• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

649 liraya ayakkabı oyunu:)

Kizlar yaktiniz beni adam basimin etini yedi kalk gidelim diye.3 saat oldu buraya yazali hayla israrla gidelim diyor. Avmde gordum demiştim. Orasi simdi tiklim tiklimdir nereye gidiyim. Bir ayakkabiya o kadar para falan veremem zaten :KK70:
o kaadr yorum okudum boylesini ilk goruyorum :))
benimki ayakakbinin parasini sormaz bile direk ihtaucain varmiki der :KK43:
bende sormadan alirim temiz i$ :)
sormadim bosu bosuna sinirlerimi bozamam bi oyun için :mad:

Son düzenleme:
o kaadr yorum okudum boylesini ilk goruyorum :))
benimki ayakakbinin parasini sormaz bile direk ihtaucain varmiki de :KK43:
sormadim bosu bosuna sinirlerimi bozamam bi oyun için :mad:
Bizimkide bole iste ben kolay kolay herseyi almam. Alalim mi dersemde inatla aldirmaya çalışır. Onu denememe cok kizdigi icin saka yaptim desem denedim sanir diyemiyorum:))

Yine de tepkisini merak ettim sordum. :D

Ben: Aşkım şunun güzelliğine bak, içim gitti..
O: Güzelmiş aşkım al.
Ben: Alamam aşkım çok pahalı :(
O:Kaç lira ki aşkım?
Ben: 649 tl.
O: Neyyyyy aşkım:)
Ben: Çok dimi :(
O:Çok tabi aşkım giyilmeye kıyılmaz.
Ben: Evet haklısın :(
O: Aşkım niye böyle yapıyorsun şimdi.. ( Üzüldü kıyamam :D)
Ben: Ne yapıyorum aşkım şaka yaptım. Sen al desen bile ben bir ayakkabıya o parayı verir miyim sence?:)
O: Vermezsin aşkım :D

Rahatladı garibim hahaha :D

Yine de tepkisini merak ettim sordum. :KK70:

Ben: Aşkım şunun güzelliğine bak, içim gitti..
O: Güzelmiş aşkım al.
Ben: Alamam aşkım çok pahalı :KK43:
O:Kaç lira ki aşkım?
Ben: 649 tl.
O: Neyyyyy aşkım:)
Ben: Çok dimi :KK43:
O:Çok tabi aşkım giyilmeye kıyılmaz.
Ben: Evet haklısın :KK43:
O: Aşkım niye böyle yapıyorsun şimdi.. ( Üzüldü kıyamam :KK70:)
Ben: Ne yapıyorum aşkım şaka yaptım. Sen al desen bile ben bir ayakkabıya o parayı verir miyim sence?:)
O: Vermezsin aşkım :KK70:

Rahatladı garibim hahaha :KK70:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ben dün akşam çok bilinen pahalı bir markadan inanılmaz indirimli bir ayakkabı aldım bugün de gazeteleri okurken dedim ki eşime; Ho...'te harika bir ayakkabı gördüm ama biraz pahalı. ....649 lira...ama çok istiyorum almayi naapalim? Benim muhteşem eşim (ama gerçekten çok iyidir eşim ); E çok istiyorsan alırız naapalim Aşkım ,dedi :))))
Sonra çok da içine oturmadan kk testi oldugunu soyledim:))

Kizlar yaktiniz beni adam basimin etini yedi kalk gidelim diye.3 saat oldu buraya yazali hayla israrla gidelim diyor. Avmde gordum demiştim. Orasi simdi tiklim tiklimdir nereye gidiyim. Bir ayakkabiya o kadar para falan veremem zaten :KK70:
ahaha cnm bnm yaa söle tekti satılmış falan de :)

Bosver ayakkabiyi balik tutmaya gidelim dedim. Zaafidir dayanamaz atladi hemen:)) yine olan bana oldu gerci nese
kıyamam... benimki çakal ortak kullanıoz faceyi faceden görmüştüm oda görmüş kandıramadım ava giderken ben avlandım:KK23:

Nişanlımin bu oyundan haberi olduğu için kardeşime yazdım ben de :)

Screenshot_2015-09-20-20-28-43_1.webp

Benim de eşim yanımda bende netten açtım bi ayakkabı ama şöyle gösterişlibir şey.

ben: hayatım bi ayakkabı beğendim alıyım mı
eşim: bakiiim nasıl
ben: baakkk
eşim: güzelmiş ne kadar
ben: 649 tlcik
eşm: heee :KK57: ne kadar ne kadar
ben: 649 tlcik
eşim: tamam al len 600 ü sen ver 49unu ben veririm:p
ben: :KK57:

Hahaha bende nette görüp deneyeyim demiştim. Benimki de beğendiysen alalım canım dedi. Manyak mısın be adam bir ayakkabıya 650TL verilir mi önce ben döverim seni dedim :)

BEN:aşkım bi ayakkabı begendim alsam mı ki bilemedim
NİŞANLIM: at bakim resmini
BEN: biraz pahalı ama
NİŞANLIM: fena deil kaç papel
BEN:649
NİŞANLIM: yuh boşver bebem ya o paraya 6 çift alırsın... bidaha da bana mümkünse böle gelme:)))
BEN:tamam hayatım :)))
NİŞANLIM: bana da baj bi ayakkabı kotun altına hem ketenin altına giyilebilecek bişey
BEN: zeten şakaydı tepkini ölçmek için
NİŞANLIM: olm kastınız ne la erkeklere kalbi olan vardır:)))))

çok beğendiğim bir spor ayakkabıya 4 aydır 250 tl verip vermeme arasında kararsız kalıyorum.eşim alalım diyor ben belki düşer diye aldırmıyorum. bu durumda bu şakayı yapsam yemez gibime geliyor ama en kısa zamanda 500 üzerinden denicem :KK59:

Back
X