65-75 kilo aralığındakiler buraya 90 gün programı uyguluyoruz :)

hoşbulduk =) ben pazartesiden itibaren yürüyüşlere başlıyorum inş allah utandırmasın.. kaç beden giyiyorsunuz peki siz ben 44 -46

Bende an itibarı ile 71.5kg.yum ve 44 beden giyiyorum şu aralar kotlarım bol gelmeye başladı ama iyice zayıfladıktan sonra şöyle bi yaz alışverişine çıkıp en azından 40 bedenin içine olayim diyorum

merhaba arkadaşlar. bende size katılıp zayıflamak istiyorum. bu sabah tartıldım kg'm 69.7ydi. geçen yıl 4 ay diyetisyen eşliğinde 77.9 dan 68e indim ama yazın kaynımın arkadaşımın düğünü ramazan bayram kurban derken bıraktım. geçen ay çok fazla yediğim bi günün akşamı tartıldım veeeeeee 73 kgyim. ertesi sabah azaltmaya başladım midem küçülsün diye bu sabah tartıldım 69.7 olmuşum ama yalnız olunca savsaklıyorum bugün kaçırdım yine.bu arada benim pkom var (bir tür yumurtlama sorunu) ve kg vermeliyim adet düzenim bozuluyor kg alınca pkom kötüye gidiyor anlayacağınız tam bir kısır döngü. geçen yıl verdiğim kglerle adet düzenim normalleşti ama ideal kgm 55. benim ilk hedefim 65 tabi küçük hedefler koymak lazım ulaşınca mutlu olalım. pazartesi bende sizinle başlayacağım umarım hepimiz tez vakitte mutlu kglerimize kavuşuruz

Canım hoşgeldin ve yürüyüş konusunda çok iyi yapıyorsun zaten çok aşırı kilosu olmayanlar için diyet yaparken yürüyüş en iyi ve yeterli bir spordur bence:)

Bende an itibarı ile 71.5kg.yum ve 44 beden giyiyorum şu aralar kotlarım bol gelmeye başladı ama iyice zayıfladıktan sonra şöyle bi yaz alışverişine çıkıp en azından 40 bedenin içine olayim diyorum

Aynen canım zaten zayıflamak istemememin temel nedeni alışveriş yapmak,istediğimi giyebilmek.Şimdi bu halimle hiç bir yerde kıyafet bulamaıyorum ne altıma ne üstüme.Bulsam da yakışmıyorlar ve çirkin oluyorlar.Bİde Yozgat küçük şehir.Ankara falan olsa yine bulurum.Bu çok içime oturuyo.Gençliğimin en Güzel dönemleri böyle geçiyor.Bir kadın olarak süslenmek makyaj yapmak,saçımı yapmak istiyorum.Sonra aklıma kilom geliyor vazgeçiyorum.Ne yaparsan güzel olamıyacaksın diyorum kendi kendime ee kızlar sizin bu konuda durumunuz ne?

Hoşgeldin hayatım, o zaman naapıyoruz diyet yapıyoruz ve sağlığımıza kavuşuyoruz spor yapma imkanın varsa da spor yapıyoruz.En iyisi yürüyüş bence :)

Kızlar bakın en buldum :)

Aşağıda verdiğimiz Bedene göre kilo değerleri 1.65 Boyundaki Bayanlara göre hazırlanan ideal kaç beden kaç kilo değerleridir.
42 Beden 60 kilo
40 Beden 56 kilo
38 Beden 52 kilo
36 Beden 49 kilo
34 Beden 46 kilo

Merhaba kızlar. Umarım hepiniz fazla kilolarınızdan kurtulup yaza incecik bir şekilde girersiniz. (İnşallah ben de tabii)

arkadaşlar dün tartıldım bi cesaretle söylemeye dilim varmıyor 77 kusur cıktım tmm tok karnına falan ama ne olursa olsun daha önce bu rakamları hiç görmemiştim..bana moral verin kendimi çok kötü hissediyorum yarın sabah yürüyüşe başlıcam cok su içmeyi düşünüyorum 2 yada 2.5 lt falan birde arkadaşlar 6 dan sonra hiç birsey yememeyi düşünüyorum bana biriniz akıl versin napmalıyım başka

Ben şu anda uyguladığım diyeti yaparken ilk başlarda yürüyüşe gidiyordum. Sabah 7:30 da süt içmem gerekiyordu. Sütü içip yürüyüşe gidiyordum o kadar iyi geliyor ki mideye. Ne bulanıyor ne şişkinlik hissediyorsun. Kesinlikle tavsiye ederim.

canım öncelikle moralini bozma panik yapma bende rejime başladığımda 78 idim. günde 20 dkdan başlayarak 1 saate varan yürüyüşler yaptım. ve güzel bi diyetle 4 ayda 68 e indim tabi kaçamak yapmasaydım arada daha cok verirdim. benim kaynanam azcık kıskanç 60 yasında 100 küsür kg şeker tiroidi az çalışır tansiyon astım klosterol... vb bir sürü hastalığı var ama 3 geliniyle de bi şey bulur yarışır daima. yasemin veriyor ben gr veremiyorum diye kıskandı yüzüme söyledi bu lafı inat yapar gibi her hafta hamurlu yemekler yapıyordu şimdi yapmıyor mesela.bende yeniden diyetteyim demedim.soğan kürü de destek olur arkadaşlar yaparken zayıflamıştı çünkü.
bende bebek için kg vermek istiyorum pkoluyum ve dikkat etmezsem veremediğim gibi almamı da kolaylaştırıyor bu hastalık. tedavi sürecimi etkiliyor. geçen yıl 10 kg verdim düzensiz adetlerim kg verdikçe düzeldi. biraz diyetten sıkılma biraz düğün bayaram ucunu kaçırma bıraktım aylarca kg almadım ama bigün eşimin sofrada bişey kalmadı çok olmadı mı hayatım sözüyle ben yazdan beri hiç almadım ki diyerek tartıya çıktım 73 olmuşum.hemen tekrar başladım ve 70 oldum 1 ayda ama sıkılıp bırakıyorum o yüzden burada bi günlük açmayı düşündüm baktım bana uygun var yeni de başlanmış buraya dahil olayım dedim.
merak etma vereceksin bu kgleri az sabır ve kendine inanç veeeeeee bide su ağzımızı az tutmakla hallederiz. havada güzel yürüyüş yap bol su iç. bitki çayı iç doğadanın 7 otlu çayını öneririm bana diyetisyen önermişti acaip ödem attırıyor ben 15 gün düzenli günde 2 bardak içmiştim hiç ödemim yoktu öbür 15 gün içmedim 1 kg ödem toplamıştım. özellikle adetten 1 hafta önce iç adet bitene kadar demişti kg derdi olmayan arkadaşlarına bile öner vücut o dönemde çok ödem toplarmış. çok uzun oldu yazdıklarım ama üzülme halledersin

teşekkür ederim destekleriniz için ben hep iri yapılıydım yani alırsam bütün vücüt alır verirsemde öyle.ama metabolizmamı tanıyamıyorum.ondan oluyo bence..ama inşallah kararlıyım abah eşim gidincce çıkıp yuruyecektım yağmur yağıyor biraz dinsin o aradada su içeyim dedim yarım lt şişeen 6 tane falan bitirebilsem..bde bene bir huy var bi yere gideceğim zaman su içmek istemiyorum gittiğim yerde wc gitmk ölüm gibi geliyo sizdede varmı..ben dediklerini yapıcam doğadan 7 li alıcam..diyetisyen başka ne dedi anlatana

Hoşgeldin hayatım, o zaman naapıyoruz diyet yapıyoruz ve sağlığımıza kavuşuyoruz spor yapma imkanın varsa da spor yapıyoruz.En iyisi yürüyüş bence :)

hoş bulduk :) evde koşu bandım var havlu kurutucusu olarak kullanıyorum kendini :) havada güzel artık yorgun olmadığı akşamlar ve hafta sonu eşimle yürüyorum dışarda. diğer günlerde 30 dk koşu bandında yürüyeceğim artık. kahvaltımı yaptım paylaşayım hemen

2 yeşil 4 siyah zeytin
1 kibrit k peynir
1 tutam limonlu maydanoz
1 dilim ekmek
az şekerli 1 bardak çay ( çayı şekersiz içemiyorum 2 küp şekerden yrm küp şekere düştüm) zaten bugün çok çay içtim dediğm en fazla 4 bardaktır. akşam alışveriş yapcam süt alayım da kahvaltıya onu içeyim.

saat 10 gibide bitki çayı içerim. düşüneyim öğle ve akşama ne yapcam

bu arada arkadaşım tebrik ederim seni ya 10 kgı nasıl verdin maşşallah bide benim kayınvaldemde çok güzel yemek yapar işte size o olamazzz diye başlayan msjı yazdıktan sonra oraya gittim moralin bozuk gibi dedi bende yanlış anlamasın die söyledim böle böle biraz kilo almasım da ondan sıkıldı canım dedim.kaç kg sın dedi söylemek istemedim sonra kıyaslama yapabilir kızıyla kendisiyle falan die :44:.tamam dedi bşrazdan irmik helvası kavurdu geldi ikide çatal...bende yemicem dedim destek aramıyorum zaten kötü niyette sadece sen deyince anlatayım dedim

su içmeye başla gün geçtikçe vücut alışıp istiyor zaten. benim gibi çok su içen biri değilsen 2 saatte bir 1 bardakla başla. gece yatarken 1-2 bardak su iç demişti vücudum arınırmış sabaha kadar sabah ilk işin 1 bardak su olsun demişti.
klasik kahvaltı 3 zeytin 2 dilim ekmek 2 kibrit kutusu peynir domates salatalık yeşillik yağsız serbest çay da şekersiz serbest süt iç kalsiyum için demişti sabahları haftada 2 yumurta haşlama ye yumurta yediğn günler 1 kibrit k peynir bu kahvaltı 8 de falan. 10- 10.30 gibi bi meyve
12.30 -13.00 öğle 2 köfte kadar et tavuk balık ( kesinlikle kızartılmayacak ya fırında ya ızgarada yada haşlama )
1 kase çorba ( 1 kepçe ölçüsü ) 2 dilim ekmek ( yemek istemezsen yerine 1 kepçe daha çorba )
yağsız salata istediğin kadar
15.30 da ara 1 su bardağı süt yada yoğurt 1 meyve çok acıkıp dayanamıyorsan 1 galeta
18.30- 19.00 arası akşam 8 yemek kaşığı sebze yemeği (etsiz az yağlı ve mümkün olduğunca susuz)
2 dilim ekmek yağsız salata
21.30 1 bardak süt yada yoğurt 1 meyve

benimki açık açık kızlarıylada gelinleriylede yarışır. 60 yaşında 100 küsür kg 65 kg lik kızına benim bacağım senden ince dedi hepimiz güldük küstü bize. eltim hamileydi aşerdiği alınıyordu mantıklı olarak bana almıyorsun derdi kaynıma birlikte oturuyordu kız hamileyken onu dra götürüyorsun diye kalp böbrek.... vs dr dr gezdirtti kendini. 15 yıldır tatlı yemedim şekerim var der az sonra sofradan 1 tane tatlı götürür. yaşlandı çocuk gibi diyoruz napalım görmüyoruz artık yaptıklarını

yemekler de kesinlikle zeytinyağı kullan demişti. bende öyle yaptım yağın ölçüsüde 2 kişiye 1 yemek kaşığı. fasülye pişirecem mesela bu bize 2 gün gider diyodum 2 yemek kaşığı yağ koyuyordum. dışarda olcaksan bu öğünlerden birinde yap yanında götür demişti. saat 10 da çarşıdasın mesela 3-4 kuru kayısı yada 5 kuru erik yada 1 yemek kaşığı kuru üzüm koy çantana gezinirken ye demişti. beslenme kutusu almıştım 3-4 paket çay taşırdım çantamda öğlen bi güne davete falan gitceksem orda cok az yeyip kalan öğünleri azaltıyordum

ilk 15 gün çok zor geliyor ama ödem de attığın için 2.5 kg vermiştim ilk 15 günde spor 0 dı. sonra hep yağ ve ödemden verdim ilk defa yüzüm küçülmeden gözlerimin altı çökmeden rejim yaptım kas kaybım cok azdı. light ürünlere karşıydı çok tatlıya dayanamadığımda 1 bardak sütten kendime az şekerli muhallebi yap demişti. haftada 3 gün 30 dk yürüyüş yap ama hergün yaparsan daha iyi olur demişti. şekeri azalttım yağı azalttım bi ara hiç hamur işi yapmadım bende dayanamam çikolataya ama yemedikçe isteğim azaldı. yazın dondurma yiyorum işte dayanamıyorum ara öğün yerine ve bişeylerden kısmaya daha çok hareket etmeye uğraşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…