:(

çok zoruma gidiyo.4 yılı bir kalemde çöpe attı.onu kandırsaydım daha mı iyi olurdu.zaten hep içimde bi korku vardı anlatınca ya benden ayrılırsa diye.korktuğum başıma geldi.

onun için 4 yıl degerli degılse senın içinde olmasın hayır kortugun başına gelmedi adamın anlayışını hayata bakış açısını bılıyordun öle oldu diye düşün

kızlar dün buluştuk erkek arkadaşımla konuştuk uzun uzun.beni çok sevdiğini anlattıklarımı kendine yediremediğini söyledi.bir daha başkasını senin gibi sevemem dedi.bende sorun ne o zaman sen beni seviyosun ben seni seviyorum geçmiş geçmişte kalsın dedim.bilmiyorum sevgi kafam çok karışık ilişkimize biraz süre tanıyalım dedi mecburen kabul ettim.durum bundan ibaret kızlar

ya varya ben olsaydım benı istemeyenı ben hiç istemezdm buluşmayada gitmezdim nebuya sen sanki çokkkkkkk kötü birşey

yapmışsın ...o sana cinsellıkle ilgili yaklaşmadıgı içinde yalanda sölememişsinki ...sadece yaşadıklarını anlatmamışsın

bu arada sen naıl dayandın anlatmadan 4 yıl :46::46::46: ben olsam bana aşık oldugunu anladıgımda sölerdim işine gelirse

bunedir de geç git adam sevınce malum evlerden kadın alıp evleniyor ..... seven adam dayanamaz gelir ...sen neden eziliyorsun

karşısında yok geçmişte kaldıda bılmem nede diye....diyceksınkı geçmişimde sen yoktun ..olmadıgın hayattan beni nasıl suçlarsın

.ozaman öle düşünüyordum oysa şimdi sen varsın böle düşünüyorum diceksin ....sen niye dogdun der gibi sana ....dogdun

.yaşıyorsun hayat boyu önüne neler ve kımler çıkıcak ve sen her yaptıgınla yargılanıcaksan ...kusura bakma ama neyın sevgısı bu

sen bu adamı bırak derim ....ben olsaydın yerınde adamın yapısını bılıyorsam anlatırdım ve bırakırdım ...bırak o seni geçmiş

geçmişde kalmıştır dıye ıkna etsin !

kızlar şimdi ne yapayım ben :( içime öyle dert doldu ki anlatamam..erkek arkadaşımı da anlıyorum ama eskisi gibi olmak istiyorum onunla :( ve tekrar ilişkimiz başlarsa geçmişi yüzüme vurmasından korkuyorum oooff ooff :(

bence sen onu ara deki sen haklısın biz bir araya gelmeyelim ben kaldıramam bunları ...

geçmişimde yaşadıgım olay yüüznden benı terk eden adama ben ılerde sırtımı dayayamam diceksin yolun açık olsun diceksin ..

demkki sen beni sevmemişsin kiiii benden acube gibi kaçtın diceksın ( ben o sevgi dediginiz şeyi göremedımde )

sen sevıyosun o degıl benım gözümde .....sen bunları yap bak bu adam sana köle oluyormu kapında olmuyormu böle devam

edersen bu adam daha senı çokkkkkkkkkk yaralar tatlım

sevgicim merhaba. lütfen üzme kendini. hayalkırıklıkları ve pişmanlıklarla son bulan bi ilişkiden sonra sana güven veren birine sarılman ve ona özelini hemen açamaman çok normal. keşke seni anlayabilse..

ama neden 4 sene bekledin tatlım? bende üniversitede tanıştığım çocukla 3 sene çıktım ve birlikte oldum onunla. beni sokak ortasında dövmeye kalktığı an nasıl bi hatanın içinde olduğumu anlayıp terkettim onu. ama yılmadım, yıkılmadım. daha güçlü bastım yere. istemediğim hiçbir şeyi yapmadım.

ne varki bir sene sonra taa liseden beridir bana gerçekten aşık adam karşıma çıktığında beni istediğini söylediğinde oturup herşeyi anlattım ona. çocukluğumuzu biliyorduk o yüzden ona anlattım hiç beklemeden. madem istiyorsun böyle böyle bunu bil ve öyle karar ver dedim. düşünmeme gerek yok, hiç birşey önemli değil ben seni istiyorum dedi. hatta ben üsteledim git bi gün düşün gerçekten, ölç tart iyice sonra istersen burda olucam dedim. çünkü bu saçma şey yüzünden ilerde sorun yaşamak istemedim. ve ona takılıcak bi adamla mutlu olamazdım. onu da mutsuz etmek istemezdim. ve ertesi günde geldi aynı şeyleri söyledi. dürüstlüğüme hayran kaldığını, ondan kurtulamayacağımı söyledi. ve gerçekten aşıktı. o sayfayı orda kapadık ve birlikte çok güzel şeyler yaşadık, yaşıyoruz. sevişiyoruz mesela, hemde hiçbir şey düşünmeden.. aslında hiç önemli olmayan şeyler yüzünden ne kadarda yıpratıyorsunuz kendinizi. ah şu iki damla kan için nedir bu eziyet ya. kahrolsun bağzı şeyler!....

tatlım cesaretin için seni tebrik ediyorum. bu senin özelin, tabiki başlarda anlatmak zorunda değildin ama 4 sene bekleyip iş ciddiye binince anlatman... sanırım sevgilin bu yüzden biraz öfkeli, kendini aldatılmış hissediyor büyük ihtimalle. ama kusura bakmasın, senin de ne kadar acı çektiğini görüp bütün bunları geçmişte bırakmak da onun elinde. ama şunu bilmelisin bakire olmadığın için mi, yoksa 4 sene beklediğin için mi bu tepkisi? eğer bakire olmadığın içinse hiç kendini üzme kendini gerçekten. altüstü bi zara takıp bütün bir hayat boyunca içte içe senden nefret eden bunu yüzüne vuran bi adam yerine, bildiğin gibi kendinle gurur duyarak yaşa. eğer 4 sene sakladığın içinse zaman verin biraz dinlenin. hatta sen ayrıl, böyle bi çelişkide yaşayamazsın. bir zaman sonra belki özler, saçmaladığını fark eder. ama ayrılsanız da bi dahaki sefere 4 sene bekleme lütfen. kendini sev, kendinle barışık ol. durumunun altında asla ezilme herşeyden önce sen dürüst bir insansın ve hayatın çok değerli..

Son düzenleme:
Senin konuşma şeklin nasıldı ? Ezilerek büzülerek değildir inş. Her erkek kolay kolay kabul edemez bunu oda onlardan olabilir. İleri de yüzüne vurduğu vakit "Sen bilerek evlendin" diye yüzüne vur sakın ezdirme kendini ve karşı taraf mırım kırım ederek kabul ederse yda sen bir şeyler ters diye düşünürsen kabul etmeyen sen ol.

evet ezilerek büzülerek konuştum.kolay kolay kabul etmemesi normal belki ama ben çok yıprandım artık.teşekkür ediyorum yorumunuz için

onun için 4 yıl degerli degılse senın içinde olmasın hayır kortugun başına gelmedi adamın anlayışını hayata bakış açısını bılıyordun öle oldu diye düşün

ya varya ben olsaydım benı istemeyenı ben hiç istemezdm buluşmayada gitmezdim nebuya sen sanki çokkkkkkk kötü birşey

yapmışsın ...o sana cinsellıkle ilgili yaklaşmadıgı içinde yalanda sölememişsinki ...sadece yaşadıklarını anlatmamışsın

bu arada sen naıl dayandın anlatmadan 4 yıl :46::46::46: ben olsam bana aşık oldugunu anladıgımda sölerdim işine gelirse

bunedir de geç git adam sevınce malum evlerden kadın alıp evleniyor ..... seven adam dayanamaz gelir ...sen neden eziliyorsun

karşısında yok geçmişte kaldıda bılmem nede diye....diyceksınkı geçmişimde sen yoktun ..olmadıgın hayattan beni nasıl suçlarsın

.ozaman öle düşünüyordum oysa şimdi sen varsın böle düşünüyorum diceksin ....sen niye dogdun der gibi sana ....dogdun

.yaşıyorsun hayat boyu önüne neler ve kımler çıkıcak ve sen her yaptıgınla yargılanıcaksan ...kusura bakma ama neyın sevgısı bu

sen bu adamı bırak derim ....ben olsaydın yerınde adamın yapısını bılıyorsam anlatırdım ve bırakırdım ...bırak o seni geçmiş

geçmişde kalmıştır dıye ıkna etsin !

bence sen onu ara deki sen haklısın biz bir araya gelmeyelim ben kaldıramam bunları ...

geçmişimde yaşadıgım olay yüüznden benı terk eden adama ben ılerde sırtımı dayayamam diceksin yolun açık olsun diceksin ..

demkki sen beni sevmemişsin kiiii benden acube gibi kaçtın diceksın ( ben o sevgi dediginiz şeyi göremedımde )

sen sevıyosun o degıl benım gözümde .....sen bunları yap bak bu adam sana köle oluyormu kapında olmuyormu böle devam

edersen bu adam daha senı çokkkkkkkkkk yaralar tatlım

diyemedim canım kaç kere söylemek istedim diyemedim :( her şey o kadar güzeldi ki beni bırakmasından beni yargılamasından korktum hep.korktuğumda başıma geldi.diktirmek yapay kızlık zarı kullanmak her şey geçti aklımdan ama yapım gereği bişeylerin gizli kalmasından hoşlanmadığımdan söyledim.ama dört yıl en mutlu anlarımızda bana sarılırken beni öperken bile şimdi söylesem mi diye düşündüm hep.

Burada senin hatan 4 yıl sonra bunu ona açıklaman.. Geçmişinden ne diye utanıyorsun?
Herkes birtakım hatalar yaptı zamanında,bende dahil. Ömür boyu kendimi suçlayacak değilim ya..
Her şeyde bir hayır vardır buna inan. Rabbim sana böylesini hayırlı görmüş demek ki. Dua et bol bol,içini ferah tut..

Son düzenleme:
sevgicim merhaba. lütfen üzme kendini. hayalkırıklıkları ve pişmanlıklarla son bulan bi ilişkiden sonra sana güven veren birine sarılman ve ona özelini hemen açamaman çok normal. keşke seni anlayabilse..

ama neden 4 sene bekledin tatlım? bende üniversitede tanıştığım çocukla 3 sene çıktım ve birlikte oldum onunla. beni sokak ortasında dövmeye kalktığı an nasıl bi hatanın içinde olduğumu anlayıp terkettim onu. ama yılmadım, yıkılmadım. daha güçlü bastım yere. istemediğim hiçbir şeyi yapmadım.

ne varki bir sene sonra taa liseden beridir bana gerçekten aşık adam karşıma çıktığında beni istediğini söylediğinde oturup herşeyi anlattım ona. çocukluğumuzu biliyorduk o yüzden ona anlattım hiç beklemeden. madem istiyorsun böyle böyle bunu bil ve öyle karar ver dedim. düşünmeme gerek yok, hiç birşey önemli değil ben seni istiyorum dedi. hatta ben üsteledim git bi gün düşün gerçekten, ölç tart iyice sonra istersen burda olucam dedim. çünkü bu saçma şey yüzünden ilerde sorun yaşamak istemedim. ve ona takılıcak bi adamla mutlu olamazdım. onu da mutsuz etmek istemezdim. ve ertesi günde geldi aynı şeyleri söyledi. dürüstlüğüme hayran kaldığını, ondan kurtulamayacağımı söyledi. ve gerçekten aşıktı. o sayfayı orda kapadık ve birlikte çok güzel şeyler yaşadık, yaşıyoruz. sevişiyoruz mesela, hemde hiçbir şey düşünmeden.. aslında hiç önemli olmayan şeyler yüzünden ne kadarda yıpratıyorsunuz kendinizi. ah şu iki damla kan için nedir bu eziyet ya. kahrolsun bağzı şeyler!....

tatlım cesaretin için seni tebrik ediyorum. bu senin özelin, tabiki başlarda anlatmak zorunda değildin ama 4 sene bekleyip iş ciddiye binince anlatman... sanırım sevgilin bu yüzden biraz öfkeli, kendini aldatılmış hissediyor büyük ihtimalle. ama kusura bakmasın, senin de ne kadar acı çektiğini görüp bütün bunları geçmişte bırakmak da onun elinde. ama şunu bilmelisin bakire olmadığın için mi, yoksa 4 sene beklediğin için mi bu tepkisi? eğer bakire olmadığın içinse hiç kendini üzme kendini gerçekten. altüstü bi zara takıp bütün bir hayat boyunca içte içe senden nefret eden bunu yüzüne vuran bi adam yerine, bildiğin gibi kendinle gurur duyarak yaşa. eğer 4 sene sakladığın içinse zaman verin biraz dinlenin. hatta sen ayrıl, böyle bi çelişkide yaşayamazsın. bir zaman sonra belki özler, saçmaladığını fark eder. ama ayrılsanız da bi dahaki sefere 4 sene bekleme lütfen. kendini sev, kendinle barışık ol. durumunun altında asla ezilme herşeyden önce sen dürüst bir insansın ve hayatın çok değerli..

4 sene beklememden öte bakire olmamam sorun.senin mutlu olmana çok sevindim canım.mutluluğun daim olur inşallah.

Burada senin hatan 4 yıl sonra bunu ona açıklaman.. Geçmişinden ne diye utanıyorsun?
Herkes birtakım hatalar yaptı zamanında,bende dahil. Ömür boyu kendimi suçlayacak değilim ya..
Her şeyde bir hayır vardır buna inan. Rabbim sana böylesini hayırlı görmüş demek ki. Dua et bol bol,içini ferah tut..

sağol canım.evet dört yıl beklemek benim hatam.dört yıl beklemem bana aşık olsun beni bırakamasın diye değil buna inanın.bunu söylemek nasıl zor anlatamam.mutluluğumun bozulmasını istemedim hiç.

sağol canım.evet dört yıl beklemek benim hatam.dört yıl beklemem bana aşık olsun beni bırakamasın diye değil buna inanın.bunu söylemek nasıl zor anlatamam.mutluluğumun bozulmasını istemedim hiç.

Ben anlıyorum seni,bilemezdin böyle olacağını.. Herkes hata yapıyor bu hayatta,önemli olan ders alabilmek..
Şuan ne kadar zor durumda olduğunu da tahmin edebiliyorum,ne kadar içinin acıdığını da.. Seni olduğun gibi kabul etmeyen(edemeyen) bir insan için kahretme kendini.. Bunların hepsi bir tecrübe senin için. Geçmişinden bahsederken utanıp sıkılma,daha da güçlendim ben yaşadıklarımla de.. İnan hepsi geçecek,güzel günleri göreceksin. Biraz sabır :34:

4 sene beklememden öte bakire olmamam sorun.senin mutlu olmana çok sevindim canım.mutluluğun daim olur inşallah.

amin canım ama ben birşey yapmadım. hayat çok garip sevgi.. ağlamaktan bıktığın, sinirlerin artık demir gibi olduğu ve hiç beklemediğin bir anda hayat birden yüzünü güldürüyor. ayağa kalktığın anda çektiklerinin karşılığını alıyorsun ve evet dünya gerçekten bir imtihan tahtası.. güçlü dur, sende bunu yakalayacaksın eminim. kendi adım kadar hatta. sakın ama sakın yaşadıklarının seni devirmesine izin verme. istemediğin hiçbir şeye müsade etme. dediğim gibi sen müthiş bir insansın, bugün artık birçok kişide olmayan bir erdeme sahipsin: dürüstsün!!

kalbin kadar bahtında güzel olacak bak ve gör. gül geç bunlara. 4 sene biraz dinlendiğini, kafanı dağıttığını farzet ve daha güçlü basa basa yoluna devam et. yaşadığın hiçbir şeyden utanma, onlar bugünkü seni yapan şeyler. kendini sev, insanları ise boşver. kimsenin kimseyi yargılamak haddi değil bu hayatta!

hadi gül biraz, takma kafana. sevgiler canım sana =)

Hayır bu hiç bir şekilde sorun değil senin dik duruşun oldukça da sorun olmayacak asla. Sen doğru ol doğruda elbet seni bulacaktır bu devirde senin gibisini de zor bulue niye çünki ben buyum diyebiliyorsun sahtekar iki yüzlü değilsin.

Aynı hatayı bende yaptım bekledim çok geç söyledim ama buda bana ders oldu. Canını en çok anılar yakıyor değilmi benimde yandı. Ama sonra ki ilişkim başlamadan peşin peşin söyledim bak fırsatdan istifade de ederim düşüncesi gelmesin aklına diye kabul edemeyeceğini söyledi başlamadam bitti ama olsun demek ki ona et parçası hizmetçi lazımmış seven bir ruh ve yürek değil.

Hiç bozma moralini keyfini olmuş ile ölmüşe de çare yok Bunda sonra daha güçlü basacaktır ayakların yere bahtında yolunda açık olsun inş. Dürüstlükten asla kaybetmezsin.

diyemedim canım kaç kere söylemek istedim diyemedim :( her şey o kadar güzeldi ki beni bırakmasından beni yargılamasından korktum hep.korktuğumda başıma geldi.diktirmek yapay kızlık zarı kullanmak her şey geçti aklımdan ama yapım gereği bişeylerin gizli kalmasından hoşlanmadığımdan söyledim.ama dört yıl en mutlu anlarımızda bana sarılırken beni öperken bile şimdi söylesem mi diye düşündüm hep.

ama bir erkek sevdigi zaman inan bana gözü görmez o ıkı damla kanı ıvırı zıvırı ...kabul etmıyorum desede egerki sevgi varsa galıp gelir umarım döner .....döndügündede yok felan de hemen kabul etme bence ...ilerde yüzüne vurmasın asla da ezılme canım

sen adammı öldürdün katılmısınde .....çok kötü işlerede bulaşmadın herkezin bılmesınede gerek yok ıkınız bılın yeter

bence gelıcek bu adam kız

çok çok teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için.sizlerle paylaştıkça acılarım azalıyo kendime güvenim geliyo inanın.evet daha güçlü olmam lazım.bende tükendim artık o bir kere öldüyse ben dört yıldır her gün öldüm.

bazı erkeklerde bazen gurur daha ağır basıyor bazen onların yerine kendimizi koyup düşünmek lazım evlenince sizi aldatmasını biz nasıl hazmedemiyoruz onlarda geçmişimizi hazmediyor üzüldüm adına söylesen bi dert kandırsan bi dert ama en güzelini yapmışsın hiç çoktan için rahat

onu da anlıyorum aslında bir yıkım oldu onun içinde.bir de bana ''mesela biz evlendik sevgi dışarıda gezerken o adamı gördük geldi benim yanıma ben karınla eskiden böyle böyle yaptım dedi.ben ne yaparım o zaman katil mi olayım.ya ailem duyarsa '' dedi.bişey diyemedim tabi :(

bilmiyorum canım bakire olmamam onun için çok büyük bi eksiklik.böyle bir ilişki nasıl bana mutluluk verir bilmiyorum.

birbirinize süre tanıdınız ama bak ilerde hadi yüzüne vurursa korkutmak istemem ama evlenince de o bişeyler yaparsa sonra sende bakire değildin diye sürekli laf sokarsa enine boyuna konuşun düşünün öyle evlen bence

Back
X