hoşbulduk =) ben pazartesiden itibaren yürüyüşlere başlıyorum inş allah utandırmasın.. kaç beden giyiyorsunuz peki siz ben 44 -46
arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum ben 160 boyundayım ve kalıplı bir bayanım basen var ama göbek hiç yok 70 kiloyu hiç geçmiyordum ama sanırım evlendikten soonra zaman içinde aldım =(( 74 falan oldum bir daha tartılmaya cesaretim yok...çok moralm bozuk biliyorum suc benim boğazımı tutamıyorum çikolatayı cok sewiyorum.ben eşime spora yazılacağım dedim ama istemedi çünkü bebek istiyoruz ve soğan kürü kullanıyorum her an hamile kalırsam spor yaparken belki bir zarar gelebilir diye düşünüyo sadece yürüyüs yap giyor bende yürüyüş parkında en az 35 dk yürüyorum tempolu..şimdi napmalı bilmiyorum diyet arkadaşlığı diye bişe varmış bana da bi arkadaş lazım heralde tabiki burdanda birbirimizi destekleylim.=((
hoşbulduk =) ben pazartesiden itibaren yürüyüşlere başlıyorum inş allah utandırmasın.. kaç beden giyiyorsunuz peki siz ben 44 -46
Bende an itibarı ile 71.5kg.yum ve 44 beden giyiyorum şu aralar kotlarım bol gelmeye başladı ama iyice zayıfladıktan sonra şöyle bi yaz alışverişine çıkıp en azından 40 bedenin içine olayim diyorum
merhaba arkadaşlar. bende size katılıp zayıflamak istiyorum. bu sabah tartıldım kg'm 69.7ydi. geçen yıl 4 ay diyetisyen eşliğinde 77.9 dan 68e indim ama yazın kaynımın arkadaşımın düğünü ramazan bayram kurban derken bıraktım. geçen ay çok fazla yediğim bi günün akşamı tartıldım veeeeeee 73 kgyim. ertesi sabah azaltmaya başladım midem küçülsün diye bu sabah tartıldım 69.7 olmuşum ama yalnız olunca savsaklıyorum bugün kaçırdım yine.bu arada benim pkom var (bir tür yumurtlama sorunu) ve kg vermeliyim adet düzenim bozuluyor kg alınca pkom kötüye gidiyor anlayacağınız tam bir kısır döngü. geçen yıl verdiğim kglerle adet düzenim normalleşti ama ideal kgm 55. benim ilk hedefim 65 tabi küçük hedefler koymak lazım ulaşınca mutlu olalım. pazartesi bende sizinle başlayacağım umarım hepimiz tez vakitte mutlu kglerimize kavuşuruz
arkadaşlar dün tartıldım bi cesaretle söylemeye dilim varmıyor 77 kusur cıktım tmm tok karnına falan ama ne olursa olsun daha önce bu rakamları hiç görmemiştim..bana moral verin kendimi çok kötü hissediyorum yarın sabah yürüyüşe başlıcam cok su içmeyi düşünüyorum 2 yada 2.5 lt falan birde arkadaşlar 6 dan sonra hiç birsey yememeyi düşünüyorum bana biriniz akıl versin napmalıyım başka
Umudunuzu asla kaybetmemelisiniz. Ben de bugüne kadar çok diyet denedim. Verdim aldım verdim aldım. Ama şimdi 83 kilodan 72 ye düşmüş bulunuyorum.bu durumda bu sayfaya katılamıyorum değilmi
arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum ben 160 boyundayım ve kalıplı bir bayanım basen var ama göbek hiç yok 70 kiloyu hiç geçmiyordum ama sanırım evlendikten soonra zaman içinde aldım =(( 74 falan oldum bir daha tartılmaya cesaretim yok...çok moralm bozuk biliyorum suc benim boğazımı tutamıyorum çikolatayı cok sewiyorum.ben eşime spora yazılacağım dedim ama istemedi çünkü bebek istiyoruz ve soğan kürü kullanıyorum her an hamile kalırsam spor yaparken belki bir zarar gelebilir diye düşünüyo sadece yürüyüs yap giyor bende yürüyüş parkında en az 35 dk yürüyorum tempolu..şimdi napmalı bilmiyorum diyet arkadaşlığı diye bişe varmış bana da bi arkadaş lazım heralde tabiki burdanda birbirimizi destekleylim.=((
arkadaşlar dün tartıldım bi cesaretle söylemeye dilim varmıyor 77 kusur cıktım tmm tok karnına falan ama ne olursa olsun daha önce bu rakamları hiç görmemiştim..bana moral verin kendimi çok kötü hissediyorum yarın sabah yürüyüşe başlıcam cok su içmeyi düşünüyorum 2 yada 2.5 lt falan birde arkadaşlar 6 dan sonra hiç birsey yememeyi düşünüyorum bana biriniz akıl versin napmalıyım başka
Hoşgeldin hayatım, o zaman naapıyoruz diyet yapıyoruz ve sağlığımıza kavuşuyoruz spor yapma imkanın varsa da spor yapıyoruz.En iyisi yürüyüş bence :)
teşekkür ederim destekleriniz için ben hep iri yapılıydım yani alırsam bütün vücüt alır verirsemde öyle.ama metabolizmamı tanıyamıyorum.ondan oluyo bence..ama inşallah kararlıyım abah eşim gidincce çıkıp yuruyecektım yağmur yağıyor biraz dinsin o aradada su içeyim dedim yarım lt şişeen 6 tane falan bitirebilsem..bde bene bir huy var bi yere gideceğim zaman su içmek istemiyorum gittiğim yerde wc gitmk ölüm gibi geliyo sizdede varmı..ben dediklerini yapıcam doğadan 7 li alıcam..diyetisyen başka ne dedi anlatana
bu arada arkadaşım tebrik ederim seni ya 10 kgı nasıl verdin maşşallahbide benim kayınvaldemde çok güzel yemek yapar işte size o olamazzz diye başlayan msjı yazdıktan sonra oraya gittim moralin bozuk gibi dedi bende yanlış anlamasın die söyledim böle böle biraz kilo almasım da ondan sıkıldı canım dedim.kaç kg sın dedi söylemek istemedim sonra kıyaslama yapabilir kızıyla kendisiyle falan die :44:.tamam dedi bşrazdan irmik helvası kavurdu geldi ikide çatal...bende yemicem dedim destek aramıyorum zaten kötü niyette sadece sen deyince anlatayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?