olma ihtimali var.

aa, bak olmadı bu ama. oldu paşam malkara keşan, yok artık.. kusura bakmasın o zaman köyden bi inek alsın kendine.. çok sinirlendim!

aa, bak olmadı bu ama. oldu paşam malkara keşan, yok artık.. kusura bakmasın o zaman köyden bi inek alsın kendine.. çok sinirlendim!

Valla ya bu zihniyet de adamı orada bırakacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…