• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

64 kilodan 53 kiloya düşüyorum

Umayana90

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
6
Merhaba. 37 yaşındayım. 64 kiloyum ve bir türlü diyeti devam ettiremeyenlerdenim. Buraya yazıyorum, kendime motivasyon olsun diye. İlk 4 gün sabah ve öğle sıvı beslenme smoothie olabilir. Akşam tavuk haşlama ve salata şeklinde devam edeceğim. Daha çok sıvı beslenmeye çalışagım. 4 günün sonunda ne olur sonuca göre diyet şeklimi değiştireceğim. Motivasyon olsun diye hergün paylaşım yapacagım. Birlikte diyete başlamak isteyen olursa çok sevinirim. Bu yazı 64 kilo ile girmek istemiyorum

merhaba öncelikle 63 olmussunuz bile 1-2 ayda gayet güzel verirsiniz..buraya yazmak iyi geliyor biraz motive ediyor, bende takibe alicam sürecinizi. bende 4 gün önce başladım kilomuz aynı, benim sürem kısıtlı aşı an verip sonrada stabil tutmaya calisicam yapmış oldurunuz 2 günlük detox nedir?

merhaba öncelikle 63 olmussunuz bile 1-2 ayda gayet güzel verirsiniz..buraya yazmak iyi geliyor biraz motive ediyor, bende takibe alicam sürecinizi. bende 4 gün önce başladım kilomuz aynı, benim sürem kısıtlı aşı an verip sonrada stabil tutmaya calisicam yapmış oldurunuz 2 günlük detox nedir?
Aslında detox yapıcam dedim ama kendi planıma sadık kalamadım. Çalışıyorum ve işyerinde hep sıkıntı oluyor benim için. Ben dün sabah kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta ,domates,yeşil biber ve biraz maydanoz tükettim. Akşam yemeği 1 tabak pırasa yemeği. Gün içinde 2 lt su. Umarım kısa sürede ve yılmadan devam ederiz. Bu akşam tartılır 63.70 çıktım. Sanıyorum ki sabah 62 yü görürüm😏

Takip edeceğim 67 idim 59 olsam dedim dedim olamadım 70 oldum 😭

Evet 3.gün. 64 kilo ile başladım. son durum olarak dün 63.70 ti. Bu akşamki son durum 62.75.

Merhaba, nasıl gidiyor süreciniz. Bu sabah tartıldım ve 61.90 ım

Merhaba, nasıl gidiyor süreciniz. Bu sabah tartıldım ve 61.90 ım
harika baya hızlı gitmiş bile sizde benim hedefim 61 i görmek ama.. ben bu sabah 62.6 çıktım. -2.7 vermiş oldum gene baya iyi sayilir 6. gunumdegim. sen ne yapıyorsun nasıl besleniyorsun detay verir misin çok iyi sonuç alıyorsun harika 🤩

nasıl besleniyorsunuz 4 günde 2 kilo normal değil hele ki kilonuz çok fazla değilken. muhtemelen sadece ödem gidiyor vücuttan ama yağ yakımı ya da kas kaybetmemek için beslenmenizi çok da azaltmayın. proteine ağırlık verin

nasıl besleniyorsunuz 4 günde 2 kilo normal değil hele ki kilonuz çok fazla değilken. muhtemelen sadece ödem gidiyor vücuttan ama yağ yakımı ya da kas kaybetmemek için beslenmenizi çok da azaltmayın. proteine ağırlık verin
Merhaba evet ilk günler ödemin gittiğini düşünüyorum. Sabah kahvaltı yapmıyorum. İş yerinde öyle yemeği yiyorum. (12.30)Tavuk ya da kırmızı et ve yanına çorba. Yemekler iş yerinden oldugu için içindeki yagları bilmiyorum. Akşam ( 18:00) 3 haşlanmış yumurta ve (salatalık,kırmızı pancar, 1 elma,1 limon şeklinde robotta çekilmiş sıvı halini tüketiyorum. Günlük beslenmem bu şekilde.

harika baya hızlı gitmiş bile sizde benim hedefim 61 i görmek ama.. ben bu sabah 62.6 çıktım. -2.7 vermiş oldum gene baya iyi sayilir 6. gunumdegim. sen ne yapıyorsun nasıl besleniyorsun detay verir misin çok iyi sonuç alıyorsun harika 🤩
Merhaba evet ilk günler ödemin gittiğini düşünüyorum. Sabah kahvaltı yapmıyorum. İş yerinde öyle yemeği yiyorum. (12.30)Tavuk ya da kırmızı et ve yanına çorba. Yemekler iş yerinden oldugu için içindeki yagları bilmiyorum. Akşam ( 18:00) 3 haşlanmış yumurta ve (salatalık,kırmızı pancar, 1 elma,1 limon şeklinde robotta çekilmiş sıvı halini tüketiyorum. Günlük beslenmem bu şekilde. Gün içinde de sürekli hareket halindeyim

Merhaba evet ilk günler ödemin gittiğini düşünüyorum. Sabah kahvaltı yapmıyorum. İş yerinde öyle yemeği yiyorum. (12.30)Tavuk ya da kırmızı et ve yanına çorba. Yemekler iş yerinden oldugu için içindeki yagları bilmiyorum. Akşam ( 18:00) 3 haşlanmış yumurta ve (salatalık,kırmızı pancar, 1 elma,1 limon şeklinde robotta çekilmiş sıvı halini tüketiyorum. Günlük beslenmem bu şekilde.
hiç karbonhidrat almıyorsunuz gibi gözüküyor buradan bakınca. günlük en azından 1200 kal altına düşmemeye çalışın bazal metabolizmanızın yavaşlamaması için. karb alımı da yine kadınların hormon dengesi için vb önemli. genelde bu tarz sıkı diyetler uygulanıp hedefe ulaşıp bitirildiğinde normal düzene dönünce geri kilo alınıyor aslında daha zamana yayarak ve daha çok yiyerek daha sürdürülebilir bir hale getirebilirsiniz. hedefinize ulaşmanız dileğiyle

Merhaba evet ilk günler ödemin gittiğini düşünüyorum. Sabah kahvaltı yapmıyorum. İş yerinde öyle yemeği yiyorum. (12.30)Tavuk ya da kırmızı et ve yanına çorba. Yemekler iş yerinden oldugu için içindeki yagları bilmiyorum. Akşam ( 18:00) 3 haşlanmış yumurta ve (salatalık,kırmızı pancar, 1 elma,1 limon şeklinde robotta çekilmiş sıvı halini tüketiyorum. Günlük beslenmem bu şekilde. Gün içinde de sürekli hareket halindeyim
çok sağlıkil temiz besleniyorsunuz ve aralıklı oruç yapıyorsunuz harika ve özellikle 6 dan sonra yememek. protein de tamamlıyorsunuz. Gayet normal kilo vermeniz bu iradeyle tebrik ederim. ne zaman başladınız tam olarak? şu an kaç oldunuz? benim yarın 1 hata olucak yarın tartilicam bakalım

birkaç günlük sıvı detoksu düşünüyorum arkadaşlar eşlik etmek isteyen çıkar mı? :)

çok sağlıkil temiz besleniyorsunuz ve aralıklı oruç yapıyorsunuz harika ve özellikle 6 dan sonra yememek. protein de tamamlıyorsunuz. Gayet normal kilo vermeniz bu iradeyle tebrik ederim. ne zaman başladınız tam olarak? şu an kaç oldunuz? benim yarın 1 hata olucak yarın tartilicam bakalım
Pazar günü başladım. Dün en son 61.90 dım. Son olarak bıgün 62.30 çıktım ama bugün bozmak zorunda kaldım. Hastanede olduğum için. Hamburger yedim🥴 ve hemen göbeğim kocaman oldu. 12.30 bir kase tavuk çorbası. Ve 17:30 hamburger menü. Muhtemelen yarın sabah kilo artışı olarak çıkacak. Ama yarın açığı kapatmak amaçlı sadece sıvı beslenmeyi planlıyorum.

Günlük diyetimi bozdugum için sana iki gün olarak eşlik edebilirim. 😊

Back
X