- 25 Nisan 2012
- 4.527
- 1.076
- 173
çok zoruma gidiyo.4 yılı bir kalemde çöpe attı.onu kandırsaydım daha mı iyi olurdu.zaten hep içimde bi korku vardı anlatınca ya benden ayrılırsa diye.korktuğum başıma geldi.
onun için 4 yıl degerli degılse senın içinde olmasın hayır kortugun başına gelmedi adamın anlayışını hayata bakış açısını bılıyordun öle oldu diye düşün
kızlar dün buluştuk erkek arkadaşımla konuştuk uzun uzun.beni çok sevdiğini anlattıklarımı kendine yediremediğini söyledi.bir daha başkasını senin gibi sevemem dedi.bende sorun ne o zaman sen beni seviyosun ben seni seviyorum geçmiş geçmişte kalsın dedim.bilmiyorum sevgi kafam çok karışık ilişkimize biraz süre tanıyalım dedi mecburen kabul ettim.durum bundan ibaret kızlar
ya varya ben olsaydım benı istemeyenı ben hiç istemezdm buluşmayada gitmezdim nebuya sen sanki çokkkkkkk kötü birşey
yapmışsın ...o sana cinsellıkle ilgili yaklaşmadıgı içinde yalanda sölememişsinki ...sadece yaşadıklarını anlatmamışsın
bu arada sen naıl dayandın anlatmadan 4 yıl

bunedir de geç git adam sevınce malum evlerden kadın alıp evleniyor ..... seven adam dayanamaz gelir ...sen neden eziliyorsun
karşısında yok geçmişte kaldıda bılmem nede diye....diyceksınkı geçmişimde sen yoktun ..olmadıgın hayattan beni nasıl suçlarsın
.ozaman öle düşünüyordum oysa şimdi sen varsın böle düşünüyorum diceksin ....sen niye dogdun der gibi sana ....dogdun
.yaşıyorsun hayat boyu önüne neler ve kımler çıkıcak ve sen her yaptıgınla yargılanıcaksan ...kusura bakma ama neyın sevgısı bu
sen bu adamı bırak derim ....ben olsaydın yerınde adamın yapısını bılıyorsam anlatırdım ve bırakırdım ...bırak o seni geçmiş
geçmişde kalmıştır dıye ıkna etsin !
kızlar şimdi ne yapayım beniçime öyle dert doldu ki anlatamam..erkek arkadaşımı da anlıyorum ama eskisi gibi olmak istiyorum onunla
ve tekrar ilişkimiz başlarsa geçmişi yüzüme vurmasından korkuyorum oooff ooff
![]()
bence sen onu ara deki sen haklısın biz bir araya gelmeyelim ben kaldıramam bunları ...
geçmişimde yaşadıgım olay yüüznden benı terk eden adama ben ılerde sırtımı dayayamam diceksin yolun açık olsun diceksin ..
demkki sen beni sevmemişsin kiiii benden acube gibi kaçtın diceksın ( ben o sevgi dediginiz şeyi göremedımde )
sen sevıyosun o degıl benım gözümde .....sen bunları yap bak bu adam sana köle oluyormu kapında olmuyormu böle devam
edersen bu adam daha senı çokkkkkkkkkk yaralar tatlım