...

zeytinagaci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
15.807
18.335
248
Daha önceki konularımda bahsetmiştim. Bugün eşimle 8. tanışma yıldönümümüz.
3 hafta önceden yakn bir şehirden otelden yer ayırttım. Eşime de sordum gider miyiz diye, tamam dedi ona göre parasını ödedim otelin. İşten de izin aldım.
Bugün şu saatlerde yolda olmamız lazımdı. Ama eşim 3 gün öncesinden ya gidecek miyiz masraf olur vs. demeye başladı. Dün akşam da gitmemeye ve oraya gidip gelirken verilecek parayı bozuk arabamızı yaptırmak için kullanmaya karar verdi. Tamam maddi olarak kötü durumdayız ama otelin parası ödendi ve geri alınamaz. 10 gün sonra da askere gidiyor. Ve bugün yıldönümümüz. Ayrıca biz balayına dahi gitmemiştik. Ben işe dönmeden önce biraz gezip dolaşıp rahatlamak da istiyordum çünkü eşim askere gidince 15 ay kabus gibi olacak.
Bir önceki konumda bahsetmiştim annesi arayınca koştu gitti diye, gel de kızma şimdi . Kaç haftadır gideriz diye hayal ediyorum. Diyecek bir şey bulamıyorum çok üzgünüm.

Gercekten kotu olmus canim ya ama parasi odendiyse gitmemeniz daha cok bosa masraf olucak en azindan gidip paranin hakkini verseydiniz geri de alamiyacagina gore parayi bosa gitti para desene en bastan deseymis keske otel parasiyla yaptirirdiniz arabayi

keşke baştan söyleseymiş boşuna parasını ödemiş oldunuz..
eeee ne anladım yine masraf oldu hemde boşu boşuna bari gitseydide heba olmasaydı paranız....

Evet otel parası yandı.
Yapacağımız 200 lira daha masraf.
Araba bana kalırsa o kadar önemli değil zaten süremiyorum, ama eşime dünyanın sonu değil sonra yaptırırız arabayı dediğimde benim için dünyanın sonu dedi. B
Şeytan diyor atla kendin git.

otelin parası zaten ödenmiş geri de alamıyorsunuz bari gidip tatilinizi yapın paranız boşa gitmesin sanırım kocan otel parasını verdiğini bilmiyor:44:

Hayır keşke bilmese de böyle davransa. Biliyor kaç para ödediğimi ve ne kadar heyecanlı olduğumu. (heyecan ve istek kalmadı tabi artık)

Senin yerinde olsam eşime son kez sorardım geliyor musun diye. Hala gitmemekte ısrarlıysa kendim çıkar gider bir güzel de dinlenirdim. Son günleri tabi ki özel yaşamak isteyeceksin. Bu şekilde davranması çok anlamsız. Tekrar dene şansını. Gelmiyorsa da kendin git. Parası ödenmiş otelin. 200 tl nin hesabı mı olur?

erkekler dolambaçlı anlatımdan anlamazlar. dannnnn diye söyleyeceksiniz düşüncelerinizi...
ben yerinizde olsam aynen bize aktardığınız gibi anlatırdım durumu. " zaten 15 gün sonra askere gideceksin, seninle başbaşa kalmak isterdim, hem evlilik yıldönümümüz özel olsun hak etmiyor muyuz, senin başbaşa özel vakit geçireceğimiz anları düşünmek yerine arabayı düşünmene kırıldım..." vs derdim.
erkekler gizli kapaklı anlatımdan anlamazlar, beklentilerinizi içinizde tutmayın bence.
haaaa bir de erkekler askere gitmeden önce manyaklaşıyorlar, düşüncesiz tavırlarında bu da etkilidir diye düşünüyorum.

direkt sormalısınız kararlı ve emin bir şekilde. Szi kararlı görünce kabul edecektir, ama zorla da güzellik olmaz diye düşünüyorum

:)

kocanda odunmudur nedır ya

ayyy çok üzücü durum otel parası verilmiş bence gidin.gitmezseniz paranız boşa gitmiş olacak

"boşa masraf olmasın demiştin ya boşa masraf olmasın diye ben gidiyorum" deyip çekip kapıyı çık bence. tabii önce ona son kez "geliyormusun" diye sor, yok falan derse yada ne gerek var derse cevap hazır olsun
hem boşa masraf olmasın diyo hemde parası ödenmiş bi yere gitmiyo neymiş araba yaptırcakmış e sen zaten askere gidiyomuşun kardeşim napcan arabayı yaptırıp, nöbete arabaylamı çıkıcan töbe töbe

bana hiç mantıklı gelmedi bu davranışı. boşa masraf olmasın deyip de parası ödenmiş bir yere gitmemenin daha boş olduğunu bilmiyor olamaz heralde. yada altında bişey var gibi geldi hadi hayırlısı
kusura bakamayın sert olmuş biraz ama bana mantıklı gelmedi

ya normalde yaparım böyle bir şey ama giderayak sorun yaşayalım da istemiyorum.
eşim baktı üzülüyorum aldı kahvaltıya götürdü beni dışarıya. orada da sordu gitmek istiyor musun dedi. ben de sadece benim istememle gideceksek ben zaten orada keyif alamam sen gitmek istemiyor musun dedim. bence gitmek istememeliyiz, çok borcumuz var zaten, otele ödediğin parayı kaybetmişiz gibi düşünelim dedi.

adam askerdeyken 2 evlilik yıldönümümüzü kaçıracak, 1'er doğum günümüz, 1 sevgililer günü, yılbaşı vs. vs. hep ayrı geçecek kaç defa bunları söyledim ona. bu tanışma yıldönümümüz benim için evlilik yıldönümünden daha önemli.
ama nedense o kadar isteksiz davrandı ki benim içimde heves kalmadı zaten.
askerlik mevzusu çıktığından beri eşim bi değişik oldu???

bu erkeklerin hepsi neden ayı acaba

ahh bi anlasam..

direkt sormalısınız kararlı ve emin bir şekilde. Szi kararlı görünce kabul edecektir, ama zorla da güzellik olmaz diye düşünüyorum

şu anda hadi kalk gidelim desem gidecek zaten. ama tek taraflı isteyince pek anlamı yok

:)

kocanda odunmudur nedır ya

son 1-2 aydır böyle ben de anlamıyorum. nerde evlilik yıldönümümüzde işten izin alabilmek için gece 4 te mesaiye gidip çalışan adam nerde bu otobüse binmeye üşenen adamm...

ayyy çok üzücü durum otel parası verilmiş bence gidin.gitmezseniz paranız boşa gitmiş olacak

eşimin mantığı da şu 150 tl otel parası yanmasın diye 200 tl daha neden masraf edelim diyor.

:)) arabayı yaptırıp bana bırakıcak ben de işe onunla gidip gelicem güya. arabamız da eski 20 senelik. zaten bozulup duruyor. bir de zaten tek başıma araba kullanamıyorum. büyük ihtimalle o araba tamir olsa da benim pek işime yaramayacak. beni eve gönderdi kendi sanayiye tamirci bulmaya gitti.

Son düzenleme:
adam askerdeyken 2 evlilik yıldönümümüzü kaçıracak, 1'er doğum günümüz, 1 sevgililer günü, yılbaşı vs. vs. hep ayrı geçecek kaç defa bunları söyledim ona. bu tanışma yıldönümümüz benim için evlilik yıldönümünden daha önemli.
ama nedense o kadar isteksiz davrandı ki benim içimde heves kalmadı zaten.
askerlik mevzusu çıktığından beri eşim bi değişik oldu???

adam depresyona girmiş, kolay değil geride eşini , işini bırakıp aylarca uzaklaşmak. ben askerlik bittiğinde düzelir diye düşünüyorum.

o zaman annesıyle beraber gonder bakalım gıdecekmı otele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…