- Emoji Skoru
- 1
- Puanlar
- 1
IMerhaba. 37 yaşındayım. 64 kiloyum ve bir türlü diyeti devam ettiremeyenlerdenim. Buraya yazıyorum, kendime motivasyon olsun diye. İlk 4 gün sabah ve öğle sıvı beslenme smoothie olabilir. Akşam tavuk haşlama ve salata şeklinde devam edeceğim. Daha çok sıvı beslenmeye çalışagım. 4 günün sonunda ne olur sonuca göre diyet şeklimi değiştireceğim. Motivasyon olsun diye hergün paylaşım yapacagım. Birlikte diyete başlamak isteyen olursa çok sevinirim. Bu yazı 64 kilo ile girmek istemiyorum
nasıl gidiyorrrr ben de eşlik etmek istiyorumMerhaba. 37 yaşındayım. 64 kiloyum ve bir türlü diyeti devam ettiremeyenlerdenim. Buraya yazıyorum, kendime motivasyon olsun diye. İlk 4 gün sabah ve öğle sıvı beslenme smoothie olabilir. Akşam tavuk haşlama ve salata şeklinde devam edeceğim. Daha çok sıvı beslenmeye çalışagım. 4 günün sonunda ne olur sonuca göre diyet şeklimi değiştireceğim. Motivasyon olsun diye hergün paylaşım yapacagım. Birlikte diyete başlamak isteyen olursa çok sevinirim. Bu yazı 64 kilo ile girmek istemiyorum