- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi zeytinagaci
-
Evet otel parası yandı.
Yapacağımız 200 lira daha masraf.
Araba bana kalırsa o kadar önemli değil zaten süremiyorum, ama eşime dünyanın sonu değil sonra yaptırırız arabayı dediğimde benim için dünyanın sonu dedi. B
Şeytan diyor atla kendin git.
Senin yerinde olsam eşime son kez sorardım geliyor musun diye. Hala gitmemekte ısrarlıysa kendim çıkar gider bir güzel de dinlenirdim. Son günleri tabi ki özel yaşamak isteyeceksin. Bu şekilde davranması çok anlamsız. Tekrar dene şansını. Gelmiyorsa da kendin git. Parası ödenmiş otelin. 200 tl nin hesabı mı olur?
erkekler dolambaçlı anlatımdan anlamazlar. dannnnn diye söyleyeceksiniz düşüncelerinizi...
ben yerinizde olsam aynen bize aktardığınız gibi anlatırdım durumu. " zaten 15 gün sonra askere gideceksin, seninle başbaşa kalmak isterdim, hem evlilik yıldönümümüz özel olsun hak etmiyor muyuz, senin başbaşa özel vakit geçireceğimiz anları düşünmek yerine arabayı düşünmene kırıldım..." vs derdim.
erkekler gizli kapaklı anlatımdan anlamazlar, beklentilerinizi içinizde tutmayın bence.
haaaa bir de erkekler askere gitmeden önce manyaklaşıyorlar, düşüncesiz tavırlarında bu da etkilidir diye düşünüyorum.
bu erkeklerin hepsi neden ayı acaba
direkt sormalısınız kararlı ve emin bir şekilde. Szi kararlı görünce kabul edecektir, ama zorla da güzellik olmaz diye düşünüyorum
:)
kocanda odunmudur nedır ya
ayyyçok üzücü durum otel parası verilmiş bence gidin.gitmezseniz paranız boşa gitmiş olacak
"boşa masraf olmasın demiştin ya boşa masraf olmasın diye ben gidiyorum" deyip çekip kapıyı çık bence. tabii önce ona son kez "geliyormusun" diye sor, yok falan derse yada ne gerek var derse cevap hazır olsun
hem boşa masraf olmasın diyo hemde parası ödenmiş bi yere gitmiyo neymiş araba yaptırcakmış e sen zaten askere gidiyomuşun kardeşim napcan arabayı yaptırıp, nöbete arabaylamı çıkıcan töbe töbe
bana hiç mantıklı gelmedi bu davranışı. boşa masraf olmasın deyip de parası ödenmiş bir yere gitmemenin daha boş olduğunu bilmiyor olamaz heralde. yada altında bişey var gibi geldi hadi hayırlısı
kusura bakamayın sert olmuş biraz ama bana mantıklı gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?